Ninja Gaiden II a pixelszámlálóban
Eddig 5 hozzászólás
mcmacko
2019. május 12.
vasárnap 10:51


Ha hétvége, akkor Dark1X és a Digital Foundry elemzésekben való lubickolás. A legutóbbi Xbox One Back Compat bővülés után a Ninja Gaiden II kapott egy brutális frissítést. A DF csapat végignézi a játék összes kiadását, a Vita verzió alacsony felbontásától az Xbox One X majd 4K-s változatig pörgeti a pixelszámlálót.

Ninja Gaiden II ... furcsa ezt mondani, de már ez a játék is a "régi szép idők" halmazába tartozik. Ti újra előveszitek majd a játékot a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően?

máj 18., szombat 14:07 #5
Megvan a Sigma Ps3-on. Az a legtutibb !!!!
Oly sok az ütni-való és oly kevés az idő!
[15] Joel1970
máj 14., kedd 3:05 #4
Tetszik.Végig fogom játszani így.
.
[11] frg_dnl
máj 12., vasárnap 21:46 #3
Csak szép emlékeim vannak a PS3-as Ninja Gaiden Sigma 1-2 és a Ninja Gaiden 3/Razor's Edge -ről. A sok befektetett idő megtérült és végül már Master Ninja / Ultimate Ninja-n játszottam. Persze közel sem vagyok elég jó Ninja Gaiden-ben.

Arra viszont emlékszem, hogy ezek a játékok nagyon szépek voltak az előző generációban.
Viszont ha lesz XONEX-em akkor a Ninja Gaiden II-t be fogom rá szerezni és a NGB-t is mert a videót végignézve brilliánsan fut.
[8] sti
máj 12., vasárnap 13:31 #2
Válasz Dude (#1) üzenetére
Az elso reszt most toltam vegig OneXen az is fantasztikusan nez ki meg ez is! Persze nem mai szint de iszanyatosan jol oregedetta grafika es az Xes extrakkal 4k TVn hatalmas elmeny a mai napig!
[50] Dude
máj 12., vasárnap 12:57 #1
Őszintén mondom, hogy az első Ninja Gaiden-t grafikailag feltolnák a mai szintre azért gépet vennék. Ez is fantasztikusan néz már ki, pedig ez csak egy felhúzott 360 játék. Játszanék vele. Kar, hogy PC-re nem dobják ki ilyen formában.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

2 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.