Man of Medan: csapatos túlélés
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. július 12.
péntek 08:35


Jövő hónapban érkezik az Until Dawn mögött álló Supermassive Games soron következő ijesztegetése, a Man of Medan, a megjelenés közeledtével pedig a csapat a játék egy új részéről rántotta le a leplet. Nevezetesen a multiplayerről, melyről kiderült, hogy rögtön két különböző játékmódot kapunk.

Az első a két fő számára elérhető online multiplayer, a Shared Story, mely nevéből könnyen kitalálhatóan lehetőséget ad, hogy egy ismerősünkkel közösen játsszuk végig a játékot, eltérő karaktereket irányítva. A közös végigjátszás során saját döntéseket hozhatunk, melyek természetesen hatással lesznek a teljes történetre.A második a lokális multiplayerre kihegyezett Movie Night, mely maximum 5 játékost támogat. Ebben átadhatjuk az irányítást másoknak, hogy ők alakítsák az eseményeket. Mindegyik játékos a saját karakterét irányítja, de lehetősége lesz olyan döntést is hozni, ami a többiekre is kihat.

Végezetül a Supermassive felfedte, hogy a Man of Medant is magába foglaló The Dark Pictures Anthology a tervek szerint 8 játékot fog tartalmazni. Az egyes részek nem fognak szorosan kapcsolódni egymáshoz, egy egyetlen közös pont a horror műfajban és a minden epizódban felbukkanó, The Curator nevű karakterben merül ki.

Az Anthology első darabja, a Man of Medan augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Konzolokra jön a Two Point Hospital

Szeretted a Theme Hospital-t? Akkor ezt is szeretni fogod!

0 | Ghost Recon Breakpoint: újabb tesztkör

Hétvégén újra technikai tesztfázisba küldi az új Ghost Recon-t a Ubisoft - nagyon zárt körben.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

4 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.