Bloodlines 2: 20 perc az éjszakában
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. június 18.
kedd 08:46


Némi E3-as utózönge, nem szokatlan, hogy az expó után még felbukkannak ilyen-olyan bemutatók az egyesjátékokból. int például a fenti, melyben 20 percen át nézhetjük a jövőre érkező Vampire: The Masqerade - Bloodlines 2-t.

[26] arpi0912
jún 18., kedd 14:46 #4
Vicces, de összeszedettebb játéknak néz ki mint egy két játék day 1 és mindezt egy évvel a megjelenés előtt.
Valahol szomorú ez a kettősség ami a mai játék ipart jellemzi.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[36] kiső
jún 18., kedd 13:10 #3
Válasz CeXzer (#1) üzenetére
Ezt én sem fogom a büdös életben megérteni. Még az egy héttel a megjelenés előtt is necces, de egy évvel előtte! Ennyire tele vannak az emberek lóvéval, vagy csak én vagyok szegény, hogy ilyen baromságra sajnáljam a pénzem "lekötni".
[48] soliduss
jún 18., kedd 12:48 #2
Korrekt... ebből még simán vásárlás is lehet .
[23] CeXzer
jún 18., kedd 12:46 #1
Nem néz ki rossznak, ugyanolyan pontatlan, merev, mint az előző, teljesen megvan az utánérzés, nekem tetszik. Ezt az egy évvel előre hypolást viszont én nem tudom felfogni. Előrendelés egy évre előre?? Normális aki ilyet tesz? És mégis, mikor megnyílt a lehetőség, hirtelen a steam eladási listák elejére ugrott. Majd egy évvel megjelenés előtt...A cyberpunk is 3. jelenleg, az is még vagy 10 hónap... Az ilyenek adják inkább nekem a pénzüket, aztán megjelenéskor majd megveszem nekik a játékot steamen, addig meg jó helyen van nálam.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Autamachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

1 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 5 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.