Ninja Gaiden II a pixelszámlálóban
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2019. május 12.
vasárnap 10:51


Ha hétvége, akkor Dark1X és a Digital Foundry elemzésekben való lubickolás. A legutóbbi Xbox One Back Compat bővülés után a Ninja Gaiden II kapott egy brutális frissítést. A DF csapat végignézi a játék összes kiadását, a Vita verzió alacsony felbontásától az Xbox One X majd 4K-s változatig pörgeti a pixelszámlálót.

Ninja Gaiden II ... furcsa ezt mondani, de már ez a játék is a "régi szép idők" halmazába tartozik. Ti újra előveszitek majd a játékot a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően?

máj 18., szombat 14:07 #5
Megvan a Sigma Ps3-on. Az a legtutibb !!!!
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
[15] Joel1970
máj 14., kedd 3:05 #4
Tetszik.Végig fogom játszani így.
TENYÉSZBIKA VAGYOK!!!!!!!!!!!!
[11] frg_dnl
máj 12., vasárnap 21:46 #3
Csak szép emlékeim vannak a PS3-as Ninja Gaiden Sigma 1-2 és a Ninja Gaiden 3/Razor's Edge -ről. A sok befektetett idő megtérült és végül már Master Ninja / Ultimate Ninja-n játszottam. Persze közel sem vagyok elég jó Ninja Gaiden-ben.

Arra viszont emlékszem, hogy ezek a játékok nagyon szépek voltak az előző generációban.
Viszont ha lesz XONEX-em akkor a Ninja Gaiden II-t be fogom rá szerezni és a NGB-t is mert a videót végignézve brilliánsan fut.
[8] sti
máj 12., vasárnap 13:31 #2
Válasz Dude (#1) üzenetére
Az elso reszt most toltam vegig OneXen az is fantasztikusan nez ki meg ez is! Persze nem mai szint de iszanyatosan jol oregedetta grafika es az Xes extrakkal 4k TVn hatalmas elmeny a mai napig!
[50] Dude
máj 12., vasárnap 12:57 #1
Őszintén mondom, hogy az első Ninja Gaiden-t grafikailag feltolnák a mai szintre azért gépet vennék. Ez is fantasztikusan néz már ki, pedig ez csak egy felhúzott 360 játék. Játszanék vele. Kar, hogy PC-re nem dobják ki ilyen formában.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong