Gamer365 Podcast 2019 április
Eddig 19 hozzászólás
Gamer365
2019. April 14.
Sunday 20:25


Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

Kattintsatok a lenti lejátszóra, a letöltésre, vagy keressetek rá a kedvenc podcast appotokban az adásuknra (feltöltés hamarosan), ha kíváncsiak vagytok a szövegelésünkre.

Az anyag szűk 70 perc hosszú, fogyasztását bármilyen körülmények között javasoljuk. Figyelem, minimális csúnya beszéd és sok-sok szarkazmus is felbukkan a felvételeken, így ennek megfelelően tessék közelíteni a hallgatnivalóhoz![Letöltés] Gamer365 2019 április

[33] backstab
May 03., Friday 11:03 #19
Na, erről az adásról is simán lemaradtam. Ránéztem a podcast alkalmazásomra: tavaly novemberben frissült utoljára a Gamer365 adása. Lehetne egy RSS feedet varázsolni azoknak a szerencsétlen páriáknak, akik Androidos telefonon hallgatnák a podcastot? Köszi.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Apr 17., Wednesday 13:01 #18
Válasz shearer (#16) üzenetére
Kellett rá aludni egyet, amúgy abszolút nem bánom, hogy megnéztem. Többet adott, mint n+1-ik blokkbásztör.
"This is our time to medicate..."
Apr 17., Wednesday 13:00 #17
Válasz Lavitz (#13) üzenetére

"This is our time to medicate..."
[26] shearer
Apr 17., Wednesday 8:50 #16
Válasz liquid (#15) üzenetére
Igen, abszolút így gondolom én is, hogy akit érdekel a filmművészet, és hajlandó legalább 1-2 lépést tenni a mainstreamen túl, annak érdemes megnéznie a filmet. Ha tudtam volna erről a vetítésről, akkor valószínűleg én is elmentem volna rá. Jó látni az ilyen régebbi klasszikusokat, unikumokat moziban.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
Apr 17., Wednesday 0:26 #15
Válasz shearer (#14) üzenetére
Keviny + jómagam már láttuk korábban, macko másnapra megbékélt vele, siklara teljesen jól viselte, nála ez kvázi David Laynch belépő volt, ami talán a leghárdkórabb mód, ahogy találkozhatsz vele.

Szerintem tipikusan az a film, amit egyszer mindenkinek érdemes megnéznie, ezért is mentünk el rá, mert mostanság ritkán adják moziban (40+ éves, ugye). ráadásul ez egy 4K felújított verzió volt.
And since you asked: no. It's massive.
[26] shearer
Apr 17., Wednesday 0:09 #14
Tök jó podcast volt! Csak egy témát ragadnék ki: hogy tetszett nektek a Radírfej? Kevés betegebb/elvontabb filmet láttam.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[67] Lavitz
Apr 16., Tuesday 20:12 #13
Az idei legjobb podcast volt! Magasan a legjobb!
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[55] KiswechPS3
Apr 16., Tuesday 19:55 #12
A talalkat meg szerintem sokan adjak legkozelebb is, jok ezek
/* Life runs on Code */
Apr 16., Tuesday 11:29 #11
Válasz friedmannt (#10) üzenetére
Stingeren múlik, ő kezeli ezt a részét.
"This is our time to medicate..."
[23] friedmannt
Apr 16., Tuesday 9:08 #10
Itunes-on fent lesz? Mikor?
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
Apr 16., Tuesday 0:37 #9
Válasz Tom (#8) üzenetére
Először is: köszönjük a reakciót, nem kicsit örülünk annak, hogy intelligens ellenérveket kapunk, nem szimpla anyázást.

Amit reagálnék rá: szerintem ezt hívják kapitalista versenygazdaságnak, amivel természetesen mindenkinek joga van nem egyetérteni, de ettől függetlenül jelenleg ez az a rendszer, ami a világot irányítja.

Az Epic Store egy külső kísérlet a Steam hegemóniájának megtörésére. Fragmentálni fogja a felhasználókat? Igen, fogja, és ez is a cél. Voltak erre próbálkozások korábban is, leginkább az EA részéről, korlátozott sikerrel. A versenypiacon MINDEN fragmentált: én Pepsi Maxot iszok, más meg Coke Zero-t. Vagy: Marvel vs DC.

Kétlem, hogy a fent felvázolt modellben bármi versenytárs nélkül marad huzamosabb ideig. Ha az Epic Store nem nyújt eleget / nem lesz jó / nem tud vonzóvá válni, jövő ilyenkor már nem beszélünk róla.
And since you asked: no. It's massive.
[26] Tom
Apr 15., Monday 16:31 #8
Válasz Ghz (#5) üzenetére
Azt a fajta érvelést sosem értettem, hogy ha valami rossz, akkor megindokoljuk, hogy de máshol is rossz. Egyébként a konzolok egy "kicsit" más tészta. A fő probléma szerintem, hogy ez egyáltalán nem ad semmi pluszt a felhasználónak, sőt igazából csak egy plusz nyűg. És szerintem roppant rossz lenne, ha idővel előfordulhatna, hogy egy játék dlc-je mondjuk steamen nem elérhető csak az adott játék, viszont mondjuk epic storeon meg ott a dlc. Teszem azt bl3 ugye 6 hónappal később jön most steamre és kivárják ott megveszik majd később jön dlc, ami epic store exclusive. Arról nem is beszélve, hogy a multi részük is fragmentálódhat. Volt már korábban is, hogy ugyanazon játék játékosai nem tudtak együtt játszani, mert egyik ebben a store-ban vette meg pc-re a játékot a másik meg abban.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
Apr 15., Monday 15:32 #7
Válasz Tom (#3) üzenetére
"a rendszerűk fejlesztésével szerintük nem nyernek felhasználókat, s ezért nem is prioritás"

Ha valakit egyébként érdekel, itt a hivatalos menetrend a rendszer fejlesztésével kapcsolatosan:
KATT!

Nekem alapvetően két dolog jön le ebből a listából:
- A Steam socia/communityl featureivel nem foglalkoznak (fórum, workshop), ez nagy baj
- Minden más értelmes Steam feature-t kb. év végéig tudni fog a rendszerük
[28] alf22
Apr 15., Monday 15:01 #6
azért irigylem a pc-sek gondjait. Bárcsak azon múlna egy exkluzivitás storen,hogy egy plusz profilt kell készítenem. Boxosok is biztos sírnának,ha unchartedet csak akkor kapnának,ha ps accot is kreálnak ingyen. Ps4en meg xbox profilt.
moderator Ghz
Apr 15., Monday 14:22 #5
Válasz Tom (#3) üzenetére
Ezt most én nem értem már ne haragudj. Konzolok ez megy évek óta. Ha mindennel tolni akarod venned kell több konzolt. Vannak platform exkluzív DLC-k is. Miben lenne más az EPIC mint mondjuk az MS volt az első Xbox bevezetésekor? Valahogy be kell törni egy piacra. Itt meg még csak gépet sem kell venni, hanem regisztrálni egyet ami 2 perc.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[17] Insect
Apr 15., Monday 13:27 #4
Lehangoló volt ezt tőletek hallani.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[26] Tom
Apr 15., Monday 10:27 #3
Nem igazán tetszett ez a podcast. Szerintem teljesen felesleges komolyabb témákba belemennetek, ha csak elbagatellizáljátok. A totálisan fragmentált pc-s piac, most még inkább az lett. Jelenleg valóban teljesen mindegy, hogy a már amúgy is 4-5 luncher mellé feltesz az ember egy 6-dikat. De azért ennyivel nem ráznám le a dolgot, lévén Sweeney megmondta, hogy a rendszerűk fejlesztésével szerintük nem nyernek felhasználókat, s ezért nem is prioritás. Az agresszív marketing stratégiájukkal viszont igen. És most persze örülnek a fejlesztők a láthatóságnak, meg a kedvezőbb feltételeknek. Viszont egyszer az epic store is túlzsúfolt lesz. És mikor megvetik a lábukat végleg, akkor vajon megvágják-e ők is a kiadókat a 30%-al, mint minden másik platform jelenleg? Vagy vajon mikor jön el az a pont mikor már kizárólagos exkluzivitást vesznek majd dlc-kre? Simán előfordulhat majd az a fanyar kanyar, hogy epic storeon lesznek csak mondjuk a bl3 dlci. Az a mondás, hogy a versenyhelyzet csak jó, de itt nem látom, hogy a játékosoknak ez mitől lenne jó.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[22] Shifty Fox
Apr 15., Monday 7:28 #2
Starship Troopers gondolatért egy Nobel-Béke Díj simán járna. Nyilván hosszútávon termelné ki a jótékony hatását.

Még talán megfejelném azzal, hogy csak az kapjon net hozzáférést és kommentelő jogosultságot, aki lehúzta a szolgálatát.

SZERETNE TÖBBRT TUDNI?
>>>KATTINTSON
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[55] KiswechPS3
Apr 14., Sunday 22:29 #1
Remek, reggel a vonaton el is fogyasztom
/* Life runs on Code */
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

31 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.