Ryse: így nézett ki a prototípus
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2019. május 12.
vasárnap 15:50


A hétvége egyik különleges ínyencfalata, a Crytek korai prototípusának szivárgása. Ez az a játékkezdemény, amely később a Ryse projektté nőtte ki magát. A Codename Kingdoms néven futó prototípus egy X360-as devkitről került elő.

A játék korábbi generációban indult fejlesztése során még FPS nézőpontban játszódott, de a helyszín (Róma) és a kardos-pajzsos harc már fontos részét képezte az összképnek.

Annak idején még valamilyen Kinect kompatibilitást is rebesgettek egy ponton, az Unseen64 riportja alapján pedig a budapesti Crytek stúdió is dolgozott a játék korai változatán. A megjelent játék persze csak nyomokban emlékeztet a korai ötletekre és megoldásokra, a Ryse folytatását pedig várhatják a rajongók - még 2014-ben kapott össze a Crytek és a Microsoft a jogokon, a Crytek pedig azóta pénzügyi gondokkal küszködik.

máj 15., szerda 20:13 #5
Megnéztem volna, így se tűnik rossznak!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
máj 14., kedd 20:39 #4
Ahhoz képest, hogy X360, még ma is megállná a helyét grafikailag.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[28] lacapaca
máj 13., hétfő 12:11 #3
A Ryse tipikusan az a játék volt, ami egy második résszel tudott volna igazán kiforrni. Már a co-op arénaharcos pályáiban is több lehetõség volt, mint magában a játékban. Jóval az Ubisoft elõtt megcsinálhatták volna azt, amit õk késõbb Origins/Odyssey-ként. Persze mínusz a nyílt világ.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[34] Laza
máj 12., vasárnap 19:37 #2
És akkor ez most megjelenik? Egy rakat mai játék hasonló formában élesedik
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
máj 12., vasárnap 18:40 #1
Folytatas? Megis minek? Teljesen le lett zarva a jatek, kerdesek nelkul...
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.