Premierdátumok a Quantic Dream triónak
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2019. május 17.
péntek 14:02


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Quantic Dream 3 legutolsó játéka - név szerint a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human - a Sony konzoljai után PC-re is ellátogatnak. Nemrég pedig az is kiderült, mikortól számíthatunk a jelenlétükre. Ráadásul mindhárom címből lehetőségünk lesz eg-egy demót is kipróbálni az esetleges vásárlás előtt.

A Heavy Rain június 24-én érkezik, a demót május 24-től nézhetjük meg, a Beyond július 22-én jelenik meg, a próbaverzió június 27-től lesz elérhető. A Detroi esetében csak közelítő dátumokat kaptunk: a teljes játék ősszel, a demó a nyár végén fut be.

máj 20., hétfő 17:43 #5
Válasz wodbear (#2) üzenetére
Igazi katyvasz volt regi cuccokkal az a gepigeny...
Tartok tole, hogy nem fogok tudni ellenallni es PC-re is megveszek majd mindent.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[3] Fido4life
máj 20., hétfő 10:16 #4
Xboxra mikor jonnek?
[36] carville
máj 18., szombat 16:51 #3
Válasz Rotten (#1) üzenetére
1 évvel később, addig Epic Store exkluízv.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[35] wodbear
máj 17., péntek 22:54 #2
Ahogy látom a pletykált gépigények is eltűntek az Epic oldaláról, és most már jóval barátibb konfigok vannak listázva a játékok adatlapjain.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
[27] Rotten
máj 17., péntek 19:38 #1
Es ez lesz Steamen?
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

405 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

18 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Monster Jam Steel Titans: begurul a négykerekű

Megjelent a méretes kerekek játéka.

1 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

7 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.

10 | Mától pécén is zuhog az eső

Megjelent és új trailert kapott a Heavy Rain PC verziója.