Gamer365 [E3] podcast 2019 június
Eddig 19 hozzászólás
mcmacko
2019. június 16.
vasárnap 19:32


Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

A podcastben végignéztük a teljes heti programot, a kronológiai sorrend igénye nélkül. A fentieknek megfelelően a tartalom a szokásosná hosszabb, másfél óra hosszú beszélgetésre készülhettek, amiben e három duda (sic!): Siklara, Liquid és Mcmacko duruzsolja fületekbe a nagy megfejtéseket.

Atenszión: a podkeszt minimális csúnyabeszédet tartalmaz, fogyasztását csak felnőtt hallgatóinak javasoljuk.[Letöltés] Gamer365 E3 podcast 2019 június

[32] backstab
jún 25., kedd 21:19 #19
Válasz backstab (#3) üzenetére
Megkövetem az illetékest: csak egy hét volt. Köszi ezúton is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
jún 24., hétfő 19:37 #18
Válasz soliduss (#12) üzenetére
Az EA most nagyon beállt a Nintendo féle "keveset adunk, de azt megpróbáljuk jól megnyomni" taktikára. Sajnos(?) eddig kevesebb, mint több sikerrel, bár az Access előfizetések miatt nem féltem őket.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
jún 24., hétfő 19:36 #17
Válasz eandre (#11) üzenetére
Javalsom a nyárkeszthez a következő főoldali képet: KATT!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
jún 24., hétfő 19:34 #16
Ahogy korábban, másutt már leírtam: a Stadia nem annyira a havi 10 dolláros platformként lehet sikeres, hanem a későbbi ingyenes, "FHD-butított" verzióban arathat nagyot. Telefonképernyőn, de még a legtöbb laptopon se lesz nagyon szembetűnő a változás az 1K és a 4K között, és ha a Destiny mellett lesznek még más F2P címek is, akkor azzal kihúzhatja a Google.
A 10 dolcsis, virtuális gépbérllés, még ingyen játék mellett is max akkor, ha YT Premium is jár hozzá. Különben a MS megeszi őket reggelire a Game Passel.

Ja, és lehet jó ajánlat a 15 dollár/euró a hármas kombóért, de ez max az Xboxon játszóknak vagy az XO+PC felhasználóknak éri meg. Aki csak simán PC-n nyomja, annak elég lesz a sima GP is. (Okosan ki van találva az árazás.)

Arról nem beszélve, hogy a fejlesztők keseregnek az előfizetéses rendszer miatti áraktól, holott ők tudják a legjobban, hogy a játékaik leginkább leárazva mennek (lásd a Witcher 3 is részben ennek köszönheti a több milliós eladását), viszont kiadói oldalról ez egy biztosabb, stabilabb bevételi forrást jelent nekik, és nem csak akkor van zséjük, amikor éppen virítanak valamit.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[4] pepimama
jún 20., csütörtök 7:38 #15
Léci jöjjön mielőbb a podcast-alkalmazásokba is! Előre is KÖSZ!
[10] Gigigogó
jún 18., kedd 16:43 #14
Válasz soliduss (#13) üzenetére
Szerintem meg jó ötlet volt behozni egy ilyen karaktert, akiben már most több a szimpatia faktor, mint Locke-ban valaha a Halo 5 során. Valamint a páncél és a zene hajazása a Halo 3-ra, azt sejteti, hogy kapunk végre egy szívvel lélekkel elkészített folytatást, nem pedig egy iparos, modern trendeknek megfelelö AAA terméket.
Xbox Live - BodaGreg
[48] soliduss
jún 18., kedd 14:54 #13
Válasz Dude (#7) üzenetére
milyen halo? Az a mexikói Joel az űrben... lost in Halo part 3 volt
[48] soliduss
jún 18., kedd 14:53 #12
Nekem egy valami feltünt az EA-nál.... hogy kis túlzással a Respawn-tól függenek.... egyetlen fejlesztő csapat akik nem okoztam még csalódást.

Az EA tényleg ennyire gyökér, hogy egy új ip-t se mer bevállalni??? inkább betol egy sim-et a kúrva showba? ... vagy van az a fifa-nhl-nfl zseton ami elég nekik és szarnak a többire.
[16] eandre
jún 18., kedd 14:36 #11
Féltem már h én kezdtem kiégni de akkor kimondhatjuk h ez jóval gyrngébb E3 volt. A részeges podcast szokott a legjobban sikerülni, lehetne gyakrabban
jún 18., kedd 11:59 #10
Mackonak innen üzenem, hogy a Jazz Jackrabbit 2-vel (oké, nem az első rész) a mai napig tudok játszani és még élvezni is(!), ennyire szar játék.
I am such a B.A.
[11] Ákos23
jún 17., hétfő 20:30 #9
Amúgy én mai napig nyomom a rainbowot is néha, egyszerűen kevesbb játékot veszek nekem már 2-3 játék lefedi az évet, én pont ezért támogatom a jó game as service játékokat (nem amit az ea csinál) persze így sok játékból ki maradok dehat ez van. Szerintem negyed annyi játékot nem vettem ps4-re mint pl 3-ra.
jún 17., hétfő 17:04 #8
Válasz KiswechPS3 (#6) üzenetére
Bakker, a hőskor!
"This is our time to medicate..."
[50] Dude
jún 17., hétfő 16:02 #7
Jó volt skacok.
Szerintem a Halo teljesen rendben volt, ahhoz képest, hogy elméletileg 3 platformra is jön. DF elemzésben sem voltak csalódottak a látvány miatt.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[54] KiswechPS3
jún 17., hétfő 14:45 #6
Az ominozus DS3 video, nagyon sokat nevettem rajta akkoriban

KATT!
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[15] Joel1970
jún 17., hétfő 10:52 #5
A Final Fantasy 8 tényleg csodálatos játék volt!
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[33] Crockett
jún 17., hétfő 9:40 #4
Köszönjük idén is a megfeszített munkát, éjszakázásokat, hogy minden E3-as hírt frissen, melegében kapjunk meg. Köszönjük az egész stábnak!
"A második az első vesztes"
[32] backstab
jún 17., hétfő 8:53 #3
Hurrá, akkor két hét múlva lesz RSS feed is! Trollololo...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[38] Fieldtom
jún 17., hétfő 8:00 #2
Danke Dudák, délelőtt darálom!
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[24] Fabri
jún 17., hétfő 5:33 #1
Már hallgatom is. Köszi.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Konzolokra jön a Two Point Hospital

Szeretted a Theme Hospital-t? Akkor ezt is szeretni fogod!

0 | Ghost Recon Breakpoint: újabb tesztkör

Hétvégén újra technikai tesztfázisba küldi az új Ghost Recon-t a Ubisoft - nagyon zárt körben.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

4 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.