Cyberpunk 2077: New Game+ ???
Eddig 11 hozzszls
liquid
2019. June 25.
Tuesday 07:34


Knzan get krds: ami hetek ta nem hagy aludni minket: lesz-e New Game+ lehetsg a jv tavasszal megjelen Cyberpunk 2077-ben?

A vlasz: esetlegesen elkpzelhet, de nagyobb pnzeket azrt senki ne tegyen r.

Szval van ez az ember a Reddit-en, gy hvjk, hogy CaptainGJB. GJB Kapitny sikeresen betmadta egy chat erejig Pawe Sasko-t, aki a Cyberpunk vezet kldets-dizjnere. Pawel pedig elrulta, hogy nem lehet majd kimaxolni az sszes skillt / kpessget egy vgigjtszs sorn, mert ennek nem igazn lenne rtelme egy olyan jtkban, ami a dntsekrl (is) szl.

CaptainGJB ebbl a kvetkezket vonta le:

1. Ha egy vgigjtszsbl nem lehet kimaxolni mindent, akkor lennie kell msodiknak is, ahol mr lehet. Azaz: New Game+ !!!

2. A Witcher 3 is kapott utlag jrajtszs mdot. Azaz: New Game+ !!!

3. Tegnap esett az es, ma st a nap. Azaz: New Game+ !!!

Ez kereken hrom ok, amibl a magunk rszrl a Half-Life 3 kzelg bejelentst tekintjk (szinte) biztosnak.

Jun 25., Tuesday 20:01 #11
Vlasz Lacek92 (#10) zenetre
Ez mr nem is felttlenl zls krdse, meg hogy ki melyik rsszel kezdte: a Fallout 4 egy identitszavaros jtk.

Szerepjtk? Annak nem elgg mkdik, pont a lentebb emltett mindent kifejleszthet rendszere s a nagyon suta beszlgetsek / kldetsek miatt. Nem lltok ezzel valtlant, olvas csak utna, nagyon nem magnvlemny. Dntsek tekintetben is legjobb esetben binris, komplexebb, egymsra fond, kihat vlasztsok nincsenek. Ezt sem csak n mondom.

FPS? Ahhoz pocsk mind az irnyts, mind az egsz harcrendszer.

ptgets jtk? Ht ez a rsze nem elg hangslyos, illetve kifejezetten ncl.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[3] Lacek92
Jun 25., Tuesday 19:23 #10
Vlasz theSickness (#9) zenetre
Ok, hogy neked a rgebbi rszek jobban bejnnek (engem fegyverrel kellene knyszerteni, hogy az 1-2-t vgigjtszam), s azt is elhiszem, hogy azok szerepjtkosabbak voltak, lvn szntiszta RPG-k, mg a 4 FPS/RPG hibrid.

n "csupn" a valtlan lltsaidat vitatom, ugyanis egyszeren nem igaz, hogy simn megszerezhet minden perk (mint rtam, 272-es szint kell ehhez, ami durva sok id, az rtelmesen eltlthet jtkid tbbszrse); a perkek sokat befolysolnak, pl. master picklock nlkl lesz mellkkldi, amit nem tudsz megcsinlni, a VATS-hoz elengedhetlen a magas szerencse, magas karizmval meg egy csom meleg helyzetet lehet bks meggyzs eszkzvel rendezni - s mg hosszan sorolhatnm. Dntsek tekintetben nem tudom, rgen mi volt a helyzet, lehet, hogy tbb komoly morlis dilemma akadt, ami hatssal volt a ksbbiekre, de ilyen a 4-ben is van ( pl Billy, Paladin Danse, vagy legfkpp hogy vgl is melyik frakci mellett tesszk le a garast)
Jun 25., Tuesday 16:29 #9
Vlasz Lacek92 (#8) zenetre
A Fallout 4 (s most ne vegyk a teljesen ms mentalitsban kszlt 76-ot) a sorozat szgyene dntsek szempontjbl, plusz idvel minden perk simn megszerezhet, nem vagy knytelen valban valamit beldozni valamirt. Mindez pedig megli a szerepjtszst s elveszi az egsz progresszi slyt / izgalmt.

Vrlzt (rgi Falloutosknt nekem legalbbis az), hogy a sorozat, amelyben egykoron sz szerint lehetett venni a szerepjtszst, odig sllyedt, hogy elegnsan kidumls, tbb szlon felgngylthet kldetsek is mr csak nyomokban vannak, a perk-fgg elemek nem sokat befolysolnak, a beszlgetsekben megadhat vlaszlehetsgek kifejezetten homlyosan s flrevezeten utalnak a vals vlaszokra, s ht nem is nagyon rmlik, lehet-e valban radiklisan bks vagy kreatv megoldsokat vlasztani.

A mai napig tkozom, hogy a kibeb*szott Bethesdhoz kerlt a sorozat, s a szrny az, hogy a 3 / New Vegas mg gy is krket ver a 4-re.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[3] Lacek92
Jun 25., Tuesday 15:34 #8
Vlasz theSickness (#6) zenetre
Fallout 4-rl tudok csak beszlni, de abban nem igaz, hogy ne lennnek slyos dntsek. Sem az egyes karakterek vagy csoportok sorst / velk val viszonyunkat illeten, sem pedig a fejlesztseknl, ti. minden irny maxolshoz lvl 272 szksges, amihez irrelisan sok jtkid kell. (egy tlag gamer szerintem kb. 80 ra krnykn lesz 50-es szint)
[3] Lacek92
Jun 25., Tuesday 15:08 #7
Vannak jtkok, amelyeknl jelents tbbletet tud adni a NG+ lehetsg, egyttal rdemes is nekivgni jra, mert ugyanolyan, vagy mginkbb lvezetes jtklmnyt nyjtanak (nekem ilyen a Dark Souls), de ezek a 100+ rs open worldk - amiket amgy imdok, ha jk - szvsz nem tartoznak kzjk.
Jun 25., Tuesday 12:36 #6
Nagyon helyes! A Bethesdnak is ezen kellett volna dolgoznia fleg a Fallout jtkoknl, bizony pp a szerepjtszs a dntsek slya enyszik el, ha minden irnyba ki lehet maxolni a karaktert s minden lehetsg adott. Mintha az letben egyszerre, egy idben lehetnl rhajs, fogorvos, cgvezet s kamionsofr.

Szval ez egy kurvaj hr, a New Game + meglte vagy hinya nlkl (ami amgy nem rdekel): lesz egy jtkunk, amiben van rtelme a tudatos karakterfejlesztsnek.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[27] arpi0912
Jun 25., Tuesday 11:53 #5
Vlasz backstab (#3) zenetre
Nekem alig van idm napi 1-2 ra jtkra. Egy 8-10 rsi mozis QD jtkot is 2 htig toltam mltkor. Ha visszamehetnk az idben 15 vet akkor taln jelentene is szmomra valamit a NG+, de gy.
[57] renz
Jun 25., Tuesday 11:17 #4
Vlasz backstab (#3) zenetre
3 gyerek mellett alig van idm brmi msra. Nem hogy az jakra, mg a rgiekre sem.
Mondjuk most pont tnak indtottam a csaldot s pp balatonon vannak, gy minden percet kihasznlok jtkra, de mg gy is vgtelen hossz a vrlistm.
gy - kapcsoldva a hrhez - rlk ha vgig tudom majd jtszani ezt is legalbb egyszer.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[33] backstab
Jun 25., Tuesday 10:43 #3
Egyesek ilyen hlyesgeken agyalnak, nekem meg napi 3-4 ra jtk mellett is alig van idm az j jtkokra...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[55] KiswechPS3
Jun 25., Tuesday 10:03 #2
Mondtam hogy jon a Half-Life 3
/* Life runs on Code */
[38] Fieldtom
Jun 25., Tuesday 9:52 #1
s a Half life 3-ban lesz New Game +?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom