Warframe: TennoCon látnivalók
Eddig 7 hozzászólás
ne5h
2019. július 07.
vasárnap 08:12


Az évek során meglehetősen kinőtte magát a Warframe, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a mögötte álló Digital Extreme csapata már dedikált expót rendez a játéknak, ahol rendre meg is tudják lepni az úri közönséget. Az idei TennoCon alatt mindent is mutattak. Kezdve a fönti moziszerű trailerrel, melyet végignézve egy egész estés filmet is el tudnánk viselni ilyen minőségben.Új bejelentés is akadt, kezdve az év végén érkező The New War küldetéssorozattal, valamint az egyelőre még csak fejlesztés alatt álló következő open world területig, a The Duviri Paradoxig.

Végezetül pedig egy kiadós gameplay bemutató is kaptunk a játék új kiegészítőjéből, az Emypreanból, melynek középpontjában az űrbázisok szerepelnek majd. Ha valaki a teljes műsorra kíváncsi és van fölösleges 9 (!) órája, a lenti lejátszóra tenyereljen.


[28] lacapaca
júl 09., kedd 13:34 #7
Válasz Hunk2 (#6) üzenetére
Én az elejétől fogva játszom box-on. Volt is egy megtorpanásom (pár hónapos kihagyás) mert az elején azért még eléggé döcögős volt. Majd a Second Dream-el visszatértem, és onnantól nincs megállás
Ez az a játék, amivel bármikor tudok játszani. Mindig találok benne valamit, ami érdekel, és ki akarom próbálni.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[39] Hunk2
júl 08., hétfő 18:40 #6
Válasz lacapaca (#5) üzenetére
Destiny 2 helyet kezdtem bele azota imádom.
Világ története még zavaros számomra, nem teljesen tiszta mi történt.
"Élni és élni hagyni"
[28] lacapaca
júl 08., hétfő 10:43 #5
A játék, ami mellett számomra semmi esélye a többi kraftolós-farmolós játéknak. Egyszerüen emellett nem tudnak olyat nyújtani, ami miatt érdemesnek tartanám beléjük fektetni a farmolásra szánt idõt.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[39] Hunk2
júl 07., vasárnap 20:26 #4
Válasz mcmacko (#2) üzenetére
Nem volt rossz volt olyan 2-3 óra amikor inkább egy könyvet olvastam és ittam teát. Igazán 6 óra amit érdemes volt megnézni streamerek annyira nem érdekeltek.
"Élni és élni hagyni"
[39] Hunk2
júl 07., vasárnap 20:23 #3
Válasz ne5h (#1) üzenetére
Én köszönöm .
"Élni és élni hagyni"
júl 07., vasárnap 12:20 #2
Wow, micsoda műsor!
"This is our time to medicate..."
júl 07., vasárnap 10:26 #1
Arigatou Hunk2.
I am such a B.A.
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.