Dauntless: ha a Monster Hunter nem elég
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. május 14.
kedd 11:01


Hosszas nyílt béta státusz után jövő héten hivatalosan is elstartol a Dauntless. Ennek örömére rögtön több hírt is tudunk közölni. Elsőként, hogy a PC-s béta periódust a konzolos megjelenés is követi, hiszen PS4-en és Xbox One-on is elérhető lesz a free-to-play szörnyvadászat május 21-től.

A hivatalos megjelenés után PC-n a játék az Epic Store-ra költözik át, azonban az Epic profilba bejelentkezve lehetőség nyílik az elért eredményeket konzolra is átvinni.

A nagygépes verziók mellett a játék Switch és mobilos portja is fejlesztés alatt áll, ezekből az év későbbi részében fednek fel további részleteket.

[12] nonkeat
máj 14., kedd 21:08 #1
Hát...az MH ultihoz képest sterilnek tűnik...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.