Európában jól megy a SEGA Ages
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. május 12.
vasárnap 10:44


A Famitsu nemrég interjúzott a SEGA Ages fejlesztőcsapatával, akik a Nintendo Switch képernyőjére varázsolják a SEGA egykori klasszikusait. A csapat meglepetten nyilatkozott a várakozásokról, és a nyugati érdeklődésről.

Főleg az európai figyelem volt fokozott a játékkal kapcsolatban. A Sonic the Hedgehog, Out Run és az Alex Kidd in Miracle World a várakozásokon messze felül teljesítettek Európában, ez pedig a teljes csapatot meglepte.

Az öröm azonban nem teljes, a SEGA Ages játékok ugyanis pont Japánban nem mennek úgy, ahogy a csapat elképzelte. Egészen pontosan az eladások mindössze a felét hozzák a Nintendo 3DS-en elérhető klasszikus SEGA játékok szintjének.

Ti próbáltátok már a SEGA Ages keretrendszerben megjelenő régi klasszikusokat Switchen?

[19] herooftime
máj 12., vasárnap 19:44 #1
Szerintem érdemesebb megvenni a 30dollár/eurós sega megadrive classics gyűjteményt switchen, abban elég sok jópofa cím van (és nem kell évente fizetni mint a nes játékokért)
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.