Vagrus - elindult a Fig kampány
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2019. május 09.
csütörtök 10:45


A 2017-ben alakult budapesti Lost Pilgrims kis csapatának magja egy olyan baráti társaság, akik sok éve együtt asztali szerepjátékoznak, és ezidő alatt létrehoztak egy saját világot, amelyet videojáték formájában hamarosan egy nagyobb közönséggel is megoszthatnak.

A Vagrus - The Riven Realms egy 2D-s körökre osztott szerepjáték-stratégia, amely egy posztapokaliptikus fantasy világban játszódik, és nagyon leegyszerűsítve a Sunless Sea és a Darkest Dungeon szerelemgyereke.

Egy karavánszerű, főként zsoldosokból és kereskedőkből álló színes kompánia vezetőjeként kell helytállnunk, és életben maradásunk érdekében jó döntések sorát meghoznunk. Az erősen narratíva-központú kampány során leginkább a felfedezés, kereskedés, csapatmenedzsment és harc váltakozik, de számíthatunk interaktív eventekre és sok más finomságra is.

Tegnap elstartolt és azóta elképesztően felpörgött a játék Fig kampánya, amelynek oldalán rengeteg további részletet és egy kipróbálható demót is találhattok, de az előreláthatólag jövőre megjelenő Vagusról hamarosan nálunk is bővebben is olvashattok.

[12] Cash Bacsi
máj 10., péntek 11:41 #1
Iszonyatos az angoluk, aztán végre megszólal a csaj és minden a helyére kerül.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light