Vagrus - elindult a Fig kampány
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2019. május 09.
csütörtök 10:45


A 2017-ben alakult budapesti Lost Pilgrims kis csapatának magja egy olyan baráti társaság, akik sok éve együtt asztali szerepjátékoznak, és ezidő alatt létrehoztak egy saját világot, amelyet videojáték formájában hamarosan egy nagyobb közönséggel is megoszthatnak.

A Vagrus - The Riven Realms egy 2D-s körökre osztott szerepjáték-stratégia, amely egy posztapokaliptikus fantasy világban játszódik, és nagyon leegyszerűsítve a Sunless Sea és a Darkest Dungeon szerelemgyereke.

Egy karavánszerű, főként zsoldosokból és kereskedőkből álló színes kompánia vezetőjeként kell helytállnunk, és életben maradásunk érdekében jó döntések sorát meghoznunk. Az erősen narratíva-központú kampány során leginkább a felfedezés, kereskedés, csapatmenedzsment és harc váltakozik, de számíthatunk interaktív eventekre és sok más finomságra is.

Tegnap elstartolt és azóta elképesztően felpörgött a játék Fig kampánya, amelynek oldalán rengeteg további részletet és egy kipróbálható demót is találhattok, de az előreláthatólag jövőre megjelenő Vagusról hamarosan nálunk is bővebben is olvashattok.

[12] Cash Bacsi
máj 10., péntek 11:41 #1
Iszonyatos az angoluk, aztán végre megszólal a csaj és minden a helyére kerül.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Call of Duty: lebukott a Modern Warfare

Az ég kék, a fű zöld, a Call of Duty játékok pedig minden évben kiszivárognak a bejelentés előtt. Idén sincs másként.

wiiu 0 | Sword Art Online: Switch dölüx

Megjelent a Hollow Realization Deluxe kiadása.

1 | Operencia: itt a magyar felirat

Meg egy csomó fix az új patchben.

0 | Ancestors: nyáron jönnek az előemberek

Hullámokban jelenik meg a The Humankind Odyssey.

4 | Crash Team Racing: változó szezon

Részletek az Adventure Mode újdonságairól.