Jövőre jöhet a CoD: Black Ops 5
Eddig 19 hozzászólás
ne5h
2019. May 19.
Sunday 07:21


A Call of Duty játékok kapcsán két dolog volt betonbiztos az elmúlt években: minden évben kapunk egy új epizódot, valamint az egyes részek 3 éves fejlesztési időszakot kapnak.

Ez a felállás most némileg megváltozhat, ha a Kotaku értesülései igaznak bizonyulnak. Az oldal ugyanis úgy tudja, hogy az idei Infinity Ward fejlesztésű felvonás után jövőre a Treyarch következhet a Black Ops 5-tel. Ez pedig azt jelenti, hogy a tavalyi Black Ops 4 után nem a Sledgehammer Games és Raven Software párosa hozna tető alá egy részt 2020-ban, hanem ismét a Treyarch.

A pletyka továbbá arról szól, hogy a Sledgehammer és a Raven a Treyarch-nak segítene be, ők felelnének a Black Ops 5 single kampányáért. A Kotaku úgy tudja, a Sledgehammer-Raven duó egy, a Hidegháború idején játszódó epizódon dolgozott, azonban a megosztott vezetői szerep miatt komoly feszültségek voltak a csapatok között. Ezekről további részletek nem ismertek, könnyen lehet azonban, hogy ez vezetett kényszerű váltáshoz.

A fentiek természetesen nem érintik az Infinity Wardnál készülő idei felvonást, ami a pletykák szerint a Modern Warfare 4 lesz.

[33] backstab
May 21., Tuesday 0:49 #19
Válasz alf22 (#17) üzenetére
Én vissza is tértem az IW-hez, amint meglett a Master Prestige a BO4-ben. A Dark Matter camo-t már ki sem farmolom, annyira felhúzott a BO4 a technikai sz**ságaival, a nulla contenttel és az undorító lootrendszerrel. A Treyarch tőlem többé egy fillért sem lát, az hétszentség (elég hülye voltam, hogy megvettem a Black Ops Pass-t, amiért cserébe nem kaptam SEMMIT azon kétes dicsőségen kívül, hogy előbb játszhatok a f**adék új pályákon).
Az Infinity Ward-ban még nem csalódtam, és a Sledgehammer is egészen kiváló munkát végzett a WW2 gatyába rázásával. De idén már nem fogom előrendelni az új részt, megvárom a megbízható tesztelők véleményét is.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[26] Tom
May 20., Monday 13:51 #18
Szerintem a bo2 köröket ver bármelyik ebben a generációban megjelent codra úgy, hogy végül is az is egy nagy szar volt.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[28] alf22
May 20., Monday 13:15 #17
Legszarabb cod kell? Bo2. A multi alapból csak az egyik oldalt támogatja. Elég egy ki/be lépés az egyik oldalon és máris megfordul a játék. És ez szó szerint így ment. Játszott az ember mint egy isten, majd egyszercsak megfordult a játék mert belépett pár új ember és onnantól kezdve már a másik fél volt a halhatatlan. A leg játszhatatlanabb multis cod. Kiszámíthatatlan. Semmi köze nem volt a tudáshoz.

Bo3-4 vizipisztoly az egész. Hozzá képest az Iw vagy ww2 egy battlefield annyira súlya van a fegyvereknek. Contentről nem is beszélve. IW-ben rengeteg cucc,fegyver és challange hogy ki lehessen farmolni. WW2ben meg aztán dögivel van fegyver és ruha. És legtöbbjük még különbözik is. Ezekhez képest a bo egy sivatag. Az egyetlen amiben kiemelkedik az a hatalmas pálya a blackoutban és a járművek. EZt így elsőre összedobni egy kispályás árkádshooterben nem semmi.
[26] Tom
May 20., Monday 11:32 #16
Az idei részről pedig még mindig semmi. Ráadásul idén az acti nem megy ki az e3-ra. Beszarnék, ha idénre csak a cod mobile lenne.
Amúgy tök fura olvasni, hogy bárkinek is tetszett az iw vagy akár a ww2. Benne vannak a top legszarabb codban. Első legszarabb az aw. Azt szerintem semmi nem fogja alul múlni még jó ideig. Második legszarabb az iw. Attól a csapattól ilyen botrány szar netkódot előtte sose kaptunk. És a bronzérmes a ww2, mert azt legalább kipofozták 6 hónapra rá, bár azt a hulladék netkódot azóta is tanítják egyetemeken a hogyan ne kurzusokon.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[30] Sakee
May 20., Monday 10:25 #15
BO óta nem volt rendes COD, talán a BO2 volt nyomában. #szerintem.
A legutóbbi kettőt meg olyan gyorsan adtam el.hogy csak na..
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, COD:MW2019, van Szamszung telephónom is meg Csáomi is.
[7] samus101
May 20., Monday 10:03 #14
Irtó gyenge a Treyarch gunplay rendszere, anno csak pislogtam a MW2 után hogy mi ez a gagyi hit-reg, lag tenger cunami a BO-nál...
"Reach out and touch faith!"
[7] samus101
May 20., Monday 10:01 #13
Válasz SPucu (#8) üzenetére
Szerintem hozzátettem...
"Reach out and touch faith!"
[7] samus101
May 20., Monday 10:00 #12
Válasz alf22 (#11) üzenetére
Ennyi...
"Reach out and touch faith!"
[28] alf22
May 20., Monday 8:25 #11
Válasz SPucu (#9) üzenetére
Iw már induláskor kozutalatot kapott. Ott ahol egy trailert lehuznak csak azert mert sci fi es nem vh nem sok eselyt kap. Azt a gunplay, a mechanika, content, a sztori már kutyát nem erdekli mennyire jo. Sokkal jobb volt mint bsrmelyik vizipisztoly hatasu black ops.
[5] Adamska
May 20., Monday 1:22 #10
a single hiany ellenere botranyosan tele van contenttel a bo4, egyszeru utalni, de peldaerteku a tamogatasa
[23] SPucu
May 19., Sunday 22:19 #9
kicsit bizok még az mw4-ben (ha tényleg az lesz,bár remélem) de nem szeretném ha a bo4 féle multit vinné tovább.egyik kedvenc volt az elsö bo de elfáradt nagyon igy a 4-re,és nekem a multit érintö ujitások se jöttek be.
egy mw/mw2 szerü játék lenne jó,régi stilusban,mai köntösben.
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg hét pornó :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[23] SPucu
May 19., Sunday 22:13 #8
Válasz samus101 (#4) üzenetére
neked..ezt tedd hozzá azért,én tiszteletben tartom a véleményed.szerintem meg egy rakat f@s volt,te meg ezt tartsd tiszteletben.nem vagyunk egyformák.
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg hét pornó :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[27] arpi0912
May 19., Sunday 14:32 #7
Válasz alf22 (#6) üzenetére
A WW2 nekem is bejött, sőt még a multija is amit általában Codoknál utálok. Mondjuk én pont szeretem a WW-s témát.
[28] alf22
May 19., Sunday 13:18 #6
Nabazz. Már örültem,hogy jön 2 jó cod egymás után. Treyarch iszonyat gagyi vizipisztoly szintű gunplayt kreál.
Es pont a sledge hammert valtja. 2vh.-t utálom,de a ww2 multijat meg6mindig előveszem olyan fasza lett.
[16] skiz0
May 19., Sunday 12:23 #5
Válasz soliduss (#3) üzenetére
most Cold War lesz a téma elvileg (megint?!)
bár gondolom valami csavar lesz benne (lehet tán exoskeletonokkal... )

IW szerintem is jó volt, mind a single, mind a multi része is (később)
PSN: mucsacso
[7] samus101
May 19., Sunday 11:18 #4
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Bárki bármit mond az IW egy baromi jó cod!
"Reach out and touch faith!"
[48] soliduss
May 19., Sunday 11:07 #3
3 stúdió ide vagy oda... elkezdtek kiégni a készítők. Kiváncsi vagyok a játékosbázis mikor veszi ezt majd észre.

Cod 6.... Mw visszahozása... nincs már új a nap alatt... neked tetszett a Infinity Warfare a maga space top gunjával.... és a Advanced W is a maga fél sci-fi exoskeleton feelingjével.

De szerintem pont a black ops széria fáradt el nagyon.... a 4. részes kyborg hentelés után nem tudom mit akarnak még szegény Masonnal...
[7] samus101
May 19., Sunday 10:37 #2
Akkor a jövő év kimarad.. soha többé "thehány" cod-ot...
"Reach out and touch faith!"
May 19., Sunday 9:37 #1
Arigatou skiz0.
I am such a B.A.
Friss hírek

30 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

1 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

1 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.

wiiu 1 | Nintendo Treehouse: júliusi bejelentkezés

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

16 | Tomb Raider kollekció közeleg

A Square Enix augusztus végén be is mutatja.

ps4 10 | Sony x Epic Games összeborulás

Néhány millióval ismét szorosabbra fűzte a kapcsolatát a két cég.