[E3] Microsoft Xbox E3 2019 konferencia összefoglaló
Eddig 418 hozzászólás
mcmacko
2019. June 09.
Sunday 14:30


Kedves Hölgyek-Urak, az E3 első vérbeli konferenciáját (keynote-ját, Media Briefing rendezvényét, vagy a jó ég tudja, hogy hívjuk – bemutató showját) a Microsoft szolgáltatta, és volt minden, mi szemnek és szájnak ingere – rá is fért a Microsoftra egy ilyen pörgősebb rendezvény, a fókusz pedig ismét a játékokon volt.

A kezdés idén is egy sci-fi címmel indult. A The Outer Worlds látványos Destiny-Borderlands keveréknek ígérkezik, a videó alapján pedig a program október 25-én érkezik, még idén.Ezután a Ninja Theory következett, akik a Bleeding Edge játékukkal a hős-shooter stílusba szeretnének belekóstolni. A bemutató alapján adott a menő, modern, tini korosztálynak is jól csúszó stílus - a játék indulásakor pedig természetesen Game Passban is játszható lesz. A technikai alfa június 27-én indul.Az Ori and the Will of Wisps folytatta a sort, ami brutálisan durva látvánnyal fokozza az előd stílusát, és Game Passben is játszhható lesz, de még sokára – jövő február 11-én érkezik a program X-re és PC-re. Trailer erre: KATT!

Idén sem maradunk Minecraft-essszencia nélkül. A Minecraft alkotói egy új akció-RPG-vel, látszólag egy kraftolós Diablo klónnal próbálják a Minecraft univerzumot kibővíteni. A játék természetesen koopban is játszható lesz majd. A 2020 tavaszán érkező Minecraft Dungeons is jön PC-re az Xbox konzol mellett. Közben a Nintendo csatornáján is felbukkant a trailer, így Switchre is garantált a megjelenés. További Nintendo-MS összefonódásról egyébként nem volt szó az eseményen.Phil Spencer érkezését egy Psychonauts póló koronázta meg. Kb. 10 perc után érkezett a mester a színpadra, aki csuklóból letolta a szokásos marketinges szöveget, üdvözölte az ezerfős közönséget, és az összes gamert, aki figyelte a műsort világszerte. A játékosok univerzumát az egyesülés üzenetével fokozta, Phil úr 2 milliárd játékost számolt 2019 nyarára, és új lehetőségeket látott ebben a táguló világban. Az idei év szerinte „legnagyobb videojátékos showjának” felvezetésére 60 játékot licitált be, amiből 14 belsős fejlesztés, és 34 Xbox Game Pass debütáns.

A műsor a Star Wars Jedi: Fallen Order következő trailerével folytatódott, amely egy fokkal izgalmasabb összképpel bírt (talán az ütemesebb vágás miatt) mint az egy nappal korábbi videó. Megjelenés november 15-én.Ami ezután jött, arra senki (a gatyánkat mosó jóanyánk/feleségünk) sem számított. A Silent Hill, a Resi VII és az Alan Wake szerelemgyermekének tűnő Blair Witch igazi meglepetés, de sajnos több infó nem érkezett a megjelenésről.Ezután a show közönségkedvence, a Cyberpunk 2077 bemutatója futott be. A letaglózó trailer java persze pre-render animáció volt, van rá egy erős tippünk, hogy a végleges játék közel sem fog úgy kinézni mint a trailer, de ettől függetlenül persze folyt a nyálunk, mint a pulykának!
A trailer végén érkezett a poén: a játék egyik NPC főszereplője Keanu Reeves lesz, akit állva tapsoltak a show során, ő pedig a legjobb formájában lubickolt a közönség szeretetében. Szinte nem is tudta végigmondani a szövegét, de azért sikerült felvezetnie egy újabb bemutatót, ami már a megjelenési dátumot is tartalmazta. Ebben már gameplay jeleneteket is láthattunk vastagon. A játék 2020 áprilisában érkezik majd, mégpedig 16-án.Keanut egy nyugisabb cím, a Spiritfarer követte (KATT!), amely egy hajómenedzsment-narratív élmény keveréknek tűnt cuki grafikával. Majd jöttek a békák, a Battletoads 3 teljes életnagyságban mutatkozott be (KATT!). A The Legend of Wright trailerét akár a Nintendo is prezentálhatta volna (KATT!), a rajzfüzetes akció-RPG a show eredetibb játékai közé tartozott. A szokásos ID@XBOX montázsban az indie címek kerültek felsorolásra – mind Xbox Game Pass szereplőként.Sarah Bond, az Xbox partnerkapcsolatok menedzsere topogott a pódiumra: dicsérte az indie-ket, kiemelte a Game Pass fontosságát, és azt, hogy az MS-nél megháromszorozták rövid idő alatt a Game Pass partnereiket. Sarah Bond megerősítette a Game Pass PC-s híreit, ami a mai nappal indult nyílt béta formában, 100 játékkal, a Master Chief kollekcióval és a Halo Reach-el.

Az Xbox Game Pass Ultimate is bemutatkozott, amely a PCs és konzolos Game Pass, valamint a Gold is beletartozik – mindezt ma egy dodóért, később pedig - ha minden igaz - 15 Dollár/hónapos díjért.

Ezután visszatértünk a játékokhoz: a következő cím az Azure AI és szatellit felvételek alapján készült világgal és a szokásos repülős szimulációval várja a játékosokat. Ez a Flight Simulator, csak így natúran, évszám megjelölés nélkül, hidegrázósan szép trailerrel.A Microsoft az Age of Empires 2-t is előhúzta az ingujjából, amely sokunk RTS kedvence volt – most már 4K-ban játszhatjuk majd, új kampánnyal, amelynek a tatárok lesznek a főszereplői. Itt lehet megnézni a friss trailert: KATT.

A túlélős/taktikai stílus kedvelői felkaphatták a fejüket a következő trailerre, amely azért volt meglepetés, mert végül nem egy újabb survival játék, sem egy újabb kraftolós izometrikus indie darálda, hanem a legendás Wasteland harmadik része körvonalazódott a télies videóra. (KATT!)

Utána jött Tim Schafer papa, aki a Double Fine X-csapathoz való csatlakozását mutatta be, valamint felvezették a Psychonauts 2 trailerét, ami X/PC mellett a többi platformra is megjelenik a dolgok mostani állása szerint (hiszen Fig közönségfinanszírozással indult útjára a játék). A hírező amúgy ezen a ponton el is cseppent egy picikét.Ezután a Lego Star Wars 2020-ban érkező új epizódjának rövidke bemutatóját láthattuk, ami látszólag mind a kilenc filmet magába foglalja majd a Skywalker Saga alcímből következően. Talán új pályákat, új motort és teljesen új élményt is várhatunk – de ebben nem vagyunk a bemutató után sem teljesen biztosak.

Kakarot, azaz maga Goku mester is megkapta a maga látványos perceit. A következő Dragon Ball játék a Z saga-t dolgozza fel (ismét), és a szokásostól is durvább látványt kap, valamint akció RPG játékmenetet. A Dragon Ball Z: Kakarot 2020-ban érkezik.

Annapurnáék a 12 Minutes-el folytatták a sort, ami egy furcsa, nyomasztó felülnézetes narratív kalandjáték lesz. Ebben egy időhurokba ragadt párt kell megmenteni – remélhetően az időutazós sztorikat terhelő paradoxonok nélkül. (KATT!)

A Way to the Woods egy cuki természetszerető indie cím lesz, egy fős fejlesztőgárdával - ahol egy japáni városban és a környező természetben kell egy őzmamát és borját terelgetnünk. (KATT!)

A Gears ötödik része pszichedelikus videóval és egy Billie Eilish nótával törte át az ingerküszöbünket – a videó alapján garantálhatjuk, hogy meg is van a következő Swarm királynő jelölt. A Coalition vezetője Rod Fergusson megnyugtatott mindenkit, hogy a játék szeptember 10-én érkezik, az Ultimate kiadást 4 nappal korábban már játszhatjuk is. A Gears 5-ben is lesz horda mód, jön egy árkád lehetőség, és a legnagyobb újítás az Escape lesz, amit látványos színpadi show-val toldottak meg. Ennek a lényege, hogy 3 fős együttműködős játékmenetben (akár a nappaliban, egy tévés kanapé-koopban is) menekülhetünk a hordák elől. Az Escape mód Terminator karakterpakkot is kap az új film örömére. (KATT)Kaptunk egy friss bemutatót a V2-es Elite kontrollerről, amely már most előrendelhető az Xbox.com-on.

Tavaly már láttuk a Dying Light 2-t is, most egy újabb hangulatos kedvcsináló érkezett a programból, amely egy fertőzött főhősre helyezte a hangsúlyt, és a végén elárulta, hogy csak 2020-ban jelenik meg. (KATT)

A Forza Horizon 4 megkapja a második kiegészítőjét, váratlan (vagy a Hot Wheels után kevéssé váratlan) fordulattal LEGO Speed Champions néven, LEGO vizualitással. A DLC már a héten meg is jelenik, szóval készítheti mindenki a virtuális játékautókat. A lenti trailer gyönyörűséges, felhőtlen, gyermeki játékot ígér – azaz Forza Horizon 4-et a négyzeten.Mobilra a Funko Pop figurái jönnek Gears-es tematikában. A Gears Pop! egy defense játék lesz, a Gears rajzfilmesített hangulatával.

A State of Decay 2 is megkapja a maga (kissé érdektelen) kiegészítőjét, mégpedig két történettel, új szereplőkkel, Heartland néven. A DLC már tölthető is, erre sem kellett sokat várni.

A SEGA logó hozta a következő nagy meglepetést, a Phantasy Star Online 2 végre nyugatra is megérkezik, Free to Play formában, 2020-as megjelenéssel. Az eredeti játék körülbelül 10-15 évvel előzte meg a korát (lehet többel is), így kifejezetten jól eshet majd visszatérni a SEGA színes szagos RPG világába lootlni, hentelni és szörnyek darabolásában kooperálni. Üröm az örömben, hogy egyelőre az európai megjelenést nem tartja porondon a japán kiadó, a 2020-as indulás csak NA régiókra lesz érvényes.A Crossfire X a Crossfire franchise új üdvöskéjeként pécéről vándorol át Xboxra 2020 elején, konzolon először a Microsoft platformján játszhatunk a lövöldével.

Szerencsére a Tales sorozat is megkapja a régen várt motorfrissítést – a szinte PS2-korszakot idéző Tales játékok után egy vérbeli, gyönyörű, anime-fantáziát kapunk majd a vasálarcossal és orbitálisan durva grafikával. A Tales of Arise 2020-ban érkezik, feltehetően nem csak X-re.Ezután Nesh kollégát vesztettük el a szerkesztőségi chaten - a Borderlands harmadik részének bemutatójától valószínű a többi rajongó is szivárványt hányt. A csapat Borderlands-noobjaként csak annyit fűznénk hozzá az eseményekhez, hogy SHLOOT! (KATT) A Borderlands Handsome Collection tulajdonosai amúgy örülhetnek: a játékhoz új kampány tartalom érkezik a második és a harmadik rész összekötése végett. A Commander Lilith and The Fight For Sanctuary DLC mától elérhető.

Újabb fényes bomba érkezett. A pletykák igaznak bizonyultak, a Trónok Harca írója és a Souls játékok istenei Hidetaka Miyazakival az élen végül tényleg egy új, Elden Ring című játékban fognak egyesülni, amely libabőrt varázsoló trailerrel mutatkozott be. Megjelenési időpontot egyelőre nem prezentáltak, de a lenti animáció ismét beindította a fantáziánkat. Alig várjuk a bővebb információkat a játékkal kapcsolatban.A Show végére visszajött Phil úr, aki a felhő erejét vezette fel a konzolos streaminggel (Project xCloud) kapcsolatban. A streaming szolgáltatást az E3-on már ki is lehet próbálni. Ekkor újabb petárda pukkant: a konzol streaming üzemmódban az otthon hagyott Xboxból is lehet stream szerver, a hivatalos online szerverekről pedig a megszokott módon lehet játszani, így áll össze a hibrid streaming platform víziója. Fincsi, mi?

A következő Xbox hardverének híre ezután eresztette útjára a show-t záró levegő-föld rakétát. A fókusz ezúttal teljes mértékben a nagybetűs „Játékon” lesz, az XOX csapat pedig innovációkkal készül jövőre. Mert, hogy jövőre fog megjelenni az új Xbox, friss hardverrel és soha nem látott szolgáltatásrendszerrel. A masina az AMD Zen 2 architektúráját hozza magával, ami 4x erősebb lesz az Xbox One X-nál. GDDR 6 memóriát tartalmaz majd a konstrukció, a felbontás az egekig repül és a framerate is 120 FPS-ig lesz képes elszállni. Bejön a Ray Tracing, abból is HW gyorsított fajta, az SSD meghajtó új generációja csapódik a rendszertervhez, ami ideiglenes RAM-ként is tud működni – ha jól vettük ki a masina mögött álló szakik szavait. Ez minimálisra redukált töltési időket, immerzív világokat jelent majd. Emellett elhangzott, hogy 4 generáció tartalmát érhetjük el a gépen. A végén egy újabb fontos információ esett be, a Project Sacarlett 2020 karácsonyára van időzítve.A sort, mintegy ráadásként a Halo: infinite trailere zárta, valódi (?) nextgen látvánnyal, a Last of Us-ból kölcsönkért Joellel, űrben tengődő Master Chieffel, és Cortana hangjával.És ennyi – az utóbbi idők talán legizgalmasabb E3 konferenciáját láthattuk, amely megnyugtathatta az Xbox márkanévben csalódott játékosokat. A fókusz ismét a játékokon van, a felhő- és az előfizetéses szolgáltatások végre a játékokat, és a játékosokat szolgálják. Az új gép pedig a jövő téli szezon slágere lehet. Ahogy a klasszikus mondja: „A jövő pulzál!”.

A teljes show itt nézhető vissza:


Összesen: 418 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
[4] lokolbasz
Jun 11., Tuesday 5:47 #418
Válasz Joel1970 (#417) üzenetére
Azért ennyire szar talán nem volt. Igaz, én se nevezném kifejezetten átütőnek, vagy akár csak jónak, de egy gyenge közepest szerintem megér.

A Battletoads viszont tényleg borzalmas volt. Mint egy 3 Forintot nem érő mobilos flashjáték. A SNES-es második résszel összehasonlítva, az valami hányinger.
[15] Joel1970
Jun 11., Tuesday 0:58 #417
SZÁNALMAS!!!!A MS vonulna ki a konzolbizniszből a büdös p******ba!
A Gears 5 ,a Halo és a Blair Witch volt tűrhető,a többi szemét.No meg Keanu Reeves jóképű,mint állat.
Megalázták a világot,hogy ezt a fos konferenciát tolták az arcunkba.
1980-ban született férfi vagyok.
[46] csavar
Jun 11., Tuesday 0:07 #416
Épp megy az Inside Xbox KATT!
És itt mutogatnak gameplay-t, épp Gears 5 muti van
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[14] muerte
Jun 10., Monday 22:41 #415
Válasz backstab (#409) üzenetére
Vard meg a gp vegleges verziojat es akkor nem kell insiderkedni.
Ami nem ol meg az erosit
[30] sting
Jun 10., Monday 19:14 #414
Válasz sikesdizsolt (#411) üzenetére
.... Jó úton halad abba az irányba..
[3] hun_logi
Jun 10., Monday 17:10 #413
Jó volt ez a show. Anno 2009 táján nagyon kiábrándultam a MS-ből. Lám lám 10 év múltán náluk is ismét a játékon lett a hangsúly.
Jun 10., Monday 16:19 #412
Jó kis show-t tolt az Ms,volt itt egy csomó jó cím meg persze a szokásos fanyalgók is akiknek kb semmi nem jó,de az legyen az ő bajuk...

Gears 5 szeptember de király,day one lesz, plusz az új Ori besza behu kategória, de a Rare is igen jólnyúlt egy olyan Classic címhez mint a Battletoads,természetesen az is kelleni fog,parádés beat em up cartoon game!

Multi címek közül a Cyberpunk ami mindent vitt és fog is vinni,de az új Star Wars is elég faszának tűnik...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Jun 10., Monday 15:53 #411
Válasz sting (#389) üzenetére
Ès ez a bázis most mivel van kimaxolva?
Kevesebbet èl a Gamer, de többet èl meg.
[40] neuroflex
Jun 10., Monday 15:36 #410
Válasz backstab (#409) üzenetére
Nekem se frissítette,mert ki van kapcsolva az automatikus frissítés.
De a manuálissal működik. Mondjuk rá kellett nyomnom 3-4x,mert addig minden mást frissített. Aztán az egyik frissítés után megjelent ez.
...retribution...
[33] backstab
Jun 10., Monday 15:24 #409
De nekem automatikusan nem frissítette a Windows, manuálisan sem engedi, az Insiderbe meg csak ezért nem akarok regisztrálni és teljes hozzáférést adni a Microsoftnak. Sebaj, az őszi frissítést is csak Januárban kaptam meg...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[40] neuroflex
Jun 10., Monday 11:32 #408
Válasz backstab (#397) üzenetére
Az a 1903-as stabil win 10 funkció frissítés,amit májusban adtak ki.
...retribution...
[24] Fabri
Jun 10., Monday 11:28 #407
Válasz Tommy_Angelo (#401) üzenetére
Azt is biztos venném. Bár pár hete volt a Sonic és a héten jön a CTR. Elvagyunk látva most Kart játékokkal. De a kettő közül csak a CTR landol nálam.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[31] Bogyi007
Jun 10., Monday 11:21 #406
Srácok, ha a Gold előfizetéseem december 17-én, a Game Pass meg július 10-én. járna le, akkor ha például aktiválnám a Game Pass Ultimate akciós csomagot, akkor kb meddig lenne közös előfizetésem?

Előtte érdemes lenne Goldit hosszabbítani esetleg?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök! A titkát nem tudhatod meg, aki mégis megtudta már halott! Xbox Gamertag: Hun Bogyi007 PSN ID: Bogyi007
[33] Crockett
Jun 10., Monday 11:15 #405
Scarlet bika lesz,jövő télen veszem is, Metro Exodusnak nagyon örülök. Cyberpunk várós. Kb ennyi.
XboxLive: Dolumajo
Jun 10., Monday 11:09 #404
Válasz travis18 (#393) üzenetére
Nekem eddig sima Game Passom volt (W10-en hasznaltam - 300 ft / 3 honapra jo akcio volt), de azt mondhatom le es erre fogok atterni, ha az lejart.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 10., Monday 11:05 #403
Válasz theSickness (#384) üzenetére
A 3. resz jo volt, a Judgment es a 4 volt fura, bar a 4-nek kivalo volt a Horda modja!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 10., Monday 11:03 #402
Válasz Wallace (#379) üzenetére
+1

Csak a szokasos, mindenhol, mindig ez megy itthon (is?)...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 10., Monday 11:02 #401
Válasz Fabri (#375) üzenetére
Abbol kene egy CTR fele uj kiadas!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[41] Kuresz
Jun 10., Monday 11:01 #400
És ennyi – az utóbbi idők talán legizgalmasabb E3 konferenciáját láthattuk, amely megnyugtathatta az Xbox márkanévben csalódott játékosokat.

Erre egy +1
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Jun 10., Monday 11:01 #399
Aludva ra egyet es ujra atolvasva a dolgokat, nem volt ez rossz konferencia, sot. Rengeteg jatek, franko Game Pass, igeretes uj Xbox, mi kellene meg?
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[41] Kuresz
Jun 10., Monday 10:58 #398
Az az outer worlds inkabb fallout/no mans sky kombo, mint destiny. Az a gunplay meg a design... Mindenesetre egynek jonak tunik.
A blair witch mar johetne ma is...
A forza gears halo kombo boritekolhato volt, de ezek mar nem az a halo gears forza, mint anno volt. A gears nagyon trendi, a halo nagyon reboot a forza meg nagyon... Lego?
A scarlett jol hangzik, kovetkezo gennel vegre lesz ertelme elgondolkodni, hogy milyen gepet vegyen az ember. Meg az sem kizart, hogy a box lesz a szimpatikusabb.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[33] backstab
Jun 10., Monday 10:06 #397
Marha jó a Game Pass PC, csak éppen telepíteni nem tudok semmit sem, mert az enyémnél újabb, Insider Build Windows-verzió kell hozzá (18362.0). Telepítsek instabil béta Windowst, hogy játszhassak? Kösz, nem.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[29] lacapaca
Jun 10., Monday 9:35 #396
Nekem sem tetszett a show. Semmi újdonságra nem számítottam így a gen. végére, de ezekbõl a trailer-ekbõl már kinõttem. Jobban szeretem a tényleges gameplay videókat, azokból meg szinte semmi nem volt.
Nyugodtan kihagyhatták volna õk is ezt az E3-at, de gondolom ez most inkább a Game Pass miatt volt fontos nekik, itt kell egy ilyet promotálni, hogy megkapja a megfelelõ figyelmet. Meg az sem baj, hogy ilyenkor az indie-k is kapnak egy kicsivel nagyobb figyelmet.
Nem az én ízlésemnek megfelelõ volt, de legalább fektettek bele energiát, és az elõtte nézett F1-es futamnál még így is jobb volt
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[18] Plasma
Jun 10., Monday 9:33 #395
Válasz Vulpio (#392) üzenetére
Ja hogy mész arra a szviccsre, amire a Zelda óta nem volt értelmes játék. Akkor nincs is több kérdésem
[4] Piki
Jun 10., Monday 9:28 #394
Ami ezek közül engem, mint multiplatform játékost mindenképpen érdekel: Star Wars: Fallen Order, Cyberpunk 2077, Flight Simulator és Tales of Arise.
Persze a Microsoft exkluzív címek is érdekelnek, de ezeket csak PC-n fogom majd valamikor pótolni (remélhetőleg majd elérhetővé teszik őket a jövőben Steamen).
Csak győzzem a backlogomat követni ezek után (2-3 éves lemaradásban vagyok ) , és még a Sony nem jelentett be semmit.
[18] travis18
Jun 10., Monday 9:09 #393
A PC-s Game Pass-nak nagyon örülök. Elő is fizettem rá gyorsan. Lássuk, milyen ez a Metro: Exodus
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[10] Vulpio
Jun 10., Monday 8:42 #392
Válasz Wallace (#380) üzenetére
Az én készülékemben, ezért pakoltam el. Áprilisig koplalok majd Switchen.
Cannibals for Human Rights
[73] zaz
Jun 10., Monday 8:40 #391
Válasz sting (#389) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[73] zaz
Jun 10., Monday 8:40 #390
Válasz theSickness (#384) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[30] sting
Jun 10., Monday 8:38 #389
A show a Cyberpunk - Reeves belepoig, eszméletlen volt.

Szerintem, Végleg kulonvalik a három nagy gyártó filozófiában.
Nem versenyez itt már senki, senkivel.
Mindenki a saját bázisát maxolja ahogy csak tudja.
[27] arpi0912
Jun 10., Monday 8:17 #388
Olvasva a kommenteket felemásra sikeredett ez az Ms konf is, és már megint túl sok volt a show előtti hangzatos szöveg mint amit valójában jelentett.

Az új xbxox erős lesz, de ahogy ilyenkor lenni szokott megy a számokkal való dobálózás meg minden hangzatos dolog. Majd 1 év múlva talán már érdemben is lehet erről beszélni mikor valami érdemlegeset is mutogatnak az új gépekről a hangzatos elméleti (8k/120 fps) dolgokon kívül.
[10] Tom Alien
Jun 10., Monday 8:09 #387
A Scarlett ugyan úgy fog működni, mint az X, hogy ami arra megjelenik, az fut One-on is csak alacsonyabb felbontasban? Vagy mindenképpen új gép kell az új játékokhoz mint a korábbi gen valtasoknal? Mintha korábban mondtak volna olyat, hogy többet ilyen nem lesz.
Az irigy ember legnagyobb büntetése a saját irígysége. Az irigy ember lusta és buta.
[2] sz_0_fi
Jun 10., Monday 7:18 #386
elég rossz a szájízem ezután a briefing után. az egyetlen ami szerintem király az a project x cloud bár itt is sok a kérdőjel. csak az X lesz képes otthonról erre a hybrid streamingre vagy az S is? csak a gamepass játékokat tudod majd streamelni vagy az új megjelenenéseket is de azokat akkor meg kell vásárolni teljes áron?
dig_it_all
[11] Wallace
Jun 10., Monday 4:43 #385
Válasz theSickness (#384) üzenetére
Mondjuk ezt én is sajnáltam.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Jun 10., Monday 4:33 #384
Itt van a küszöbön a Gears 5, mégsem tellett egy fasza sztoris trailerre? A 4 kicsit lelombozott (ne meg előtte a 3 is), viszont a tavalyi bemutató után kajak érdekelni kezdett megint a sorozat. Csak nem ez a CG-s, hip-hopra veretős szemét része.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jun 10., Monday 4:30 #383
Válasz FrY (#362) üzenetére
Nem a Reach vonalhoz, hanem az eredeti trilógiához nyúlnak vissza.

Hála az égnek, szerintem.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[11] Wallace
Jun 10., Monday 2:33 #382
Válasz turi98 (#381) üzenetére
Ha ettol jobban erzed magad.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[4] turi98
Jun 10., Monday 2:05 #381
Válasz Wallace (#379) üzenetére
Facepalm h olyan jatekok kaptak perceket amik mobilra is a kinos kategoriat suroljak... Ertem en h valakinek minden jo de azert had legyen mar meg a kritikusabb tomeg is.
Ps One,Ps3, Ps Vita.
[11] Wallace
Jun 10., Monday 0:58 #380
Válasz Vulpio (#378) üzenetére
Azért ha jövő április 16-ig nincs semmi ami érdekel, a hiba lehet hogy a te készülékedben van.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[11] Wallace
Jun 10., Monday 0:54 #379
Válasz Stinger (#361) üzenetére
És az egyszeri magyar gémer egyben profi szakértője is annak hogy hogyan kell egy Microsoft kaliberű shownak kinéznie, mit és minől mennyit kellene(!) mutatni, satöbbi, satöbbi. Mindeközben minden szar, semmi nem hoz lázba, a szar is szar. Vicceskedő, valójában fájdalmas egysoros “beszólogatások”.... A hozzászólók nagyrésze komolyan a facepalm kategória.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[10] Vulpio
Jun 10., Monday 0:32 #378
Épp a héten pakoltam el az X-et. Ez a konf csak megerősített, hogy 2020 április 16-ig nincs is neki jobb hely, mint a szekrény mélye.
Cannibals for Human Rights
[14] muerte
Jun 10., Monday 0:27 #377
Válasz soliduss (#316) üzenetére
Techdemot majd mutatnak a köv E3- on hisz 2020 Holiday a megjelenes.
Ami nem ol meg az erosit
[14] muerte
Jun 10., Monday 0:24 #376
Jo volt, kb erre szamitottam.
A gamepass ultimate meg kiratysag, mar at is altam ra.
Ami nem ol meg az erosit
[24] Fabri
Jun 10., Monday 0:17 #375
Addig is előkerítem a Lego Racers tudásomat ami még PS1 idején szereztem.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[24] Fabri
Jun 10., Monday 0:15 #374
Én elégedett voltam de azért pár gameplayt eltudtam volna viselni. Tudjuk az Xbox merre tart, Game Pass is szépen bővül és a jövőben sok minden jó vár minket. Szépen felvezette az MS a jövő évet és újra egy generáció váltás jön. 2020-as E3 lesz az igazán izgi.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
[15] NewYork
Jun 10., Monday 0:10 #373
Válasz liquid (#371) üzenetére
Okés, köszi. Mondjuk ahogy nézem,kicsit be van lassulva jelenleg, majd ránézek kicsit később
[34] Laza
Jun 10., Monday 0:09 #372
A BL DLC miatt megijedtem, mert a trailerben azt írta, hogy a collection kell hozzá, de már látom Steamen a simán is fent van, le is jött ... megyek is
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
Jun 10., Monday 0:07 #371
Válasz NewYork (#367) üzenetére
Van egy Xbox Game Pass a W10-es Microsoft Store-ban, elvileg onnan.
And since you asked: no. It's massive.
Jun 10., Monday 0:07 #370
Válasz NewYork (#367) üzenetére
Windows 10 és Microsoft Store.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Jun 10., Monday 0:07 #369
Válasz TeebeePlay3 (#365) üzenetére
Ezért írtam, hogy jelenleg...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Összesen: 418 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Friss hírek

19 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

2 | Siklaránk az IDDQD Checkpoint podcastjében

Nem először, reméljük nem is utoljára.

6 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

Újraéled a népszerű autóverseny széria a KT Racing kezében.

pc,xbox1,ps4 2 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood első játékmenetet mutató villanásai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelentés

A Spiders Studio legújabb projektre. A következő generációra.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [NaconC] Rogue Lords: bejelentés

Sötét fantáziavilág. Roguelike. Te pedig maga vagy a gonosz?