The Division 2: Washington visszavár
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. July 11.
Thursday 08:03


A Ubisoft nemrég felfedte a The Diviison 2 első éves bővítéseinek következő állomását. Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions néven futó kiegészítő az első ingyenes tartalmi frissítés lesz, a játékosok két új küldetést kapnak, melyek az alapjáték eseményei után veszik fel a történet fonalát. Emellett a névadó Expeditions játékmód is bemutatkozik, ebben a játékosok több héten át tartó megbízásokat vállalhatnak, melyek teljesítése után természetesen értékes jutalom üti a markukat.

Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions július 30-án érkezik, a Year 1 Pass tulajdonosk egy héttel korábban, július 23-án magukhoz szólíthatják az új tennivalókat.

Friss hírek

1085 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

pc,xbox1,ps4 13 | Control Ultimate Edition: bejelentés

Az alapváltozatokat viszont nem lehet majd ingyenesen frissíteni.

pc,xbox1 1 | Second Extinction: War Effort trailer

A csatákat megnyerheti három ember is. A háborút viszont nem.

ps4,wiiu 3 | Shin Megami Tensei III HD: Dante?

A Devil May Cry főhőse némi zöldhasú ellenében mutatkozik meg.

19 | BioShock 4: vár az új világ

A folytatás dobja Rapture-t és Columbiát.

ps4 33 | The Last of Us Part II: ha nem elég a kihívás

Ingyenes frissítéssel érkezik a Grounded Mode. Többek között.