Marvel's Avengers: egyéni bevetések
Eddig 18 hozzászólás
ne5h
2019. June 14.
Friday 09:40


A Marvel's Avengers bemutatkozó trailer a klasszikus Avengers érzést vetített elő, amikor is a csapat tagjai összefogva szállnak szembe a fenyegetésekkel. Erre erősített rá a korábban felröppent erőteljes kooperatív megközelítés is, a jelek szerint azonban ennél kicsivel árnyaltabb a helyzet.

Kiderült ugyanis, hogy a játék kampányának küldetései kizáróag egyedül teljesíthetőek, mivel azok egy-egy karakterre koncentrálnak. A mellékküldetések esetében azonban bejön a multiplayer is, így itt már lehetőség nyílik, hogy többedmagunkkal teljesítsük azokat. Azt azonban szem előtt kell tartani, hogy a csapatos bevetések során egy karaktert csak egyszer lehet beválasztani, tehát nem lesz lehetőségünk 4 Thorral kismillió elektromos kisülést okozni.

A Marvel's Avengers 2020 május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Jun 16., Sunday 9:33 #18
Válasz soliduss (#15) üzenetére
De a kettő nem zárja ki egymást. Lehet, hogy lesz egy rövid kampány, karakterenként mondjuk 2-3 küldetéssel, ami azt mutatja be, hogy szokott össze a csapat, aztán meg mondjuk Fury belengeti a co-op küldetéseket, hogy akkor irány megmentetni a világot.

Szerintem simán meg tudna férni a kettő egymás mellett, persze az, hogy én miket vizionálok, nem jelenti, hogy a készítők is ilyenekre gondoltak.

Nem tudom, a kozmetikai cuccok alatt mire gondoltál (vagy akár a fejlesztők), de nyilatkozták, hogy a karakterek dizájnja nem fog változni.
KATT!
I am such a B.A.
[48] soliduss
Jun 15., Saturday 12:57 #17
Válasz Ákos23 (#16) üzenetére
Jó lenne.... de szerintem ez túl nagy falat lesz nekik. Persze jó lenne ez igazán király co-op raid... egy giga boss-al. de félek, hogy ennek a közelében sem lesz a végleges játék.

Hátha Gamescom-ra vagy TGS-re hoznak igazi gameplay-t is...
[11] Ákos23
Jun 15., Saturday 11:11 #16
Válasz soliduss (#15) üzenetére
Sztori utánra gondolunk. Mivel rohadtul adna magát egy 4 fős raid, persze, h a készítők mit gondolnak majd kiderul. Meg mivel be lett raklamozva a Coop hülyén venné ki magát, ha nincs nagyon kihasználva.
[48] soliduss
Jun 15., Saturday 10:25 #15
Válasz ne5h (#14) üzenetére
De ti itt már raideket vizionáltok Ákival

Szerintem ez csak egy single player hack and slash lesz.... + lehet lesznek co-op pályák....

De mindenképpen vicces ,hogy 1 év sincs már a premierig és majdnem vak sötétben tapogatózunk.

HA lesz kozmetikai item.... akkor egy MCU Avengers packra befizetek.... mert Thor és Natasa dizájnja nem valami acélos.
Jun 15., Saturday 9:26 #14
Válasz soliduss (#13) üzenetére
"a story csak single player lesz"

Pont erről szól a fönti hír.

Egyébként szerintem korábban sem volt hír arról, hogy saját karaktered lesz, szerintem ott arra gondoltak, hogy az általad irányított karaktereket (tehát, Thor, Cap, meg a többiek) tudod személyre szabni, nem pedig arra, hogy a 0-ról csinálsz egy karaktert, akinek ilyen-olyan képességei vannak.
I am such a B.A.
[48] soliduss
Jun 15., Saturday 9:12 #13
Válasz Ákos23 (#10) üzenetére
Gyerkek... szerintem itt valamit nagyon félre fordítottak. Most jött a hír, hogy a story csak single player lesz.

Nem lehet ,hogy a klasszik Co-op- itt is az fogja jelenteni, hogy 1 TV 2 joyal lehet majd csapatni mint régen.... vagy lesz pár co-op küldetés.

Furcsa ,hogy erről a destiny-s saját karakteres hírről azóta semmi infó nincs....
[11] Ákos23
Jun 14., Friday 16:02 #12
Amúgy nagyon nem értem a gameplayeket miért nem tudják kiadni. Csodálkoznak, h esik az E3 értéke is, amikor a konfokon már alig van gameplay, koncepció rajzokat, meg fél perces teasereket lehet nézni. Vhogy nagyon úgy érzem, h ezek a rendezvények vhogy nem tudnak haladni a korral, 2019 van minden szart streamelnek, az E3-on meg még mindig zárt gameplayek vannak. Lehet csak nekem fura.
Jun 14., Friday 15:22 #11
Válasz Ákos23 (#10) üzenetére
Meglepődnék, ha ekkora ziccert kihagynának, enélkül nem sok értelme lenne az egésznek.
I am such a B.A.
[11] Ákos23
Jun 14., Friday 15:20 #10
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Azért remélem lesz vmi felé endgame, ahol vmi raid féleség vagy strike mint pl a destinyben. Igazából így bele gondolva, nem zavar, h a sztori külön van, csak remélem a coopra is lesznek jó dolgok.
[51] Dude
Jun 14., Friday 14:56 #9
Válasz soliduss (#8) üzenetére
Jöhet. Eddig bejövős. Számomra jól hangzik a leírásod alapján. A téma meg amúgy is a gyengém.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[48] soliduss
Jun 14., Friday 14:22 #8
Válasz soliduss (#7) üzenetére
csekkoltam... a minősége elég pocsék... de azért kivehető belőle rengeteg minden.

Aki arra számított ,hogy választ egy karaktert és azzal tolja végig annak csalódni fog... hacsak ez nem a betanító pálya.

11 perc alatt mind az 5 hőst irányítjuk kb 2 perc erejéig... klasszik hack and slash egy rakat átvezetővel megspékelve... ahogy a rendezés mutatja úgy váltogatja a játék a hősöket. Mindegyik hős egyedi... teljesen más stílussal és mozgásfázisokkal. A mozgások és a motion C.-ra nem lesz panasz.... a QTE-t is látványosak... de persze nem egy god of war szint. A harc elég pöpecül fest.... a közeli kamara picit god of wart idéz tényleg natasa- capi és thornál. Hulk olyan mintha a legutóbbi játékából érkezett volna... picit távolabbi kamarával és kombókkal.... Vasember 1:1-ben anthem...
[48] soliduss
Jun 14., Friday 13:54 #7
kiszivárgott a 12 perces gameplay... youtuberól már leszedték de az utált másik magyar oldalnak akinek a csikjája és pribékje vagyok mert Ps4 van van egy link amin le lehet kapni
[48] soliduss
Jun 14., Friday 13:49 #6
Az Ign-arcok kint az e3-on bemutatták az egész trailer alapjáúl szolgáló pályát.... hack and slash ről szól a fáma úgy ,hogy a karakterek között ugrál a történet.

Kiemelték ,hogy Thor harcrendszere kb a god of warra hajaz.... Hulk olyan mint régen.... kiemelték ,hogy az ő karaktere volt a legszebb.... kapitány a szokásos pajzsos kombóival operált.... vasember 1:1-ben anthem feeling volt.... natasa meg fegyveres és pusztakazes harc rengetek QTE-vel.....
Jun 14., Friday 12:13 #5
Válasz Ákos23 (#1) üzenetére
Lehet, hogy pont fordított lesz a dolog és a mellékküldetések lesznek hosszabbak, mert ott a több játékosszámmal számolnak.
I am such a B.A.
Jun 14., Friday 12:11 #4
Válasz Invisible (#2) üzenetére
Kösz, javítva.
I am such a B.A.
[48] soliduss
Jun 14., Friday 12:06 #3
Válasz Ákos23 (#1) üzenetére
két joy--osztott képernyő... ha van friend akkor online co-op. én így tudom csak elképzelni.
[5] Invisible
Jun 14., Friday 12:02 #2
Tipo: "csaapt tagjai", "jeéek szerint", "azonban ennyi"---> gondolom itt "ennél" akart lenni.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"
[11] Ákos23
Jun 14., Friday 12:01 #1
Akkor nem jött be amit mondtam amúgy nekem nincs bajom ezzel se, csak nekem teljesen úgy jött le, h itt a Coop lesz a lényeg. Igazából így nem tudom lesz e értelme a coopnak, nem tudom itt milyen mellék küldetések lesznek, de általában ezek rövidebb dolgok szoktak lenni. 10 perces küldetések miatt meg nem hiszem, h szervezni fogjuk ki mikor ér rá.
Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

mob 2 | NieR Re[in]carnation: pillantás a harcra

Rövid trailer, ezúttal már nem csak sétával.

11 | Ingyen Watch Dogs 2: megkapod (állítólag)

Ki gondolta volna: a UPlay tegnap este nem bírta a terhelést, és simán összeomlott a Ubisoft Forward idejére ígért ingyenes Watch Dogs 2 miatt. A játékot ennek ellenére megkapjuk - valószínűleg.

11 | [Premier] Heti megjelenések

8 | [Ubi Fw] Far Cry 6 bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott az új rész.

19 | [Ubi Fw] AC Valhalla gameplaypáros

30 percen át mozog a viking orgyilkolás.