Code Vein: idén biztosan megjelenik
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. május 09.
csütörtök 07:20


A Code Vein a tavalyi csúszás bejelentése óta meglehetősen keveset hallatott magáról, aggodalomra azonban semmi ok, sőt, a Bandai Namco megerősítette, hogy a fejlesztés jól halad és idén biztosan megjelenik az anime Souls.

Ezzel együtt néhány új részlet is befutott a játékkal kapcsolatban. Ilyen például, hogy a tavalyi szeptemberre belőtt megjelenést azért kellett elhalasztani, mert bár a játék minőségével már akkor is meg voltak elégedve, a rajongói visszajelzésekre építő változtatások több időt vettek igénybe, mint az először gondolták.

Ilyen például a Blood Code, a játék kasztrendszere, mely teljes egészében átdolgozásra került. Az új rendszerben a játékosok bármikor válthatnak a különböző kasztok között, ez pedig a játék több elemének átalakítását vonta maga után.

A Blood Code-ok fejlesztése során a játékosok aktív és passzív képességeket nyithatnak meg, ezek közül pedig 8 aktív és 4 passzív használható egy időben. A megfelelő Blood Code és a hozzá való képességek kiválasztása jelenti a játék egyik alapját.

A játék kezdetén 3 Blood Code áll a játékosok rendelkezésére (Fighter, Ranger és Caster), melyek a közelharci, a távolsági és a varázsló kasztokat képviselik. További Code-ok a játék és a történet bizonyos pontjain lesznek megszerezhetőek.

Az új részletek mellett megtudtuk, hogy május végén kerül sor a Code Vein konzolos Network Testjére, melyben a játékosok a karakteralkotás mellett ajáték elejét és egy co-op dungeont próbálhatnak ki.

A Code Vein idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[72] zaz
máj 09., csütörtök 13:14 #8
Válasz kiső (#6) üzenetére
Az előző játékukat én is bírtam!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[72] zaz
máj 09., csütörtök 13:14 #7
Válasz sQr (#5) üzenetére
Sorry, nem direkt.
Nálam nagyon mellé ment. (borzalmasan suta a cucc)Még jó hogy NAGYON leértékelve vettem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[36] kiső
máj 09., csütörtök 13:13 #6
Válasz zaz (#4) üzenetére
Én pont most járok a Surge uccsó főnökénél. Soszor annyira rossz volt ez a játék, hogy szinte már jó. A kamerakezelést mutogatni kellene a "szakmának", mint elrettentő példát. Nem beszélve a rettenetesen unalmas, szinte totál egyforma helyszínekről, és ellenfelekről. Mégis van benne valami, ha a végénél járok. Mondjuk ugyanígy voltam az előző játékukkal a LOTF-val.
[32] sQr
máj 09., csütörtök 12:21 #5
Válasz zaz (#4) üzenetére
Ejj. Megint bántod szegényt. Én azt kimondottan kedveltem. A második rész meg még jobbnak néz ki - több külső terület, yeah!

Ez sokkal sutább nekem. A harcrendszer, az ütések ereje, a környezet, a UI... minden.

Persze Network Test-re én is jelentkeztem...
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[72] zaz
máj 09., csütörtök 12:16 #4
Válasz sQr (#3) üzenetére
...igen.....ez olyan Surge szint. Az meg ugye nem jó.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[32] sQr
máj 09., csütörtök 12:08 #3
Azért a fentebb is linkelt videóban sem igazán áradoznak a játékról. : [
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[11] frg_dnl
máj 09., csütörtök 10:59 #2
Most nagyon megy ez a stílus de a Sekiro-val és a Dark Souls 3-al aligha szálhat versenybe, viszont a Surge, Lords of the Fallen, Immortal Unchained dark souls klónok világában szerintem a Code Vein toronymagasan kiemelkedő lesz.
A Network Test-et pedig nem hagyom ki.
[72] zaz
máj 09., csütörtök 10:08 #1
Nem túl meggyőző! Na majd meglátjuk!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun