[E3] Bővül a Uplay
Eddig 8 hozzászólás
mcmacko
2019. június 10.
hétfő 21:07


Uplay+ néven érkezik új/bővített bérleti-szolgáltatás az Ubitól, amelyben 100+ játék lesz PC platformon elérhető, egy kicsikét túlméretezett 15 Dolláros havidíjért cserébe. A fenti trailer a szolgáltatásra fókuszál.

Apropó, a konferencián a trailer levetítése után bejelentették, hogy a Uplay+ a Stadia rendszerében is hozzáférhető lesz.

[28] lacapaca
jún 11., kedd 14:48 #8
Válasz Dude (#7) üzenetére
Én már akkor ezt pedzegettem, mikor még csak EAA létezett.
Nem azért lesz jó az, ha minél több nagyobb kiadó belép ebbe a rendszerbe, mert több előfizetésért kéne majd egyszerre fizetni, hanem azért, mert akkor majd lehet ezeket rotálni. Semmiből nem tart egy ilyet lemondani, majd újra előfizetni. Az egyik hónapban erre, a másikban meg arra. Amelyik éppen az érdekesebb. Tök fölösleges egy ilyen rendszerben egyszerre többre is előfizetni.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[50] Dude
jún 11., kedd 9:19 #7
Válasz backstab (#6) üzenetére
Ja ez a havi 50-60 dolcsi összesen akkor lenne jó, ha tényleg minden lenne ezeken a platformokon. De nincs. Összeadogatva meg ja... ezért lesz csak úgy jó, ahogy Tommy is írta. Néha azt az a pár játékot végigtolni, amit amúgy nem vennél meg. Viszont kikölcsönözni pont jó lesz ennyiért.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[32] backstab
jún 11., kedd 8:11 #6
Na most vagy ez az előfizetéses buli a világ legnagyobb üzlete, vagy akkora a córesz, hogy a kiadók már a morzsákért is lehajolnak. Tudom én, hogy a bevétel legnagyobb része premierkor realizálódik, de hogy egy 60 eurós játék 3 hónap után már előfizetéses szolgáltatásba kerüljön, az mégsem tűnik normálisnak. A japán játékok meg úgysem lesznek benne ilyen rendszerben, az biztos.
Mikor az Origin Access kijött, zseniális dealnek tűnt, de egyre inkább valószínű, hogy lemondom az összes ilyen szolgáltatásomat. Külön nem nagy összeg a Netflix, a Spotify, a Game Pass, stb, stb, de összeadva havi 15 ezer, az már nagyon sok.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[6] Simonka
jún 11., kedd 1:31 #5
Kár, hogy konzolokra nem jön.
[25] Hwopapa
jún 11., kedd 0:23 #4
Válasz Tommy_Angelo (#1) üzenetére
Olyan ez, mint amikor van a Netflix, meg HBO meg Hulu és mindegyik van, ami tetszik...

Hála égnek nekem az ubisoft alapból nemgyerebe, igy ez (se) zavar
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
jún 10., hétfő 23:21 #3
No, csodálkoztam is volna, ha pont ők nem mennének az EA után e téren is. Szvsz kicsit későn vágtak bele, bár a 100+ játék mindenképpen egy vonzó tényező, főleg ha nagyon régi klasszikusokat is tartalmaz majd.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[50] Dude
jún 10., hétfő 23:20 #2
Válasz Tommy_Angelo (#1) üzenetére
Szintén zenész. 1-2 játék kikölcsönzésére jó lesz ez.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
jún 10., hétfő 23:17 #1
1-1 hónapra max előfizetek, ha lesz valami értelmes új Ubi játék számomra, de állandóra ez tényleg drága így!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai (és kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

329 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.

4 | Bloodlines 2: 20 perc az éjszakában

Tartalmas bemutatón az új Vampire: The Masquerade játék.

1 | Mortal Kombat 11: itt a Kombat League

Avagy rankedben is küzdhetünk az új Mortalban.

mob 3 | Ilyen lesz a mobilos Dr. Mario

Friss traileren az új Nintendo mobiljáték.