Bloodstained: infók a megjelenés előtt
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. május 25.
szombat 11:24


A Bloodstainned: Ritual of the Night már nagyon régóta készülget Iga bácsiék műhelyében. Az 505 Games friss információkat adott ki a launch utáni időszakra, és felfedték az első napi foltozás lényegét is, amiben érdemi tartalmakat is kapnak a játékosok. A day-1 patch boss-rush és speedrun módokat, valamint egy új ruhát fog tartalmazni.

A launch utáni időablakban pedig két új játszható karakter, lokális és online multi (coop/pvp), roguelike mód, chaos/classic és boss revenge módok várhatóak, egyelőre be nem jelentett megjelenési időkben.

Emellett bejelentésre került 10 Dolláros/Eurós áron az Iga's Back Pack DLC is. Iga hátizsákja június 18-án lesz elérhető a fő platformokon, switchre pedig később, 25-én. Ebben Koji Igarashi mester játékbeli avatárja ellen kell majd megküzdeni, a Swordwhip fegyver megszerzése érdekében.

[28] aya
máj 26., vasárnap 9:32 #4
Csúsztak több mint két évet, szarakodnak a backer artbookommal, fele tartalom nincs is kész megjelenésre+ 2év. Aztán fizetősbe megy minden extra, fasza...
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[28] aya
máj 26., vasárnap 9:31 #3
A backerek beletették lóvéért, ők meg pénzért adják dlc-be? Erről szó se volt
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[4] Beegabor
máj 25., szombat 19:09 #2
Válasz deadeb (#1) üzenetére
A lemezeket jóval hamarabb kell legyártani,minthogy a játék megjelenik, aztán szét is kell osztani a világban. Ebben a holtidőben még szorgalmasan tesztelnek, hibákat javítanak, ezt tartalmazza a day1 patch
[10] deadeb
máj 25., szombat 16:23 #1
Ok, csak én nem értem ezt a megjelenés napján kiadott patch faxságot? Nem lenne egyszerübb egyböl berakni a játékba?
A hosszú élet titka, hogy megpróbálsz minél öregebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
Friss hírek

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

337 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

15 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

pc 0 | Children of Morta demó

Még szűk három napig lát mindenkit vendégül a Steam-en a Bergson család. Pixel artot és akció RPG-t kedvelők, figyelem!

8 | Jedi: Fallen Order: Sengoku behatás

Na, mire hasonlít a Respawn játékának harcrendszere?

ps4 41 | Hihetetlen: készül a God of War 2

Mármint a tavalyi rész folytatása.

6 | Game Pass beérkezések

Négy újdonság egy héten belül, dátumokkal.

wiiu 41 | Lebukott a Switch Mini?

Egy kínai tartozékgyártó kínálatából szivároghatott ki a régóta pletykált olcsóbb Switch.