Ne állítsd még le - új fordulóra invitál Crash
Eddig 1 hozzászólás
Stinger
2019. június 13.
csütörtök 09:00


Az utóbbi idők legjobb Mario Kart kihívója, a Crash Team Racing Nitro-Fueled kapcsán az Activision tetszetős bejelentést tett. A játékot megvásárlók automatikusan részesülnek a grátisz Grand Prix tartalomból, mely a megjelenést követően, július 3-án válik elérhetővé, új pályát, megnyitható karaktereket, járgányokat és eddig még nem látott kusztomizálható dolgokat teremtve a már meglévő tartalom mellé.

Minden egyes Grand Prix egy-egy újabb trackkel bővül, melyből az első, a Twilight Tour egy közel-keleti témájú setupba kalauzolja a játékost, méghozzá váltakozó napszakok kíséretében. Az első karakter, Tawna mellett minden egyes Pit Stop rotáció alkalmával új tárgyak és karakterek érkeznek a játékba úgymint a Nitro Squad (korábban Trophy Girls), vagy a később csatlakozó Spyro.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled remaszti egyébként már az E3 booth-ban is kipróbálható: a feljavított-felturbózott változat karaktereket és játékmódokat emel át az eredeti CTR epizódból és további trackeket tartalmaz a Crash Nitro Racingből is - összességében egy abszolút élvezhető és MK alternatív élményt és szórakozást nyújtó csomagról van szó, amely június 21-én kerül majd a boltok polcaira, illetve az összes létező kurrens platform digitális piacterére.

jún 13., csütörtök 20:24 #1
Remélem jönni fog azért majd PC-re is.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)