Star Wars Lego és Pinball a világnak
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. április 15.
hétfő 14:02


A Rise of Skywalker is valószínű megkapja majd a maga LEGO játékát, legalábbis ez derül ki Matt Wood Skywalker Sound hangmágus elszólásából. A játékban feltételezhetően az új film, és a hozzá kapcsolódó körítés/előzmény sztorik is helyet kapnak majd, így teljesen körbeérhet a LEGO Star Wars széria.

Apropó, a Switch tulajok is örvendhetnek, a Zen féle Star Wars Pinball ugyanis szeptember 13-án jön, 19 asztallal. Az Erő legyen azokkal, akik ennyi tartalmat szeretnének mélységeiben kiélvezni!


[4] Beegabor
ápr 15., hétfő 16:35 #1
Last Jedi meg kimarad ?
Friss hírek

411 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

22 | Újraéled a Commodore 64

A külső régi, a belső új, és hatvannégy játék jár hozzá - decemberben.

0 | Monster Jam Steel Titans: begurul a négykerekű

Megjelent a méretes kerekek játéka.

2 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

11 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.