Monster Hunter: World: végső küldetés
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 05.
péntek 06:38


Szeptemberben megkapja eddigi legnagyobb tartalmi bővítését a Monster Hunter: World, a dolgok állása szerint pedig ez lesz az első és egyben egyetlen kiegészítő is.

Ezt Ryozo Tsujimoto producer osztotta meg a Game Informerrel, aki elmondta, hogy az Iceborne-ra úgy tekintenek, mint a játék és a történet záródarabja. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az Iceborne után nem számíthatunk hasonló kaliberű kiegészítőre. Ezzel együtt a Capcom továbbra is támogatni fogja a játékot, ezért különböző eventekre és különleges megbízásokra - mint amilyen a Kulve Taroth raid vagy a Witcher 3-as kollaboráció volt - a későbbiekben is számíthatunk.

A Monster Hunter World: Iceborne szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[48] soliduss
júl 05., péntek 12:55 #1
...... majd nextgenre kiadják újra ebben nagy zsivány a capcom.
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

10 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

3 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

9 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.