Gears 5: mindenből a legnagyobb
Eddig 17 hozzászólás
liquid
2019. July 18.
Thursday 15:07


A hétvégén belekóstolhatunk (oké, az előrendelők és a Game Pass előfizetők belekóstolhatnak) a Gears 5 multiplayerébe egy bétateszt erejéig. De milyen lesz a szeptemberben érkező teljes játék? Ryan Cleven, a játék multiplayer direktora szerint grandiózus, ezt nyilatkozta a GameInformer-nek:

"A Gears 5 az eddigi legnagyobb Gears of War lesz. A legnagyobb kampány, a legnagyobb PvE, és a legnagyobb verzusz mód [azok közül, amit eddig csináltunk]. A Coalition-csapat egy extrém tehetséges, és extrém mód fókuszált társaság, akik hisznek ebben a játékban. Abszolút elkötelezettek abban, hogy a sorozat örökségéhez méltó, a rajongók által elvárt magas minőséget hozzanak létre."

[27] arpi0912
Jul 23., Tuesday 9:44 #17
Válasz zsozsa (#11) üzenetére
Jajj... hagyjuk már ezt a sértődős fanboy dumát. Nem kell ennyire magadra venni a véleményem. Erre a monoton cuccra tuti ps-en se "verném a nyálam".
Egyébként ha már kérdezted hogy melyik tetszett, pl a Sunset Overdrive az egy bitang hangulatos és egyedi játék.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Jul 22., Monday 21:06 #16
Tekintve hogy a Gears 4 volt mindenben a legrosszabb Gears of War egyrészt ennek ideje lenne másrészt viszont nagyon szkeptikus vagyok. Mivel akciósan beneveztem 3 havi gamepass-ra végülis day1 játszani fogok vele, de amúgy biztos h csak leértékelve venném meg.
XBL: CapAMK II - - PSN: CapAMK
Jul 20., Saturday 22:06 #15
Válasz MistaPriest (#14) üzenetére
Gyorsabb, finomabb, pontosabb, a fegyverek karakteresebben ütnek el egymástól. A meglévő két pálya meg telitalálat. És gyönyörű.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 20., Saturday 21:28 #14
Szerintem nagyon pazar.. Egy meccset jatszottam, az alap mecha ugyan az de nekem megis jobbnak tunt az iranyitas.. Nalam nagyon varos.
" Gamertag: MistaPriest / skype: mistapriest "
Jul 20., Saturday 16:22 #13
Aki kicsit is kompetitív és van rá lehetősége, próbálja ki a hétvégén. Az Arcade mód szerintem nagyon el lett találva.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[18] helihobby
Jul 20., Saturday 14:22 #12
Szín világa nagyon nem tetszik ennek a játéknak még mindig, de ezt a trailer marha jól össze volt rakva..
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[48] zsozsa
Jul 20., Saturday 13:13 #11
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Mégis melyik xbox játék "adta" neked eddig? Hagyjuk már... ha ugyanez ps-en lett volna, itt vernéd a nyálad, csak ellenkező előjellel.
Dzsézon Tetem a Transplanter
[8] Charun
Jul 19., Friday 14:45 #10
Szerintem meg néhány perces videó alapján nem kellene messzemenő következtetésekre jutni. Sem ennél sem másik játéknál. Max annyi hogy ez biza nem az én stílusom, vagy nono erre azért érdemes odafigyelni....
Mindegy mivel gamepass-os a játék ezért nagy kockázat nincs benne. Mindenki ki tudja próbálni és saját maga eldöntheti hogy tetszik vagy nem. (Nem kell a sokszor félkegyelmű youtuberek és tesztelők véleményére hagyatkozni...)
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Jul 19., Friday 11:54 #9
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Szerintem valamit rosszul csináltál.

A színpalettával egyetértek, tudatos fejlesztői döntés eredményeképp lett az első szürkés, a második meg barnásabb. A mosottságot nem vágom, nagyon pöpec volt a kidolgozottság meg a látvány.

A The Coalition-ben megvan a potenciál, de még kell egy nagyot bizonyítaniuk. Én is szkeptikus vagyok egy kicsit. Igazából már a Gears 3-nál voltak gondok. Kicsit olyan ez, mint amikor a Rocksteady hiánya miatt alapvetően citálták elő a Batman: Arkham Origins-t, ami pedig kifejezetten bátran nyúlt mind a világhoz, mind a harcokhoz, és a maga módján verte a City-t. De számos ilyen példát lehetne hozni.

Mindegy, nyilván aki nem akarja, nem fogja szeretni. Én most érdeklődve várom, van viszonyítási alapom is, mert nyomtam mindegyiket. Meg szeretem, amikor a játékos helyzetek miatt emlékszem jelenetekre, nem az átvezetők miatt, és ez azért szerencsére jellemző a még gyengébb részekre is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] arpi0912
Jul 19., Friday 11:35 #8
Válasz theSickness (#7) üzenetére
Hát nekem már az első rész se adta, pedig emlékszem akkoriban mennyire szét volt hypeolva. Aztán mikor maxra húzva pc-n toltam, a felétől alig vártam a végét ennek a faszagyerekeskedésnek. Nekem egy percig nem jutott róla eszembe a 80-as évek akciófilmjeinek stílusa.
Rohadt monoton és unalmas lett nálam ez helységbe be, menj fedezékbe lőjj ki mindenkit (fedezék nélkül kb senkit nem lehetett kinyírni, amilyen rossz volt a hitbox), majd következő helység, stb és ez ment a végéig. Az elején még tetszett (főleg akkoriban), de a felétől dög unalmas lett ez a mechanika. És ahogy nézem ez később se lett sokkal jobb.
Plusz akkoriban ez a mosott szürke látvány is mehh volt, igaz ezt legalább azóta elhagyták és látványban jól néz ki.
Látva az előző rész és a ennek a trailereinek fogadtatását azért a sorozat rajongóitól se azt látom, hogy bizony a nagy durranás. Sokan húzzák a szájukat a sorozatra mióta a Coalition jegyzi. Na mindegy, ez nem az én játékom.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Jul 19., Friday 11:08 #7
Válasz arpi0912 (#4) üzenetére
Ez a "faszagyerek" dolog a Gears része. Mielőtt nem játszottam a sorozattal, ez taszított a leginkább, aztán elfogadtam, hogy egy modernebb idők játéka a nyolcvanas évek akciófilmjeinek stílusában. Ami viszont kétségtelen, hogy gameplay szinten rohadtul megvan a varázsa és az egyedi, mással össze nem keverhető, élvezetes egyedisége.

Lehet, hogy számodra "nem akkora durranás", de klasszikus arénás TPS multiban kábé továbbra is az egyetlen sorozat, amiben van kraft és bőven lehet is benne hová játékosként fejlődni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 19., Friday 11:00 #6
Válasz sting (#5) üzenetére
Igazából szerintem a 4 is tele van rengeteg jó helyzettel, csak az egész nincs felfűzve valami igazán vonzó, izgalmas sztorira. Van benne misztikum, de valahogy nem adja mégsem. A 4-ben ráadásul változatosságnak jók a robotok, sőt, még érthetőek is, de ők nagyon nem Gearsesek. Ha már robotok, egy Gearsben rozsdás vasról, a nyikorgó fémről és a nyersességről kéne szólniuk, ehelyett mintha a Nerf gyártotta volna őket.

Nekem a Gears of War 2 az etalon. Kampányban és multiban is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[30] sting
Jul 19., Friday 9:07 #5
Válasz theSickness (#3) üzenetére
Az első rész újszerű izgalmat, semmi sem tudja ma már vissza adni.
Az meg plusz poén, hogy szar is lett a sorozat a harmadik résztől!
[27] arpi0912
Jul 19., Friday 8:12 #4
Színes, szagos tipikus amcsi mi vagyunk a fasza gyerekek trailer, de amit látok az nem akkora nagy durranás. Kb mint az előző amire sokan húzzák a szájukat.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Jul 18., Thursday 22:38 #3
Válasz GOW Beast mode (#2) üzenetére
A GOW3 sem volt már túl jó. Én jobban szórakoztam még a Judgmenttel is.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 18., Thursday 21:54 #2
Ahaaaaa, Bla bla bla 🤦‍♂️ Aztán, olyan lesz, mint a 4-volt? CliffyB talán megtudta volna menteni a sorozatot, de a 3-ik rész után ami készült az kaki lett. Az első rész Remastered változata az egyetlen jó dolog ami a GOW3 óta készült.
TLOU 2
Jul 18., Thursday 19:21 #1
A bullshit helyett inkább mutassanak valamit.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)