Mortal Kombat 11: Kitana él
Eddig 3 hozzászólás
mcmacko
2019. április 09.
kedd 12:31


Új, előszereplős Mortal Kombat 11 trailer fedte fel a játék legújabb karakterét Kitana személyében. A trailer vízióját a Create Advertising Group keltette életre Joe Sill rendező és a Plastic Wax közreműködésével.

Az előzetes megerősíti, hogy Kitana is csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz. Lássuk mit mond róla a sajtóközlemény:

Edenia 10000 éves hercegnője abban a hitben nőtt fel, hogy ő Shao Kahn biológiai lánya, és egyik leghalálosabb harcosaként volt ismert. Mikor megtudta az igazat, Kitana az Earthrealm oldalára állt a Shao Kahn elleni küzdelemben, és életét vesztette. Miután gonoszként felélesztették korábbi énjét, Kitana a szintén felélesztett Liu Kang oldalán a Netherrealm szolgálatába állt azzal az eltökélt céllal, hogy elpusztítsa a többi birodalmat.

A Mortal Kombat 11 folyamatosan bővülő harcosai között olyan eddig megerősített karakterek szerepelnek, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector és Kitana, akik mellett az elkövetkező hetekben további bejelentések várhatók.

[3] castor520
ápr 14., vasárnap 8:37 #3
Szép szép!! Nekem az előző rész kimaradt bár szemeztem vele, de ezt nyúzni fogom ha megérkezik. Marveles kiadásban is jöhetne egy hasonló, olyan koncepcióval, mint ami telefonra is van (Contest of Champions).
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.
[6] SideKK
ápr 10., szerda 11:52 #2
Én már azzal a grafikával akarok játszani ami ennek a videókan is a CGI része.
i7 3770, 8 GB, GTX 1070, Corsair Obsidian 250D
ápr 10., szerda 7:42 #1
Yesss!
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
Friss hírek

632 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

wiiu 8 | Switch: új modell, jobb akuidővel

A Nintendo szépen csendben új Switch verziót hoz forgalomba augusztusban - kisebb energia-étvággyal.

wiiu 2 | Októberben jön a Luigi's Mansion 3

A hónap legvégén, stílszerűen Halloween-re időzítve.

wiiu 12 | [Friss] Resident Evil: páros rettegés ősszel

Október végén érkezik az 5-6 duó Switch-re.

pc 15 | Ezt kéri a Control

A Remedy új akciójátéka nem kispályázik, ha pécés gépigényről van szó.

1 | Gears 5: bevetési gyakorlat

Hétvégén jön a Versus béta.