Jön a mobilos Little Nightmares
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. április 11.
csütörtök 07:43


A 2017-es év egyik szokatlan alkotása volt a Little Nightmares, mely a torzított perspektívát vegyítette a platformerkedéssel. A Tarsire csapatának játéka 3 apró kiegészítővel is gazdagodott, hamarosan pedig következik a következő lépés az IP történetében. A Bandai Namco nemrég bejelentette, hogy az Alike Studio dolgozik egy mobilos átiraton, így hamarosan akár magunkkal is vihetjük a kis esőkabátost a Very Little Nightmares keretében.

Megjelenési dátum nincs, a Very Little Nightmares az iOS eszközöket támadja be.

[2] Dark T
ápr 12., péntek 11:33 #1
Na ezt örömmel olvasom. Valószínüleg be is zsebelem majd. Jó kis játék volt. Az atmoszférája tetszett igazán amit megfogott.
Friss hírek

632 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

wiiu 8 | Switch: új modell, jobb akuidővel

A Nintendo szépen csendben új Switch verziót hoz forgalomba augusztusban - kisebb energia-étvággyal.

wiiu 2 | Októberben jön a Luigi's Mansion 3

A hónap legvégén, stílszerűen Halloween-re időzítve.

wiiu 12 | [Friss] Resident Evil: páros rettegés ősszel

Október végén érkezik az 5-6 duó Switch-re.

pc 15 | Ezt kéri a Control

A Remedy új akciójátéka nem kispályázik, ha pécés gépigényről van szó.

1 | Gears 5: bevetési gyakorlat

Hétvégén jön a Versus béta.