MotoGP19: huppanj a rendezői székbe
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2019. május 12.
vasárnap 11:10


Hamarosan érkezik az idei MotoGP játék, (ki gondolná) MotoGP19 kódnéven futó epizód, amely a Milestone csapatánál készül. A legfrissebb trailer a játék multiplayer lehetőségeit mutatja be - ezek közül talán a legizgibb újdonság a rendezői szék, ahol a verseny finom beállításai mellett a felvételek/streamek közvetítését is intézheti a játékos.

A MotoGP19 június hatodikán jelenik meg PC, PS4 és XO platformokra. A Switch verzióra június 27-ig kell majd várnunk,

[28] lacapaca
máj 13., hétfő 17:20 #7
Válasz Stinger (#6) üzenetére
Igen, valószínüleg nálam is ott lenne a helye, ha nem tökölnének ennyit a konzolos verzióval.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
máj 13., hétfő 13:16 #6
Válasz lacapaca (#4) üzenetére
A fh mogott ot a wreckfest ami egy 9es jatek
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[28] lacapaca
máj 13., hétfő 11:40 #5
A Gravel amúgy egész jó volt, de tökéletes példája annak, hogy ez így miért életképtelen. Semmi extra, közepes megvalósítás, de alapjaiban azért élvezetes cucc. De teljesen áron ez ma már nagyon kevés. Alig 10 óra alatt végigmentem a karrier módján, és utána már nem tudott nyújtani semmit. 6ezer ft-ért tök jó volt, de teljes árért meg kevés.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] lacapaca
máj 13., hétfő 11:24 #4
Válasz Fabri (#3) üzenetére
Szerintem mostanra a mennyiséggel semmi baj nincs, sõt, inkább telített lett a piac. Motoros játékoknál ott az MX széria, a Supercross leágazással, a Moto GP, és a Ride széria, és a TT. Autósoknál meg csak rally-ból van már WRC, Dirt, V-Rally. Ezek mellett meg Gravel, Onrush, Flatout, The Crew. Inkább kiemelkedõ arcade cucc nincs, olyan mint volt a Burnout, Ridge Racer, Split/Second, vagy a PGR.
A FHorizon kimagaslik, mögötte meg a nagy légüres tér.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[24] Fabri
máj 12., vasárnap 19:53 #3
Válasz mcmacko (#2) üzenetére

Amúgy meg a Forza/Gran Turismo mellett nagyon kéne 6-7 pontos autós/motoros játékok. Ez a generáció nem az arcade autós játékokról szól. :/
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
máj 12., vasárnap 16:18 #2
Válasz Fabri (#1) üzenetére
Persze, persze! Maga hazabeszél.

"This is our time to medicate..."
[24] Fabri
máj 12., vasárnap 16:09 #1
Ha az utóbbi pár Milestone játékot nézzük akkor végre a MotoGP se a 5-6 pontos kategóriába esik hanem inkább a 7 pontosba. De várjuk ki a végét.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" /Super Mario/
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

0 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.

3 | Még mindig készül a Dead Island 2

ÉS nagyjából ennyi az új információ.

pc 10 | Jumurdzsák gyűrűje: magyar csoda a Steamen

Szulejmán a tévédet, Jumurdzsák a monitorodat támadja be.

5 | Mutant Year Zero: minden csúszik

Később érkezik a Road to Eden kiegészítője és Switch portja is.

2 | THQ Nordic: több tucat cím a tarsolyban

Kezdenek megtérülni a nagy felvásárlások.