Anime Expo: Bandai Namco bejelentések
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 07.
vasárnap 07:39


A Bandai Namco alaposan kitett magáért az Anime Expon, hiszen nem csak a már bejelentett címeik képviseltették magukat, de néhány újdonság is befért a felhozatalba. Ilyen például a One Piece Pirate Warriors széria következő részének bemutatkozása, mely a jelek szerint a Whole Cake Island fejezetig dolgozza fel a híres alapanyagot. Megjelenés jövőre PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.Akadt egy másik One Piece témájú bejelentés, ez a World Seeker első DLC-jének megjelenése, melyre nem is kell sokat várnunk, hiszen jövő héten, egészen pontosan július 12-én be is fut. Az új trailernek hála azt is megtudhattuk, hogy ősszel és télen számíthatunk a másik két extra tartalomra.Szintén duplázással képviseltette magát a Digimon sorozat is, a Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition a két azonos címen futó játék - a Digimon Story: Cyber Sleuth és a Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory - egybecsomagolt kiadása lesz PC-re és Switch-re, megjelenni pedig október 18-án fog.Új trailerrel jelentkezett a nemrég bejelentett One Punch Man játék is, az A Hero Nobody Knows, melyben néhány új karaktert tekinthetünk meg, ezúttal a szörnyekre koncentrálva.A némileg visszafogott sikerek ellenére a Jump Force szépen bővül újabb és újabb karakterekkel, az expón pedig bemutatkozott a legújabb, a Boku no Hero Academia hőse, Bakugo.Végezetül pedig a kisebb csúszások után szeptemberben 27-én végre megjelenő Code Vein kapcsán kaptunk új látnivalót, nevezetesen a játék nyitóvideóját, mely tökéletesen hű az expó nevéhez.

[15] igni
júl 08., hétfő 11:25 #1
A Code Vein nyitóvideójáról ordít, hogy az ufotable készítette. Remélem egy esetleges anime előszele
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Autamachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

1 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 5 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.