[E3] Coliseum beszélgetések
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. június 13.
csütörtök 08:41


Az E3 alatt idén is zajlik a Geoff Keighley nevével fémjelzett E3 Coliseum, ahol a különböző játékok boncolgatása mellett tematikus beszélgetések is megtekinthetőek. Odafent egy kiragadott példát nézhettek meg, ha pedig a teljes felhozatalra is kíváncsiak vagytok, a gameslice Youtube csatornája felé célszerű fordulni.

[28] alf22
jún 13., csütörtök 13:48 #4
John wick hex
Best strat game nyertes az e3on. Egy darab jelenetet láttam róla. Hosszabb gameplayt pláne. Regebben youtubera mentem es tele volt élő videókkal. Most meg ugy kell vadasznom infókra, meg váltanom az időket,hogy mikor mi lehet.
Lehet csak en latom rosszul.
[28] alf22
jún 13., csütörtök 12:52 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Értem,de be is volt harangozva, hogy mission meg multiplayer leleplezés. Az épület homlokzatat is kiplakatoztak. Szimplán nem ertem,hogy itt a nyár, az E3 és nem mutatják be. Pár éve mar marciusban jott a trailer, E3on meg már demoztak a codokat. Most meg bujtatjak. Pedig sztem kurvajo lesz az idei.
jún 13., csütörtök 11:23 #2
Válasz alf22 (#1) üzenetére
Tekintve, hogy az Activision idén csak a business részlegben képviselteti magát, nem meglepő, hogy nem árasztottak el minket Modern Warfare gameplay-ek.
I am such a B.A.
[28] alf22
jún 13., csütörtök 11:14 #1
Az egesz e3 egy kalap szar. Kovetni nem tudom mi mikor mi van. Call of duty beharangozas,lemondas, riport aztan nem csend. Most miafasz van azzal is? Nem itt kéne promozni? Zárt vetites van. Pont ebbol?pont most?
Friss hírek

405 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

18 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

6 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.

9 | Mától pécén is zuhog az eső

Megjelent és új trailert kapott a Heavy Rain PC verziója.

1 | Kevesebbet költünk a Fortnite-ra

A játék bevételei közel negyven százalékkal csökkentek a tavalyi évhez képest. Bónusz meglepetés: a PUBG még mindig milliós eladásokat produkál.