The Division 2: Washington visszavár
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 08:03


A Ubisoft nemrég felfedte a The Diviison 2 első éves bővítéseinek következő állomását. Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions néven futó kiegészítő az első ingyenes tartalmi frissítés lesz, a játékosok két új küldetést kapnak, melyek az alapjáték eseményei után veszik fel a történet fonalát. Emellett a névadó Expeditions játékmód is bemutatkozik, ebben a játékosok több héten át tartó megbízásokat vállalhatnak, melyek teljesítése után természetesen értékes jutalom üti a markukat.

Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions július 30-án érkezik, a Year 1 Pass tulajdonosk egy héttel korábban, július 23-án magukhoz szólíthatják az új tennivalókat.

Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Konzolokra jön a Two Point Hospital

Szeretted a Theme Hospital-t? Akkor ezt is szeretni fogod!

0 | Ghost Recon Breakpoint: újabb tesztkör

Hétvégén újra technikai tesztfázisba küldi az új Ghost Recon-t a Ubisoft - nagyon zárt körben.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

4 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.