Mortal Kombat 11: Kitana él
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2019. április 09.
kedd 12:31


Új, előszereplős Mortal Kombat 11 trailer fedte fel a játék legújabb karakterét Kitana személyében. A trailer vízióját a Create Advertising Group keltette életre Joe Sill rendező és a Plastic Wax közreműködésével.

Az előzetes megerősíti, hogy Kitana is csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz. Lássuk mit mond róla a sajtóközlemény:

Edenia 10000 éves hercegnője abban a hitben nőtt fel, hogy ő Shao Kahn biológiai lánya, és egyik leghalálosabb harcosaként volt ismert. Mikor megtudta az igazat, Kitana az Earthrealm oldalára állt a Shao Kahn elleni küzdelemben, és életét vesztette. Miután gonoszként felélesztették korábbi énjét, Kitana a szintén felélesztett Liu Kang oldalán a Netherrealm szolgálatába állt azzal az eltökélt céllal, hogy elpusztítsa a többi birodalmat.

A Mortal Kombat 11 folyamatosan bővülő harcosai között olyan eddig megerősített karakterek szerepelnek, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector és Kitana, akik mellett az elkövetkező hetekben további bejelentések várhatók.

[3] castor520
ápr 14., vasárnap 8:37 #3
Szép szép!! Nekem az előző rész kimaradt bár szemeztem vele, de ezt nyúzni fogom ha megérkezik. Marveles kiadásban is jöhetne egy hasonló, olyan koncepcióval, mint ami telefonra is van (Contest of Champions).
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.
[6] SideKK
ápr 10., szerda 11:52 #2
Én már azzal a grafikával akarok játszani ami ennek a videókan is a CGI része.
i7 3770, 8 GB, GTX 1070, Corsair Obsidian 250D
ápr 10., szerda 7:42 #1
Yesss!
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
Friss hírek

1863 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék...

18 | Gamer365 Podcast 2019 április

Hosszú-hosszú éheztetés után visszamászunk a hallójáratokba, és beszélgetünk egyet a videojáték-szcéna elmúlt heteiben történt hírekről, érdekességekről. Lesz itt Epic Store botrány, Streaming szolgáltatások, Starship Troopers, meg amit akartok.

94 | Anthem: a játék, ahol minden félrement

Ritkán látunk be a játékfejlesztés kulisszái mögé: a Kotaku háttér-riportja az a pillanat, ahol mégis. A lap tizenkilenc (volt és jelenlegi) BioWare alkalmazottat szólaltat meg, ők pedig az Anthem problémás születéséről beszélnek. Összegereblyéztük belőle a lényeget.

ps4 8 | Októberben jön a Persona 5: The Royal

Mármint: Japánban, a Nyugatra szánt verzió 2020-ban várható. Karakterinfóink is vannak.

2 | Ilyen lesz a Sea of Thieves bővítmény

Az Anniversary Update jövő héten érkezik, trailert is tudunk mutatni.

ps4 8 | Ingyen DLC-t kap a Days Gone

Survival nehézségi szint és heti kihívások érkeznek a megjelenés után nem sokkal.

4 | Júniusban jöhet az olcsóbb Switch

Most már a Bloomberg is ír róla, így nagyjából tényként kezelhető.

13 | Anthem: újabb lépés a jó irányba

A legújabb patch Strongholdot hoz és töltőképernyőt tüntet el.