River City Girl: jópofa csajos pofozda
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. július 06.
szombat 09:25


A Wayforward nagyon elemében van mostanában, nem elég a pár hírrel odébb lévő Shantae ötödik részére gondolni, vagy a Bloodstained-ben nyújtott fejlesztői segítséget elismerni, most egy új beat-em uppal jelentkezik a csapat, amely mögé beeállt az Arc System Works is. A River City soroat következő része, a River City Girls szeptember ötödikén töri ránk az ajtót a szokásos NS-PS4-XO-PC tengelyen. A fenti videó alapján a program jópofa modernizált retro pofozkodást ígér a pixel-art stílus rajongóinak.

[9] Saya
júl 06., szombat 19:46 #1

Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

pc 4 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.

ps4 9 | Befutott a Death Stranding dobozképe

És hozta magával a steelbookot is.

wiiu 40 | Perelhetik a Nintendot a Joy-Con miatt

Egy ügyvédi iroda nyújtott be keresetet a japán cég ellen.