Bloodstained: infók a megjelenés előtt
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. május 25.
szombat 11:24


A Bloodstainned: Ritual of the Night már nagyon régóta készülget Iga bácsiék műhelyében. Az 505 Games friss információkat adott ki a launch utáni időszakra, és felfedték az első napi foltozás lényegét is, amiben érdemi tartalmakat is kapnak a játékosok. A day-1 patch boss-rush és speedrun módokat, valamint egy új ruhát fog tartalmazni.

A launch utáni időablakban pedig két új játszható karakter, lokális és online multi (coop/pvp), roguelike mód, chaos/classic és boss revenge módok várhatóak, egyelőre be nem jelentett megjelenési időkben.

Emellett bejelentésre került 10 Dolláros/Eurós áron az Iga's Back Pack DLC is. Iga hátizsákja június 18-án lesz elérhető a fő platformokon, switchre pedig később, 25-én. Ebben Koji Igarashi mester játékbeli avatárja ellen kell majd megküzdeni, a Swordwhip fegyver megszerzése érdekében.

[28] aya
máj 26., vasárnap 9:32 #4
Csúsztak több mint két évet, szarakodnak a backer artbookommal, fele tartalom nincs is kész megjelenésre+ 2év. Aztán fizetősbe megy minden extra, fasza...
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[28] aya
máj 26., vasárnap 9:31 #3
A backerek beletették lóvéért, ők meg pénzért adják dlc-be? Erről szó se volt
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[4] Beegabor
máj 25., szombat 19:09 #2
Válasz deadeb (#1) üzenetére
A lemezeket jóval hamarabb kell legyártani,minthogy a játék megjelenik, aztán szét is kell osztani a világban. Ebben a holtidőben még szorgalmasan tesztelnek, hibákat javítanak, ezt tartalmazza a day1 patch
[10] deadeb
máj 25., szombat 16:23 #1
Ok, csak én nem értem ezt a megjelenés napján kiadott patch faxságot? Nem lenne egyszerübb egyböl berakni a játékba?
A hosszú élet titka, hogy megpróbálsz minél öregebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.