Metro Exouds: új vágányokon
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. May 17.
Friday 13:52


A 4A Games felfedte a Metro Exodus szezonbérletének tartalmát. A pass 2 új, történetorientált DLC-t kínál majd, melyekben nem Artyom szemszögéből követhetjük végig az eseményeket.

Az első, a nyár során érkező The Two Colonels, ahol Khlebnikov ezredeshez csatlakozhatunk, aki Novosibirsk városában igyekszik boldogulni, miközben hazafelé igyekszik, hogy találkozzon a fiával. Ezt követően egy évvel Miller ezredes indul Novosibirskbe, mely során az új történeti szál mellett természetesen új fegyverek és a már ismerős környezet vár minket.

A jövő év elején pedig a Sam’s Story keretében térhetünk vissza az Exodus-hoz, amikor is a névadó Sam amerikai tengerészt követhetjük, aki megpróbál vissaztérni a saját országába.

Friss hírek

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1019 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

14 | [Nézd velünk] Devolver Direct 2020

Idén sem maradunk morbid humor és indie játékok nélkül.

wiiu 15 | [Nézd velünk] Nintendo Treehouse

Paper Mario: The Origami King! Na meg egy kis meglepetés.

19 | [Szivárgás365] Far Cry 6

Idő előtt bemutatkozott a széria következő része.

2 | Megjelent a konzolos CrossCode

JRPG és akció keverék, maximumpixelre pörgetve.

2 | Crash mobilokon is támad

Bemutatkozott a pletykált endless runner.