[E3] Coliseum beszélgetések
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. June 13.
Thursday 08:41


Az E3 alatt idén is zajlik a Geoff Keighley nevével fémjelzett E3 Coliseum, ahol a különböző játékok boncolgatása mellett tematikus beszélgetések is megtekinthetőek. Odafent egy kiragadott példát nézhettek meg, ha pedig a teljes felhozatalra is kíváncsiak vagytok, a gameslice Youtube csatornája felé célszerű fordulni.

[28] alf22
Jun 13., Thursday 13:48 #4
John wick hex
Best strat game nyertes az e3on. Egy darab jelenetet láttam róla. Hosszabb gameplayt pláne. Regebben youtubera mentem es tele volt élő videókkal. Most meg ugy kell vadasznom infókra, meg váltanom az időket,hogy mikor mi lehet.
Lehet csak en latom rosszul.
[28] alf22
Jun 13., Thursday 12:52 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Értem,de be is volt harangozva, hogy mission meg multiplayer leleplezés. Az épület homlokzatat is kiplakatoztak. Szimplán nem ertem,hogy itt a nyár, az E3 és nem mutatják be. Pár éve mar marciusban jott a trailer, E3on meg már demoztak a codokat. Most meg bujtatjak. Pedig sztem kurvajo lesz az idei.
Jun 13., Thursday 11:23 #2
Válasz alf22 (#1) üzenetére
Tekintve, hogy az Activision idén csak a business részlegben képviselteti magát, nem meglepő, hogy nem árasztottak el minket Modern Warfare gameplay-ek.
I am such a B.A.
[28] alf22
Jun 13., Thursday 11:14 #1
Az egesz e3 egy kalap szar. Kovetni nem tudom mi mikor mi van. Call of duty beharangozas,lemondas, riport aztan nem csend. Most miafasz van azzal is? Nem itt kéne promozni? Zárt vetites van. Pont ebbol?pont most?
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

1 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

4 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

12 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.

pc,xbox1,ps4 5 | THPS 1+2: Chad Muska beköszön!

Folytatódik a nagy öregek interjúsorozata a szeptemberi megjelenés előtt.