Turok bácsi a DF Retro nagyítójában
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. július 14.
vasárnap 15:16


Dark1X, a Digital Foundry lelkes retro-rajongója szívesen turkál a letűnt korok legjobb játékaiban. Most a DF Retro nagyítója alá a Turok került, ami egy különleges FPS-ként vonult be a Nintendo, majd a többi platform történelemkönyveibe. A fenti videó belemegy a történeti kontextusba, a technológiába, valamint a korunk lehetőségeibe. Érdekes néznivaló, 40 percben, a kellemes nyári vasárnap estére!

júl 14., vasárnap 20:58 #2
Válasz Zangpo (#1) üzenetére
LOL
And since you asked: no. It's massive.
[16] Zangpo
júl 14., vasárnap 20:46 #1
Ha nagyító alá veszik, akkor ez egy mély-Turok elemzés. 😉
"Egyesek olykor azzal gyakorolnak ránk nagy hatást, hogy mondanak valamit. Mások azzal, hogy csendben maradnak." XIV. Dalai Láma /PSN ID:Zangpo/
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

6 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

2 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

11 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

5 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.