Premierdátumok a Quantic Dream triónak
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2019. May 17.
Friday 14:02


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Quantic Dream 3 legutolsó játéka - név szerint a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human - a Sony konzoljai után PC-re is ellátogatnak. Nemrég pedig az is kiderült, mikortól számíthatunk a jelenlétükre. Ráadásul mindhárom címből lehetőségünk lesz eg-egy demót is kipróbálni az esetleges vásárlás előtt.

A Heavy Rain június 24-én érkezik, a demót május 24-től nézhetjük meg, a Beyond július 22-én jelenik meg, a próbaverzió június 27-től lesz elérhető. A Detroi esetében csak közelítő dátumokat kaptunk: a teljes játék ősszel, a demó a nyár végén fut be.

May 20., Monday 17:43 #5
Válasz wodbear (#2) üzenetére
Igazi katyvasz volt regi cuccokkal az a gepigeny...
Tartok tole, hogy nem fogok tudni ellenallni es PC-re is megveszek majd mindent.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[3] Fido4life
May 20., Monday 10:16 #4
Xboxra mikor jonnek?
[37] carville
May 18., Saturday 16:51 #3
Válasz Rotten (#1) üzenetére
1 évvel később, addig Epic Store exkluízv.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[35] wodbear
May 17., Friday 22:54 #2
Ahogy látom a pletykált gépigények is eltűntek az Epic oldaláról, és most már jóval barátibb konfigok vannak listázva a játékok adatlapjain.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[27] Rotten
May 17., Friday 19:38 #1
Es ez lesz Steamen?
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

18 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.