Jedi: Fallen Order: rendezői változat
Eddig 21 hozzászólás
ne5h
2019. június 26.
szerda 05:52


Az E3 alatt már láthattunk egy kiadós betekintést a Respawnnál készülő Star Wars Jedi: Fallen Orderből, azonban azokra is gondoltak, akiknek kevés volt a látnivaló. Odafent a los angeles-i expón kipróbálható demót nézhetitek meg, közel fél órában.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[2] Dwayne21n
jún 28., péntek 9:37 #21
A videó elején lehet látni ahogy egy gép beleszáll a lépegetőbe, utána meginog és lassabb is lesz, meg Jediről beszélünk, az EP 1be is obi wanék gyorsan beúsztak a gangemekhez.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[28] alf22
jún 28., péntek 1:13 #20
Ez igy dogunalom. Darkosabb vonal,stilus vagy vmi birodalmi speci kommandos jatek izgalmasabb lett volna.
[28] alf22
jún 28., péntek 1:11 #19
Válasz Fardavid (#18) üzenetére
Melluszasban utolerte. Az nekem is szemet szurt. De még talán a méret is. Filmben nagyobbnak tűnt a lepegeto
[13] Fardavid
jún 27., csütörtök 8:58 #18
Úgy várom/vártam mint egy falat kenyeret! Hangulatos, mert SW, de valahogy tényleg nem lett annyira érdekfeszítő a játékmenet eddig. Valahogy a jelenetek rendezésében nincs elég feszültség. Azért egy GOW-ban vagy egy Shadow of the colossusban mennyivel hangulatosabb, amikor egy mozgó óriás tárgyra/lényre kell felmészni? Itt meg semmi, csak ugráljunk. Le se eshetsz, a kamera majdnem egy szögből vesz mindig, nem érzed a nagyságot és magasságot stb. Mellúszásban utolér egy AT-AT?? WTF? "Sajnos" a GOW nekem kurva magasra tette a lécet ebben a zsánerben, és ez nem látszik, hogy megugraná. Bár attól még tuti végignyomom, de csak mert SW.
jún 27., csütörtök 8:00 #17
Válasz theSickness (#15) üzenetére
Egyiket sem azért írtam, mert teljesen új dolgok lennének, csak feltetted a kérdést, hogy mit adott nekünk ez a generáció? Erre egészítettem ki a te felsorolásodat.

Mondjuk véleményem szerint a shared world egyfajta single-multi hibrid, mivel ha akarod, akkor a többi játékossal csak közvetett az interakciód (hub területeken való találkozás), viszont lehet teljesen kooperatív is.
I am such a B.A.
jún 26., szerda 23:27 #16
Válasz theSickness (#15) üzenetére
Ja és lemaradt: a shared world mondhatni egy multiplayer variáns, máshogy szabályozza a játékosok interakcióit, a game as a service meg pláne nem új zsáner vagy forradalom, csak más módon akarja kihúzni a lóvét a zsebeinkből.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
jún 26., szerda 22:54 #15
Válasz ne5h (#13) üzenetére
A shared world dolog is ebben a genben virágzik, ez igaz. Koncepció szinten amúgy tök jó, valahol a coop meg az MMO közé berakva. A games as a service meg dettó, és nem mondhatnám, hogy rajongója vagyok, de pár játéknál valóban működik - viszont lássuk be, ez egyfajta kényszer a teljes értékű folytatások nagyobb költségei ellen és a meglévő bázis megtartása, anyagi odaláncolása okán.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
jún 26., szerda 22:52 #14
Válasz Ákos23 (#11) üzenetére
Nem az a baj, hogy hozott anyagból dolgozik. A baj az, hogy sablonos, sótlan módon teszi mindezt.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
jún 26., szerda 21:11 #13
Válasz theSickness (#10) üzenetére
A shared world játékokat még hozzátenném a listádhoz. Vagy a game as service felfogást, abba előbbi is beleillik.
I am such a B.A.
[51] Dude
jún 26., szerda 21:04 #12
Válasz zaz (#9) üzenetére
Dettó. Szórakozató kis kalandnak tűnik a SW világában.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[11] Ákos23
jún 26., szerda 20:58 #11
Válasz theSickness (#10) üzenetére
Mért akkor minden genben vmi újat kellene kitalálni? Az, h most semmi nem hozott akkora újdonságot az nem jelenti, h szar minden. Erre a játékra se értem mi a gond azzal, ha csak hozott anyagból dolgozik?
jún 26., szerda 20:49 #10
Válasz Gmer81 (#8) üzenetére
Lehet, bár én a Red Dead 2-t és a Days Gone-t is befejeztem. Igaz, mindkettő már majdnem kínszenvedés volt a végére.

A fenti videó alapján csak annyit tudok mondani, hogy nem feltétlenül bennem van a hiba, mert újra belenézve ez rohadtul egysíkú, kiszámított és kiszámítható, milliószor látott játék lesz. Már a megtekintése is unalmas. És az, hogy "jobb mint az elmúlt évek Star Wars termése", nem mond semmit. Vagy ott tartunk, hogy a vakok közt tényleg a félszemű a király?

Nem kell nyilván mindent újra feltalálni, de ennek a generációnak mit köszönhetünk? A battle royale-t, ami gyakorlatilag egy mezei multiplayer variáns? A prosperáló roguelike zsánert, amivel nem kell annyit vesződnie a készítőknek, hiszen kevesebb kidolgozott elemet kell hozniuk? Vagy a dupla-tripla szezonbérleteket? Vagy a "mindenki csinálhat játékot, mert nem kell gameplayt rakni bele" trend?

Komolyan azt érzem már évek óta, hogy stagnál ez az egész. Vannak olyan generációs kedvenceim, mint a God of War vagy a Super Mario Odyssey, de ők "csak" tökéletesre csiszolták a már ismert elemeket és párat ezekből jobban ki is mertek hegyezni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[73] zaz
jún 26., szerda 15:15 #9
Tetszik! Nem találja fel újra a kereket , de tetszik!
Day One!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[23] Gmer81
jún 26., szerda 15:11 #8
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Lehet, hogy kiöregedőben vagy. Nem bántásból mondom, de pld én magamon azt veszem észre, hogy manapság már alig akad sandbox játék, amit végig viszek. 10-15 óra után abbahagyom, ráunok. A spiderman kínkeservesen lett meg majd egy év alatt, a days gonenál ugyanezt érzem, de a rdr 2 is erre a sorsra jutott.

A force unleashed 1-2től hányok .Szerintem az utolsó jó Star Wars játék a Jedi Knight 2 Jedi Outcast volt, az EAt se szeretem. A respawnért se ugrálok. Viszont ez a videó eléggé hangulatos.
Az AT-ATből lövöldözés elég látványos. Ha kellőképpen változatos lesz, akkor jól is elsülhet.
[27] arpi0912
jún 26., szerda 13:16 #7
Válasz Tom (#6) üzenetére
Ennyi, én is így gondolom. Az utóbbi évek SW játékai után ha csak a közepes Force Unleashed szintjét hozza én már örülni fogok. Egyébként ahhoz képest hogy alfa verzió szerintem határozottan egyben van, más teljes játék ettől sokkal trébb.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[26] Tom
jún 26., szerda 12:31 #6
Szerintem tök jó lesz. Én már nagyon várom. Nem kell, hogy feltalálja a spanyol viaszt. Elég ha csak egy jó és élvezetes játék lesz star wars köntösben.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
jún 26., szerda 12:24 #5
Olyan semmilyen. Nulla saját ötlet, az egész unalomig ismert. Végignéztem és semmit nem éreztem közben, sem azt, hogy játszanom kéne, sem azt, hogy ez menő vagy tök jó lenne.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[22] Shifty Fox
jún 26., szerda 11:24 #4
Ha beírom minden hír alá, hogy "csakelnecsesszék" akkor van esély rá, hogy nem EAlbaszva?
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[33] sQr
jún 26., szerda 8:56 #3
Uncharted és Sekiro elemek Star Wars környezetben? Nyilván tetszik. Bár túlságosan kiemelkedőnek nem látom.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[27] arpi0912
jún 26., szerda 8:30 #2
Nekem tetszik amit látok, és ha időm engedi akkor premier után kb karácsony környékén bele is ugrok. Persze az elvárásaim a padlón, de ez az AT-AT lépegetős rész bejött. Hátha még sok ilyen lesz benne és rövid se lesz.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
jún 26., szerda 7:56 #1
Arigatou Tom.
I am such a B.A.