[E3] Lego Star Wars: mind a kilenc film
Eddig 1 hozzszls
mcmacko
2019. June 12.
Wednesday 17:14


A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO Group s a Lucasfilm az X konferencia utn hivatalosan is bejelentette a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-t, amiben a jtkosok a teljes sorozatot vgigkockulhatjk.

Ez lesz az eddigi legnagyobb LEGO Star Wars jtk, ami magban foglalja mind a kilenc Skywalker filmet, kztk a sorozatot lezr film sztorijt is. Tbb szz karakter, rhaj s jrm lesz a jtkba. A Geonosis sivatagjtl a Dagobah mocsarain t egszen a hfedte Starkiller bzisig, a jtkosok brmikor brmelyik bolygra elltogathatnak, s felfedezhetik az egsz galaxist.

„A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-val visszatrnk ahhoz a szrihoz, ami elindtotta a LEGO videojtkokat sort. A jtk vadonatj LEGO Star Wars lmnyeket s teljes szabadsgot knl a jtkosoknak a LEGO Star Wars galaxis felfedezsre” mondta Tom Stone a TT Games direktora. „rmnkre szolglt, hogy rszesei lehettnk az eredeti LEGO Star Wars megjelensnek, s legalbb ilyen izgatottak vagyunk, hogy most elrbb mozdthatjuk a sorozatot s segthetnk elhozni a LEGO Star Wars jtkok j korszakt.”

„A Skywalker saga vgvel szerettnk volna elhozni a rajongknak a legteljesebb Star Wars videojtk lmnyt, a LEGO jellegzetes bjval s humorval” mondta Douglas Reilly a Lucasfilm Games honchoja. „A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga letre kelti az sszes emlkezetes s mg felfedezetlen Star Wars kalandot mind a kilenc film epikus cscspontjaknt, amivel a rajongk megnnepelhetik a Star Wars ezen fejezetnek lezrst.”

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 2020-ban jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra s Nintendo Switch-re.

[14] Basara
Jun 13., Thursday 14:18 #1
Hfehrke Starkiller bzist olvastam...
Bastich