Last of Us 2: egyre biztosabb a megjelenés
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2019. július 05.
péntek 09:13


A The Last of Us Part II kapcsán továbbra sem rendelkezünk hivatalos megjelenési dátummal, azonban egre több helyről érkeznek olyan híresztelések, amik egy jövő februári premierről szólnak.

Korábban már a kotakus Jason Schreier és Ashley Johnson színésznő is ezt az időszakot jelölte meg, előbbi azt is hozzátette, hogy állítólag a Sony házon belül cserélte föl a Naughty Dog játékának és a Death Strandingnek a megjelenéis időpontját.

Most egy újabb jel utal a már említett időszakra, nevezetesen a kínai A9VG fórumon bukkant fel egy bejegyzés. Ez önmagában még nem sokat jelentene, az elkövető azonban ugyanaz a személy, aki a Death Stranding dátumát dobta be hetekkel korábban a köztudatba. Ennek fényében egy kicsivel nagyobb hitelt adunk a szavának.

Ezen felül még arról is szó esett, hogy a játék 4 különböző kiadásban érkezne (Standard, Special, Collector’s és Ellie edition), azonban ezek tartalmáról már nincsenek részletek.

[48] soliduss
júl 06., szombat 20:05 #11
Válasz mcwolf (#10) üzenetére
Pedig pont itt csucsosodott ki minden. Felfedeztèl, harcoltàl, rejtvènyeket fejtettèl
[11] mcwolf
júl 06., szombat 11:58 #10
Válasz soliduss (#8) üzenetére
Hát annál biztos nem lesz unalmasabb (magánvèlemèny). Alig vártam hogy a végère érjek, és letudjam. Kevés játékot untam annyira, mint az UC4-et. Grafikailag üt, de játékmenet szempontjából NEKEM a sorozat leggyengébb darabja.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg
[10] Cell
júl 06., szombat 10:05 #9
Válasz mcwolf (#1) üzenetére
Az első rész ha jól emlékszem júniusban jelent meg és novemberben meg jött a PS4, ami hardveresen nem volt visszafelé kompatibilis a PS3-mal. (Míg az már nyílt titok, hogy a PS5 az lesz.)
(Sőt, anno a God of War Ascension is februárban jelent meg, a Beyond: Two Souls meg talán ilyen szeptember tájékán.)

Szerintem teljesen jó dátum a február. A júniusi E3-ig és a PS5 bemutatásáig lesz ott bőven még idő, hogy tonnaszámra elkeljen a játék. A Horizon is pl. ekkor jelent meg és üzletileg nagyon jól tették, hogy ekkor adták ki. Főleg, hogy az egy új IP volt, itt meg azért egy Naughty Dog-játékról beszélünk.
[48] soliduss
júl 05., péntek 13:31 #8
Válasz Lacek92 (#7) üzenetére
Hát igen... de egy Uncharted 4 után szerintem akkorát már nem tudnak gurítani. persze lehet tévedek...
[2] Lacek92
júl 05., péntek 13:20 #7
Válasz soliduss (#4) üzenetére
A PS3-ról is ezt gondoltuk 2012-ben - aztán megjelent a Last of Us.
[2] Lacek92
júl 05., péntek 13:19 #6
Jöjjön csak, minél előbb, az első rész az egyik legjobb játék ever, amivel volt szerencsém játszani.
[48] soliduss
júl 05., péntek 12:52 #5
Válasz soliduss (#4) üzenetére
Arról nem is beszélve ,hogy rengeteg kiadó nem is akar belemenni a grafikai versenyben.... lásd THQ, Devolver.... és néha az übisoft is eléggé alibizik grafika tekintetében.
[48] soliduss
júl 05., péntek 12:51 #4
Válasz mcwolf (#1) üzenetére
őszinte leszek.... a jelenlegi generációval már elérte a játék grafika a csúcsot.... itt már csak egyébb játékmnetbeli finomságok hangolására kell fordítani a nextgent.

Pl: nagyobb részletesebb világ.... jobb effektek stabilabb 4k/60 Fps.... de itt jö ugye a képbe a fejlesztési költség és az ár/érték arány. Mi az a szint ami fölé már nem éri meg menni, mert annyi energiát és lóvét visz el ami nem térül meg.

A nintendo ezt ügyesen vette észre és vállt le a mainstream grafikai harctól.... a játékaik jól néznek ki de inkább játékmenetben domborítanak mintsem 4K-60 fps-ben....

A Detroitot végigtolva én tényleg elgondolkodtam, hogy az a grafika amit az arcodba tolt a QD kell e annál jobb? Nem érné meg mondjuk egy igazi giga Halo csata... ahol több 100 esnek egymásnak tankokkal??? Vagy olyan űrcsata ahol csak a szádat tátod.... vagy olyan foci meccs ahol tényleg minden npc más?
[33] sQr
júl 05., péntek 12:44 #3
Én még mindig eltudok képzelni egy Switch-hez hasonló tavaszi launch-ot a PS5-nek. A fennmaradó címek cross-platformként kiváló nyitókínálatot jelentenének és némileg kifognák a szelet a Microsoft vitorlájából a fél év előnnyel. Főleg ha a két platform az előzetes híreszteléseknek megfelelően nem fog túl sokban különbözni egymástól - hardver szempontból.

Persze valószínűleg szó sincs ilyenről.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
júl 05., péntek 11:44 #2
Válasz mcwolf (#1) üzenetére
Mivel a Sony korábban úgy nyilatkozott, hogy a Death Stranding - Ghost of Tsushima - Last of Us 2 trió PS4-exkluzív ( KATT!) ezért simán van értelme kihozniuk. Főleg úgy, hogy a PS5 visszafelé kompatibilis lesz, így gond nélkül futhatnak rajta ezek a címek, legfeljebb csak megkapják az ilyenkor szokásos grafikai tuning patch-et.
I am such a B.A.
[11] mcwolf
júl 05., péntek 11:37 #1
Nem igazán látom értelmét, hogy kiadják februárban, ha jövőre jön az új PS5 is.. Ha csak nem crossgen cím lesz és majd PS5-re is jön majd a hiperszuper 4K/60 fps csilivili verzió. Ahogy kinéz az eddigi videók alapján nem bírok elhinni, hogy egy PS4 ( főleg a sima verzió) meg tudja hajtani normális fps-sel. Ha csak nem butìtják le a grafikát, de abból még nagy hőzöngès lenne.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.