Warframe: TennoCon látnivalók
Eddig 7 hozzászólás
ne5h
2019. július 07.
vasárnap 08:12


Az évek során meglehetősen kinőtte magát a Warframe, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a mögötte álló Digital Extreme csapata már dedikált expót rendez a játéknak, ahol rendre meg is tudják lepni az úri közönséget. Az idei TennoCon alatt mindent is mutattak. Kezdve a fönti moziszerű trailerrel, melyet végignézve egy egész estés filmet is el tudnánk viselni ilyen minőségben.Új bejelentés is akadt, kezdve az év végén érkező The New War küldetéssorozattal, valamint az egyelőre még csak fejlesztés alatt álló következő open world területig, a The Duviri Paradoxig.

Végezetül pedig egy kiadós gameplay bemutató is kaptunk a játék új kiegészítőjéből, az Emypreanból, melynek középpontjában az űrbázisok szerepelnek majd. Ha valaki a teljes műsorra kíváncsi és van fölösleges 9 (!) órája, a lenti lejátszóra tenyereljen.


[28] lacapaca
júl 09., kedd 13:34 #7
Válasz Hunk2 (#6) üzenetére
Én az elejétől fogva játszom box-on. Volt is egy megtorpanásom (pár hónapos kihagyás) mert az elején azért még eléggé döcögős volt. Majd a Second Dream-el visszatértem, és onnantól nincs megállás
Ez az a játék, amivel bármikor tudok játszani. Mindig találok benne valamit, ami érdekel, és ki akarom próbálni.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[38] Hunk2
júl 08., hétfő 18:40 #6
Válasz lacapaca (#5) üzenetére
Destiny 2 helyet kezdtem bele azota imádom.
Világ története még zavaros számomra, nem teljesen tiszta mi történt.
"Élni és élni hagyni"
[28] lacapaca
júl 08., hétfő 10:43 #5
A játék, ami mellett számomra semmi esélye a többi kraftolós-farmolós játéknak. Egyszerüen emellett nem tudnak olyat nyújtani, ami miatt érdemesnek tartanám beléjük fektetni a farmolásra szánt idõt.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[38] Hunk2
júl 07., vasárnap 20:26 #4
Válasz mcmacko (#2) üzenetére
Nem volt rossz volt olyan 2-3 óra amikor inkább egy könyvet olvastam és ittam teát. Igazán 6 óra amit érdemes volt megnézni streamerek annyira nem érdekeltek.
"Élni és élni hagyni"
[38] Hunk2
júl 07., vasárnap 20:23 #3
Válasz ne5h (#1) üzenetére
Én köszönöm .
"Élni és élni hagyni"
júl 07., vasárnap 12:20 #2
Wow, micsoda műsor!
"This is our time to medicate..."
júl 07., vasárnap 10:26 #1
Arigatou Hunk2.
I am such a B.A.
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

pc 4 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.

ps4 9 | Befutott a Death Stranding dobozképe

És hozta magával a steelbookot is.

wiiu 40 | Perelhetik a Nintendot a Joy-Con miatt

Egy ügyvédi iroda nyújtott be keresetet a japán cég ellen.