Man of Medan: csapatos túlélés
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. július 12.
péntek 08:35


Jövő hónapban érkezik az Until Dawn mögött álló Supermassive Games soron következő ijesztegetése, a Man of Medan, a megjelenés közeledtével pedig a csapat a játék egy új részéről rántotta le a leplet. Nevezetesen a multiplayerről, melyről kiderült, hogy rögtön két különböző játékmódot kapunk.

Az első a két fő számára elérhető online multiplayer, a Shared Story, mely nevéből könnyen kitalálhatóan lehetőséget ad, hogy egy ismerősünkkel közösen játsszuk végig a játékot, eltérő karaktereket irányítva. A közös végigjátszás során saját döntéseket hozhatunk, melyek természetesen hatással lesznek a teljes történetre.A második a lokális multiplayerre kihegyezett Movie Night, mely maximum 5 játékost támogat. Ebben átadhatjuk az irányítást másoknak, hogy ők alakítsák az eseményeket. Mindegyik játékos a saját karakterét irányítja, de lehetősége lesz olyan döntést is hozni, ami a többiekre is kihat.

Végezetül a Supermassive felfedte, hogy a Man of Medant is magába foglaló The Dark Pictures Anthology a tervek szerint 8 játékot fog tartalmazni. Az egyes részek nem fognak szorosan kapcsolódni egymáshoz, egy egyetlen közös pont a horror műfajban és a minden epizódban felbukkanó, The Curator nevű karakterben merül ki.

Az Anthology első darabja, a Man of Medan augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Friss hírek

63 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

xbox1 5 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

0 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 2 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.

9 | Frankó lett az Alien Switch portja

Xenomorph a pixelszámlálóban.

wiiu 2 | Mario Maker 2: itt a legendás javítás!

Új elemek, új játékmód és egy zöld sapkás figura.