River City Girl: jópofa csajos pofozda
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. július 06.
szombat 09:25


A Wayforward nagyon elemében van mostanában, nem elég a pár hírrel odébb lévő Shantae ötödik részére gondolni, vagy a Bloodstained-ben nyújtott fejlesztői segítséget elismerni, most egy új beat-em uppal jelentkezik a csapat, amely mögé beeállt az Arc System Works is. A River City soroat következő része, a River City Girls szeptember ötödikén töri ránk az ajtót a szokásos NS-PS4-XO-PC tengelyen. A fenti videó alapján a program jópofa modernizált retro pofozkodást ígér a pixel-art stílus rajongóinak.

[9] Saya
júl 06., szombat 19:46 #1

Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.