Fade to Silence: hangos-zenés trailer
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2019. április 18.
csütörtök 13:15


A német Black Forest Games csapatának első komolyabb dobása lesz a Fade to Silence, amely egy szörnyektől hemzsegő rideg téli világban játszódó posztapokaliptikus túlélőkaland némi erőforrás- és túlélőmenedzsmenttel (úgyhogy nem csak az HBO-n jön el a tél így tavasszal). A közeli megjelenésre való tekintettel ma érkezett egy játék címét meghazudtolóan zajos, ám igen hangulatos előzetes.

A kellemesen B-kategóriásnak tűnő Fade to Silence április 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[8] Riddla
ápr 21., vasárnap 22:37 #1
A tucatfos AAA közt én mindig szívesen fogadok ilyen alja B finomságokat. Nagyon sok ponton többre tartom, mint a biztonsági játékot.
I'm not a Hero; I'm only an old killer.
Friss hírek

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1875 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX - SORSOLÁS

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék... SORSOLTUNK!

1 | Observation: zűr az űrben

Megjelent a misztikus asztro-rejtély.

2 | RAD: nyáron nyúlik a nyálka

A Double Fine játékának bétájára is lehet jelentkezni.

pc 0 | Szellemirtók a Planet Coasterben

Dan Aykroyd is visszatér a DLC-ben.

wiiu 2 | Megjelent Switchre is az Assassin's Creed III

Remastert kap a függetlenségi háborúsdi.

0 | F1 2019: itt az első trailer

A Codemasters nem aprózza el a motorsport megjelenéseket.