Négy (!) új Sniper Elite érkezik
Eddig 3 hozzászólás
liquid
2019. március 14.
csütörtök 18:30
Menjünk gyorsan végig a Rebellion mai bejelentésén, miszerint nem egy (tegnap erről már hírt adtunk) hanem négy darab Sniper Elite játék várható a stúdiótól. Ők azok:

1. Sniper Elite V2 Remastered
A második rész felújított verziója, erről már volt szó tegnap. Emlékeztetőül: trailer.2. Sniper Elite 3 Ultimate Edition
A harmadik rész Nintendo Switch verziója, benne minden eddig megjelent kiegészítő tartalommal, lokális multival és mozgásérzékelős irányítással. Valamikor idén jön - és trailer is van.3. Sniper Elite VR
végleges címe még nincs, annyit mondtak el róla, hogy "VR eszközökre" szánt játék, a Just Add Water dolgozik rajta. Megjelenés időpont nincs, trailer nincs, de még idén bemutatják részletesebben is (E3?).

4. Sniper Elite 5
No, erről tényleg alig tudunk valamit, dolgoznak rajta, de még viszonylag korai stádiumban lehet, mert bemutatni is csak valamikor 2020-ban fogják, megjelenni meg ki tudja mikor fog : lehet spekulálni: nextgen cím, esetleg?

[33] Crockett
márc 15., péntek 9:34 #3
Anacondára jöhet a Sniper Elite 5. Azon nyomban megveszem.
"A második az első vesztes"
márc 14., csütörtök 19:49 #2
Válasz Szefi (#1) üzenetére
Ehh, nyilván 5, biztos jel arra, hogy nem ártana többet aludni

Javítom, danke!
And since you asked: no. It's massive.
[10] Szefi
márc 14., csütörtök 19:45 #1
Bocs, de Sniper elite 4 van már egy:
KATT!

Valami nem kóser...
Friss hírek

1419 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

15 | A Sony és az MS is felszáll a Direct vonatra

A másik két konzolgyártó megirigyelhette a Nintendo Direct-ek népszerűségét, jövő héten mindketten a saját verziójukkal jelentkeznek.

5 | Remekül fogy a DMC5

Szinte biztos, hogy a széria utóbbi évtizedének legsikeresebb epizódja lesz.

0 | Mortal Kombat 11: zárt ring harcosai

Traileren a közelgő béta tartalma.

11 | Visszatér a Vampire: The Masquerade

Jövőre érkezik a Bloodlines folytatása.

4 | Augusztus végén jön a Control

Kiszivárgott a megjelenési dátum. Ezért bejelentették.