The Division 2: Washington visszavár
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 08:03


A Ubisoft nemrég felfedte a The Diviison 2 első éves bővítéseinek következő állomását. Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions néven futó kiegészítő az első ingyenes tartalmi frissítés lesz, a játékosok két új küldetést kapnak, melyek az alapjáték eseményei után veszik fel a történet fonalát. Emellett a névadó Expeditions játékmód is bemutatkozik, ebben a játékosok több héten át tartó megbízásokat vállalhatnak, melyek teljesítése után természetesen értékes jutalom üti a markukat.

Az Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions július 30-án érkezik, a Year 1 Pass tulajdonosk egy héttel korábban, július 23-án magukhoz szólíthatják az új tennivalókat.

Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.