Game Dev Day pénteken
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. június 12.
szerda 17:16
Majd 10 évvel azután, hogy a szakma utoljára összegyűlt, ismét konferenciát szervez a hazai videojáték-fejlesztő közösség. A rendezvény Game Dev Day Budapest címen kerül megrendezésre és már első pillanattól óriási érdeklődés övezi.

A videojátékok népszerűsége az elmúlt években minden eddigi szórakoztatóipari termék rekordját megdöntötték. Bátran mondhatjuk, hogy részpiacból mainstreammé vált a videojáték és szinte mindenki játszik már számítógépen, konzolon, vagy mobilon. Ennek ellenére a magyar iparág széttagolt, szereplői nem, vagy csak alig ismerik egymást és legtöbbször külföldi konferenciákon vagy trade show-kon találkoznak egymással.Ezen szeretne változtatni az új kezdeményezés, ami egy egynapos, évente megrendezésre kerülő konferencia elindítása. A konferencia a szakma minden szegmensét reprezentálja, így a legnagyobb cégek szakemberei, micro indie-kkel, illetve freelancerekkel együtt tartanak előadásokat. A rendezvény a nemzetközi Epic Games támogatásával jön létre, a helyszíne pedig az InGame Gamer Bar két helysége. A nagyobbik előadó térben félórás előadásokban mutatkozik be a szakma és a legfrissebb projectek, míg a kis teremben hands-on workshopok lesznek, ahol az előadó, egy konkrét eljárásra vagy problémára alkalmazott módszerét mutatja be egy órában.

Az esemény kísérő rendezvénye egy művészeti kiállítás a játékfejlesztésben dolgozó grafikusok munkáiból, illetve egy esti networking party, nyitott bárral.

A konferencia ingyenes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációhoz kötött: KATT!
A konferencia programja megtekinthető a FB oldalon: KATT!

[9] Bencsizy1
jún 13., csütörtök 10:28 #4
Válasz jimessor666 (#3) üzenetére
Az nagyon jó, köszi!
jún 13., csütörtök 8:47 #3
Válasz Bencsizy1 (#2) üzenetére
Ha minden igaz közvetítve lesz az esemény zsutubén. : ]

KATT!
Célozd meg a Holdat, ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz...
[9] Bencsizy1
jún 12., szerda 20:58 #2
Esetleg van lehetosegetek arra, hogy felvetelt keszitsetek rola es feltoltsetek youtube-ra? (A tobbi unreal konferencia is fenn van)
[54] KiswechPS3
jún 12., szerda 20:51 #1
Csessze meg, persze hogy aznap nem leszek pesten meloba. Pedig elmennek, foleg hogy kacsintgatok mostanaban a C++ fele eroteljesen.
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08