Kevesebbet költünk a Fortnite-ra
Eddig 4 hozzászólás
liquid
2019. június 25.
kedd 06:55


A digitális eladásokat (PC + konzol + mobil) nyomon követő Superdata májusi adatai között csemegézve érdekes tényekre bukkanhat az érdeklődő. Jelesül:

1. A Fortnite ugyan még mindig éllovas a digitális bevételek tekintetében, de a játék a besöpört pénzek frontján egyértelműen lejtőn van, a tavaly májushoz képest 38 százelékkal kevesebb bevételt produkált idén. Mondjuk a "kevesebb" is irgalmatlanul nagy összeg, 203 millió dollár.

2. A battle royale bolondériát elindító PUBG ugyan nem fért bele a top tízbe májusban, de még így sem panaszkodhat. A játék továbbra is fizetős, és némileg meglepő, hogy a piacra belépő konkurensek ellenére tavaly 4.7 millió példányt adtak el belőle.

3. Szintén hiányzik az első tízből az Apex Legends - a kezdeti hatalmas lendület a jelek szerint alábbhagyott, a helyzet a júliusban debütáló második szezonnal változhat pozitív irányba.

[14] grosy
jún 29., szombat 16:00 #4
Szerencsére az EPIC store hatalmas sikernek örvend, az majd eltartja a céget
[14] muerte
jún 26., szerda 13:11 #3
Nalam nem lehet kevesennet költeni ra.
Ami nem ol meg az erosit
[39] Hunk2
jún 25., kedd 22:27 #2
Válasz Insect (#1) üzenetére
EA képviselő szerint meg nagyon jók meglepetés mechanikák! XD
"Élni és élni hagyni"
[17] Insect
jún 25., kedd 13:34 #1
Úgyis azt mondta az Epic képviselője az angliai (lootbox ügyi) parlamenti meghallgatáson, hogy nem a pénzért csinálják, szóval mindegy nekik
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

6 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

2 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

11 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

5 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.