[E3] Control gameplay
Eddig 8 hozzszls
ne5h
2019. June 14.
Friday 07:20


Nem meglep mdon a nyr vgi megjelens eltt a Remedy j jtka, a Control is feltnt az idei E3-on, odafent pedig egy friss gameplay bemutat nzhettek meg az augusztus 27-n rkez paranormlis akcijtkbl.

[27] arpi0912
Jun 16., Sunday 10:46 #8
Vlasz werdy (#7) zenetre
Nem csak neked, s mintha a lipsync se lenne az igazi nha. Kicsit ilyen ME:Andromeda merednk a semmibe stlusunak tnik az arcanimci nha. Persze ezt knny orvosolni megjelensre.
[4] werdy
Jun 16., Sunday 10:00 #7
Csak nekem nagyon fura az arcanimci?
http://www.werdy.hu http://www.sidripalliance.com
Jun 15., Saturday 22:31 #6
Vlasz FrY (#5) zenetre
Ezt mondom az elejtl: kikptt Quantum Break, mintha a mechanikkat s jtkmenetet akarnk tmenteni egy j, remnyeik szerint sikeresebb projektbe.

A krnyezet meg a hangulat nekem jobban tetszik, remlhetleg kikopott belle a QB sokszor borzaszt plyatervezse a butbb megoldsokkal egytt.
[2] FrY
Jun 15., Saturday 21:13 #5
AW sztm egy top volt tlk s ahhoz mrten a QB egy kicsit visszalps - taln ha az eredeti terveknl maradtak volna ... -, viszont ennl a Cnl mindig azt rzem h mivel sajnos a QB nem lett siker, gy ebben a gameben prbljk meg menteni a menthett, a QB alapjaival.
I'll SHOW yoU The TRUTH!
[27] arpi0912
Jun 14., Friday 13:35 #4
Ez a vide csak megerstett abban a gondolatomban, hogy ez kb QB szint lesz. Majd nagyon akcisan teszek vele egy prbt. Nem tudom eldnteni rljek-e, hogy egy E3-as demban vannak hibk s nem akarnak hazudni nekem, vagy bosszankodjak hogy ennyire nyilvnval hibk vannak benne (pl a rongybaba fizika rdekes az ellenfelek elhallozsnl, a lovas rsz is bnn nz ki, ahogy tapogatja a semmit, a szoksos Remedy fle fotocells ajtk is rdekesek, de a fhsn arca sem az igazi, a mozgs is rdekes hirtelen irnyvltsoknl).
Illetve csak nekem tnik gy hogy a takart fszernek sokkal kidolgozottabb az arca mint magnak a fhsnnek? rdekes.
[11] frg_dnl
Jun 14., Friday 12:59 #3
Alan Wake csak most inkbb telekinzis kpessggel s inkbb akcijtk, lny protagonist-el.
Egybknt a grafikt leszmtva szinte mindenben tlagos ettl fggetlenl mg el lehet majd vele szrakozni s ha a story rdekes lesz akkor mg meg is fogok lepdni.
[9] Kester
Jun 14., Friday 12:08 #2
Valahol tallan azt rtk olyan mintha a Die Hard lenne David Lynch s az Alkonyzna stlusban.
Jun 14., Friday 9:22 #1
Arigatou arpi0912.
I am such a B.A.