Ne állítsd még le - új fordulóra invitál Crash
Eddig 1 hozzászólás
Stinger
2019. június 13.
csütörtök 09:00


Az utóbbi idők legjobb Mario Kart kihívója, a Crash Team Racing Nitro-Fueled kapcsán az Activision tetszetős bejelentést tett. A játékot megvásárlók automatikusan részesülnek a grátisz Grand Prix tartalomból, mely a megjelenést követően, július 3-án válik elérhetővé, új pályát, megnyitható karaktereket, járgányokat és eddig még nem látott kusztomizálható dolgokat teremtve a már meglévő tartalom mellé.

Minden egyes Grand Prix egy-egy újabb trackkel bővül, melyből az első, a Twilight Tour egy közel-keleti témájú setupba kalauzolja a játékost, méghozzá váltakozó napszakok kíséretében. Az első karakter, Tawna mellett minden egyes Pit Stop rotáció alkalmával új tárgyak és karakterek érkeznek a játékba úgymint a Nitro Squad (korábban Trophy Girls), vagy a később csatlakozó Spyro.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled remaszti egyébként már az E3 booth-ban is kipróbálható: a feljavított-felturbózott változat karaktereket és játékmódokat emel át az eredeti CTR epizódból és további trackeket tartalmaz a Crash Nitro Racingből is - összességében egy abszolút élvezhető és MK alternatív élményt és szórakozást nyújtó csomagról van szó, amely június 21-én kerül majd a boltok polcaira, illetve az összes létező kurrens platform digitális piacterére.

jún 13., csütörtök 20:24 #1
Remélem jönni fog azért majd PC-re is.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

405 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

18 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

6 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.

9 | Mától pécén is zuhog az eső

Megjelent és új trailert kapott a Heavy Rain PC verziója.

1 | Kevesebbet költünk a Fortnite-ra

A játék bevételei közel negyven százalékkal csökkentek a tavalyi évhez képest. Bónusz meglepetés: a PUBG még mindig milliós eladásokat produkál.