Ne állítsd még le - új fordulóra invitál Crash
Eddig 1 hozzászólás
Stinger
2019. June 13.
Thursday 09:00


Az utóbbi idők legjobb Mario Kart kihívója, a Crash Team Racing Nitro-Fueled kapcsán az Activision tetszetős bejelentést tett. A játékot megvásárlók automatikusan részesülnek a grátisz Grand Prix tartalomból, mely a megjelenést követően, július 3-án válik elérhetővé, új pályát, megnyitható karaktereket, járgányokat és eddig még nem látott kusztomizálható dolgokat teremtve a már meglévő tartalom mellé.

Minden egyes Grand Prix egy-egy újabb trackkel bővül, melyből az első, a Twilight Tour egy közel-keleti témájú setupba kalauzolja a játékost, méghozzá váltakozó napszakok kíséretében. Az első karakter, Tawna mellett minden egyes Pit Stop rotáció alkalmával új tárgyak és karakterek érkeznek a játékba úgymint a Nitro Squad (korábban Trophy Girls), vagy a később csatlakozó Spyro.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled remaszti egyébként már az E3 booth-ban is kipróbálható: a feljavított-felturbózott változat karaktereket és játékmódokat emel át az eredeti CTR epizódból és további trackeket tartalmaz a Crash Nitro Racingből is - összességében egy abszolút élvezhető és MK alternatív élményt és szórakozást nyújtó csomagról van szó, amely június 21-én kerül majd a boltok polcaira, illetve az összes létező kurrens platform digitális piacterére.

Jun 13., Thursday 20:24 #1
Remélem jönni fog azért majd PC-re is.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

1 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

4 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

14 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.

pc,xbox1,ps4 6 | THPS 1+2: Chad Muska beköszön!

Folytatódik a nagy öregek interjúsorozata a szeptemberi megjelenés előtt.