Monster Hunter: World: havas duplázás
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 12:19


Szeptemberben nagyszabású bővítmény érkezik a Monster Hunter: Worldhöz, az Iceborne újdonságai között szerpelnek többek között az alfaj szörnyek megjelenése, melyek az alapjátékban is szereplő lények bizarr változatai. Az új havas terület természetesen saját központi térrel fog rendelkezni (Seliana), valamint itt is megtaláljuk a Gathering Hubot, ahol különböző megbízásokat vállalhatunk. Többek között erről is szó esik az Iceborne első fejlesztői videójában, alant pedig az egyik új lény, Glavenus mutatkozik be közelebbről.A Monster Hunter World: Iceborne szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

júl 14., vasárnap 9:13 #6
Válasz CeXzer (#5) üzenetére
Nem tudom, hogy az Iceborne-nak mi lesz az ajánlott szintje, de az biztos, hogy az alapjáték utolsó küldetéseihez a minimum az volt, hogy az aktuális páncélodnál felold a szintlimitet az upgrade-hez, anélkül nagyjából egy ütéssel fektetett ki akármelyik szörny.
I am such a B.A.
[23] CeXzer
júl 13., szombat 14:10 #5
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Én is abbahagytam 100 pár óra körül, szóval már nagyon régen nem nyúltam hozzá. Mi számít szintnek? Ijjal Rathalos, dupla pengevel Odogaron van rajtam, az nem elég az icebornehoz?
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[28] lacapaca
júl 13., szombat 13:00 #4
Már vagy háromszor estem neki, a MH-nak és adtam fel elég hamar. Olyan ez nekem, mint másoknak a The Surge
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[72] zaz
júl 11., csütörtök 16:24 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Sajnos én is ettől félek....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
júl 11., csütörtök 15:27 #2
Válasz zaz (#1) üzenetére
Sok sikert hozzá. Én a Witcheres event miatt néztem vissza és majdnem vért hugyoztam, mire a tutorial melót meg tudtam csinálni. Annyira elment mellettem a játék, hogy bele se gondolok, mennyit kéne rááldozni, hogy szintre tudjam hozni magam.
I am such a B.A.
[72] zaz
júl 11., csütörtök 15:17 #1
Vissza kéne térnem ide is..
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Konzolokra jön a Two Point Hospital

Szeretted a Theme Hospital-t? Akkor ezt is szeretni fogod!

0 | Ghost Recon Breakpoint: újabb tesztkör

Hétvégén újra technikai tesztfázisba küldi az új Ghost Recon-t a Ubisoft - nagyon zárt körben.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

4 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.