Ne állítsd még le - új fordulóra invitál Crash
Eddig 1 hozzászólás
Stinger
2019. June 13.
Thursday 09:00


Az utóbbi idők legjobb Mario Kart kihívója, a Crash Team Racing Nitro-Fueled kapcsán az Activision tetszetős bejelentést tett. A játékot megvásárlók automatikusan részesülnek a grátisz Grand Prix tartalomból, mely a megjelenést követően, július 3-án válik elérhetővé, új pályát, megnyitható karaktereket, járgányokat és eddig még nem látott kusztomizálható dolgokat teremtve a már meglévő tartalom mellé.

Minden egyes Grand Prix egy-egy újabb trackkel bővül, melyből az első, a Twilight Tour egy közel-keleti témájú setupba kalauzolja a játékost, méghozzá váltakozó napszakok kíséretében. Az első karakter, Tawna mellett minden egyes Pit Stop rotáció alkalmával új tárgyak és karakterek érkeznek a játékba úgymint a Nitro Squad (korábban Trophy Girls), vagy a később csatlakozó Spyro.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled remaszti egyébként már az E3 booth-ban is kipróbálható: a feljavított-felturbózott változat karaktereket és játékmódokat emel át az eredeti CTR epizódból és további trackeket tartalmaz a Crash Nitro Racingből is - összességében egy abszolút élvezhető és MK alternatív élményt és szórakozást nyújtó csomagról van szó, amely június 21-én kerül majd a boltok polcaira, illetve az összes létező kurrens platform digitális piacterére.

Jun 13., Thursday 20:24 #1
Remélem jönni fog azért majd PC-re is.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

122 | [Nyerd meg!] A Cyberpunk 2077 Világa

Könyvajánlóval megtoldott nyereményjátékkal jelentkezünk, ezúttal a 2020-as év egyik legnagyobb sikervárományos játékával kapcsolatban. A Cyberpunk 2077 Világa az artbookok és háttérinfót tartalmazó videojátékos lexikonok sorát gyarapítja, és nekünk is van hozzá némi közünk.

xbox1,ps4 75 | [Nyerd meg!] Ride 4 (PS4, XO)

Beröffentjük a motorokat, kigurulunk az aszfaltra, és negyedszer is körbehajtjuk a pályán a kétkerekűt. A RIDE 4 megjelent, ennek örömére pedig két példányt, egy XO és egy PS4 lemezes verziót sorsolunk ki közöttetek! Gyertek és kommenteljetek a nyereményekért!

14 | Gamer365 podcast 2020 szeptember - jövőbe tekintve

Podcast a felhőből, ismét online nyomultunk podcastországban - sajnos a koronás még mindig felülírja élő találkozós terveinket. De ez maximum csak a hangminőségben mutatkozik meg, ismét izgalmas témákat hozunk, a nextgennel a főszerepben.

ps4 3 | PlayStation Plus: decemberi hármas

Némi rakéta. Még több rakéta. Na meg szerintem vannak rakéták is.

23 | A Golden Joystick Awards győztesei

Idén 38. alkalommal rendezték meg a brit díjátadót.

pc,xbox1,ps4 4 | Red Dead Online: külön utakon!

Önmagában is megvásárolható hamarosan az online vadnyugat.

pc,xbox1 0 | The Medium: veszély minden irányból

Egy új szereplőt leplezett le a Layers of Fear alkotóinak csapata.

pc,xbox1,ps4 0 | Martha is Dead: minden platformra

A The Town of Light fejlesztőinek új játéka jövőre érkezik.