Monster Hunter: World: havas duplázás
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 12:19


Szeptemberben nagyszabású bővítmény érkezik a Monster Hunter: Worldhöz, az Iceborne újdonságai között szerpelnek többek között az alfaj szörnyek megjelenése, melyek az alapjátékban is szereplő lények bizarr változatai. Az új havas terület természetesen saját központi térrel fog rendelkezni (Seliana), valamint itt is megtaláljuk a Gathering Hubot, ahol különböző megbízásokat vállalhatunk. Többek között erről is szó esik az Iceborne első fejlesztői videójában, alant pedig az egyik új lény, Glavenus mutatkozik be közelebbről.A Monster Hunter World: Iceborne szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

júl 14., vasárnap 9:13 #6
Válasz CeXzer (#5) üzenetére
Nem tudom, hogy az Iceborne-nak mi lesz az ajánlott szintje, de az biztos, hogy az alapjáték utolsó küldetéseihez a minimum az volt, hogy az aktuális páncélodnál felold a szintlimitet az upgrade-hez, anélkül nagyjából egy ütéssel fektetett ki akármelyik szörny.
I am such a B.A.
[24] CeXzer
júl 13., szombat 14:10 #5
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Én is abbahagytam 100 pár óra körül, szóval már nagyon régen nem nyúltam hozzá. Mi számít szintnek? Ijjal Rathalos, dupla pengevel Odogaron van rajtam, az nem elég az icebornehoz?
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[28] lacapaca
júl 13., szombat 13:00 #4
Már vagy háromszor estem neki, a MH-nak és adtam fel elég hamar. Olyan ez nekem, mint másoknak a The Surge
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[73] zaz
júl 11., csütörtök 16:24 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Sajnos én is ettől félek....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
júl 11., csütörtök 15:27 #2
Válasz zaz (#1) üzenetére
Sok sikert hozzá. Én a Witcheres event miatt néztem vissza és majdnem vért hugyoztam, mire a tutorial melót meg tudtam csinálni. Annyira elment mellettem a játék, hogy bele se gondolok, mennyit kéne rááldozni, hogy szintre tudjam hozni magam.
I am such a B.A.
[73] zaz
júl 11., csütörtök 15:17 #1
Vissza kéne térnem ide is..
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 0 | Last Stop: a Virginia alkotóinak új kalandja

A Dontnod és Lynch nyomában újabb rejtély pöndörödik.

0 | One Punch Man: téli kiütés

Megjelenési dátumot kapott az A Hero Nobody Knows.

9 | Készülőben az új Mass Effect

A korainál is koraibb stádiumban.

10 | Anthem: vissza az alapokhoz?

Komoly tervekkel készül a BioWare.

xbox1 1 | The Red Lantern: miért éppen Alaszka?

Mert ott jó kis szánhúzó kalandban lehet részünk.