Anime Expo: Bandai Namco bejelentések
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 07.
vasárnap 07:39


A Bandai Namco alaposan kitett magáért az Anime Expon, hiszen nem csak a már bejelentett címeik képviseltették magukat, de néhány újdonság is befért a felhozatalba. Ilyen például a One Piece Pirate Warriors széria következő részének bemutatkozása, mely a jelek szerint a Whole Cake Island fejezetig dolgozza fel a híres alapanyagot. Megjelenés jövőre PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.Akadt egy másik One Piece témájú bejelentés, ez a World Seeker első DLC-jének megjelenése, melyre nem is kell sokat várnunk, hiszen jövő héten, egészen pontosan július 12-én be is fut. Az új trailernek hála azt is megtudhattuk, hogy ősszel és télen számíthatunk a másik két extra tartalomra.Szintén duplázással képviseltette magát a Digimon sorozat is, a Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition a két azonos címen futó játék - a Digimon Story: Cyber Sleuth és a Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory - egybecsomagolt kiadása lesz PC-re és Switch-re, megjelenni pedig október 18-án fog.Új trailerrel jelentkezett a nemrég bejelentett One Punch Man játék is, az A Hero Nobody Knows, melyben néhány új karaktert tekinthetünk meg, ezúttal a szörnyekre koncentrálva.A némileg visszafogott sikerek ellenére a Jump Force szépen bővül újabb és újabb karakterekkel, az expón pedig bemutatkozott a legújabb, a Boku no Hero Academia hőse, Bakugo.Végezetül pedig a kisebb csúszások után szeptemberben 27-én végre megjelenő Code Vein kapcsán kaptunk új látnivalót, nevezetesen a játék nyitóvideóját, mely tökéletesen hű az expó nevéhez.

[15] igni
júl 08., hétfő 11:25 #1
A Code Vein nyitóvideójáról ordít, hogy az ufotable készítette. Remélem egy esetleges anime előszele
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

17 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.