Furcsa árat kapott a Minecraft: Story Mode
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2019. június 18.
kedd 07:41


A Telltale Games szomorú kiszenvedésének a része, hogy a Minecraft: Story Mode lekerül a boltok virtuális polcairól június 25-én. A Microsoft azonban lehetővé teszi azoknak az utolsó letöltést, akiknek megvolt a játék korábban megvásárolt licensze.

Most jön a poén. Az Xbox 360 boltban valami furcsa okból kifolyólag minden epizód 99.99 Dollárba kerül. Azaz aki már megvette a játékot, az persze letöltheti újra az egyes részeket. Akinek azonban ezek még nincsenek meg, azok részenként száz dodós árat kell, hogy csengessenek. Ez különösen furcsa, annak tükrében, hogy a Minecraft tulajdonképpen egy Microsoft brand.

A visszatartó hatású árszabás lehet személyes ellentétből fakadó lépés, vagy akár valamilyen bizarr gazdasági döntés hozománya is. Egy tuti, a 13 epizódot mi biztos nem szeertnénk közel négyszázezer Forintért megvásárolni.

[10] priest
jún 20., csütörtök 19:47 #7
Válasz playmore (#2) üzenetére
Xbox360-on simán le tudsz tölteni olyan játék ami már nincs is a store-ben, de már megvetted.
Forklifts never die. They're just missing in action.
[4] HNorbert
jún 19., szerda 8:47 #6
Válasz playmore (#2) üzenetére
Így van, ez pusztán technikai okok miatt van így megoldva. A 360-as marketplace-re nem lehet feltenni úgy DLC-t, hogy csak letölteni lehessen, megvásárolni meg nem. Mivel ezt a játékot jogilag már nem árusíthatnák, ahhoz hogy a korábbi tulajdonosok letölthessék, muszáj volt a lehető legdrágábbra árazni, nehogy valaki még megvegye.
[15] Joel1970
jún 19., szerda 0:22 #5
Válasz shearer (#1) üzenetére
Azért árazták ilyenre,hogy keressenek rajta.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[15] Joel1970
jún 19., szerda 0:20 #4
Én megveszem négykilóé
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[13] szako
jún 18., kedd 14:19 #3
Aki megveszi a lemezes verziót (mondjuk használtan, ha újonnan már nem lesz kapható), az ugyanúgy el fogja tudni érni a későbbiekben is ingyen az epizódokat, ahogy eddig?
[38] playmore
jún 18., kedd 10:54 #2
Azért van túlárazva, hogy ne vegye meg senki, mert nem tudták megoldani máshogyan, hogy elérhető is legyen a tulajdonosoknak.
Cheers, love! The cavalry's here!
[26] shearer
jún 18., kedd 9:49 #1
Véletlenül egyel több kilencest ütöttek be. Vagy elnyomtak valamit, és az egész szériát akarták 100$-t adni.
Ez a legjóhiszeműbb verzió, mert ugyan simán lehetséges, hogy túlárazták, azért, hogy minél KEVESEBBEN vegyék meg, de bakker, ezt főleg gyerkőcök vetetik meg apukával, vagy csak simán apuka kártyájával.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.