Two Point a SEGA udvarában
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. május 11.
szombat 11:12


Megvan a Two Point Hospital? Nem? Akkor gyorsan olvasd el a vendégtesztet, amit annak idején publikáltunk a játékról. A Two Point Studios kellően megszerettette magát a közönséggel és a sajtóval, most a Lionhead öregekből álló kis csapat a SEGA Europe szárnyai alá került.

A Searchlight program keretein belül történt akvizíciót követően a SEGA fontos európai pillérnek tekint a kis csapatra, akik pl. a Creative Assembly és a Relic mellett tovább bővítik a SEGA európai fejlesztői spektrumát.

máj 11., szombat 13:15 #1
Köszi, Kester!
"This is our time to medicate..."
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

0 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.