Avengers: Endgame trailer #2
Eddig 43 hozzszls
ne5h
2019. mrcius 14.
cstrtk 13:42


Captain Marvel bemutatkozsa utn semmi sem ll az Infinity War folytatsa eltt, a Marvel pedig kiadta az prilis vgn rkez Endgame legjabb elzetest. A friss elzetes nmi mltidzssel s Sin City-s kpi vilggal igyekszik felvezetni az j jeleneteket, valamint a megmaradt tagok elhatrozst, hogy brmi ron gyzedelmeskedjenek.

[11] kos23
mrc 16., szombat 20:59 #43
Vlasz Szivats (#41) zenetre
Lehet jobb lenne animcisnak csak arra senki nem menne el. Hiba volt rohadt j a pokember, a legutols lszereplos szuperhs film is tbb bevtelt hoz. Amgy nekem tetszett, h Tanosnak ms motivcit adtak, kpregnyhez hasonltani mr vek ta nem hasonltom s szerintem j is, h nem egy az egyben azokat adjk t (tbbsge amgy is lehetlen, meg sok olyan dolog is van kpregnyben ami nem is mkdne filmen vagy bena lenne).
[28] lacapaca
mrc 16., szombat 8:43 #42
Szmomra kb. annyira rthetetlen a Marvel filmek krltti hype, mint a SW-nl. Ok, gyerekknt szerettem az elsõ trilgit, de mra mr nekem inkbb knos. Marvel-ktõl is taln kt filmet tudnk mondani, ami igazn tetszett. Az a vicces, hogy az elsõ Amerika kapitny film utn teljesen lertam azt a karaktert, de vgl is a kvetkezõ kt rsze volt az, ami szerintem tk j lett.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 22:24 #41
Vlasz eandre (#33) zenetre
No problemo,
S ln'.
[39] neuroflex
mrc 15., pntek 20:27 #40
Vlasz tibisan (#39) zenetre
De mirt akarod ezt tudni a film eltt? Akit rdekel,az elmegy megnzni.
Tnyleg nem rtem,hogy mirt vrod azt,hogy elstnek a trailer-ben brmit is.
Nem tudom mit csinlnak,ki ellen mennek,hogy fog kinzni. Majd megtudom,ha megnzem a filmet.

n speciel rlk amgy,hogy nem full laikusoknak akarnak kedvezni,hanem azrt a rajongkat is prbljk megfogni.
Aki eddig se izgult r,az ezutn se fog.
...retribution...
[5] tibisan
mrc 15., pntek 20:18 #39
Vlasz neuroflex (#38) zenetre
Mirl is szltak a trailerek , vagy mit lttunk eddig ? Slyom elkerl , a hangya is , Tony is megjn , s megjtt hl Istennek Marvel kapitny is .s a nagy "minden elveszett , szedjk ssze magunkat" depibl sszell jra a csapat .De hogy mit csinlnak , ki ellen mennek , hova mennek , hogy fog egyltaln kinzni ltvnyilag a film , ht az nagy semmi eddig , szvsz ha te tbbet tudsz ruld mr el nekem.
Pll aki a pkgyereket szereti , vagy nem megy el a filmre , de az j pkember film elzetest mr ltta , (amit teljesen felesleges volt bemutatni szerintem, amg nem fut be a moziba az Endgame) az csak pislog , hogy mi is van , mikor eltnt az Infinity vgn a src is ,(s pl sincs benne ebben a trailerben se ) szval elvrna a laikus , vagy egyszeri nz valami vizulis kapaszkodt amibl rizgulhatna a filmre, de abbl semmit nem "stttek el " , ami plda nlkli egy ltvnyfilmnl .
[39] neuroflex
mrc 15., pntek 19:47 #38
Vlasz tibisan (#35) zenetre
Most frankn azt vrod,hogy elstik az sszes lnyeges inft a trailer-ben?

Hangya s Pkfej a Civil War (br nem gy lett,ahogy a kpregnyben) miatt ktelez volt.

Lehet olyat,hogy valaki szerint ezek nem jk s tk felesleges,de azt nem lehet mondani,hogy a Marvel nem tudja mit csinl s nincs sszefggs a dolgok kztt.

Az Infinity War pedig :
Szvsz Thanos kapott egy egsz filmet,hogy "megismerjk" a nzk.
...retribution...
[2] Szivats
mrc 15., pntek 18:28 #37
Azr' jjez'..XD
S ln'.
[5] tibisan
mrc 15., pntek 17:40 #36
Vlasz Tomtom (#32) zenetre
Ha mr story , ott volt az dr strange-nl az id k , azzal lehetett volna formlni a dolgokat , elbe menni Tanos-nak a , mieltt vgez Loki-val , Azgard-ig vissza lehetett volna menni , kapcsolni a sztoriba a kpregnyes , Thanos kutyja lesz Hulk , Thanos sszell Hellval ,vagy Ezst utazs szlat belerakna a sztoriba , s nem ksz helyzettel ( vgtelen kvekkel kiirtva karaktereket a filmbl) elvinni ebbe az irnyba a vgn Infinity War-t .
[5] tibisan
mrc 15., pntek 17:25 #35
Vlasz Tomtom (#32) zenetre
Tomtomnak sorban :
Vrs lenne ? Marvel kapitny is az volt , 60 %-ot kapott a nzktl , a legrosszabbat ha a kapcsold filmeket s MU-ot nzzk , nekem speciel jobban tetszett s vrtam , mint az Endgame-et , amit speciel mr nem is vrok ezek utn , 3 rs filmet a ltatlanrt nem fogok vgiglni , majd otthon szpen sorban..Ja hallottam ezt-azt , valkrket , Loki-t, Hellt, de a trailerben valami rluk , vagy az ltalad emltettekrl ? Akkor ki kit is nz hlynek ? Mert a film nem a bosszrl fog szlni , ezt bejelentettk , olvastam. Speciel engem ez a hangys kapcsolat ( meg az egsz Hangya , mint karakter s film,, meg a quantum-os elmlet inkbb taszt , mint vonz a filmhez ki kellett volna hagyni s , nem belekeverni ,ahogy a pkembert is , ms sztory , ms liga .
Szivatsnak :
n is a sajtomat rom , nem a kritikusok vlemnye utn megyek , max. a nzk az , ami vltoztathat a vlemnyemen ha olyan esetben , mint a mostani , hogy semmitmond trailerekkel s szmomra rdektelen sztorival be akarnak ltetni olyan filmre , amit ltvnyfilmknt kellene reklmozni , nem az rzelmi mlysgeket , a kapcsolatokat , meg a rgmlt dolgait , a depresszit s a "szedjk ssze magunkat" lovagolni egy ilyen kaliber filmnl, amitl nem kis elvrsokkal hatalmas bevtel vrnak a ksztk.
[12] p.jay
mrc 15., pntek 17:07 #34
Vlasz Tomtom (#32) zenetre
Kvantum egyenruha!
Ez mar valami! 😀
[16] eandre
mrc 15., pntek 16:29 #33
Vlasz Szivats (#31) zenetre
Sorry 26-os komment-nek lett volna vlasz.
[17] Tomtom
mrc 15., pntek 15:46 #32
...akkor szp sorban:

tibisan! Ha tnyleg ennyire hlynek gondolod a Marvel studios-t, az szomor. Szomor, mert nem gy tnik, hogy hidegen hagy az MU univerzuma, s szomor, mert, ha veszed a fradtsgot, s megnzed a mr most is publikus szereposztst (fbb szerepek, illetve "idzjel dupln" mellkszerepek, azonnal szembetnhet nhny fontos dolog. (nem rom le, mindenki dntsn a sajt lelkivilgra hivatkozva, meglesi e, kik fognak visszatrni, s kik maradnak a kvantumvilgban).
Ancient One megjelense teljesen jrakeveri a paklit (idskok, s agamoto szeme)

Aztn itt van a "kvantum" egyenruha, ami lerzza a leplet azon tallgatsokrl, miknt is szllnak szembe Thanossal, ha vele szllnak szembe egyltaln, mert, hogy amennyiben a MS MU munkatrsai egy kicsit is hek az eredeti trtnetekhez -s mirt ne lennnek azok- a GotG Vol 2 vgn nyitva hagyott A.D.A.M megjelense, illetve Thanos s a Hall kapcsolatt. (-mit ldoztl fel? -...mindent (Thanos) arra enged utalni, hogy lesznek itt mg fordulatok (s folytats is)

Tny! MARVEL ksei felbukkansa s rszvtele a kzdelemben inkbb arra utal, hogy nem Thanos lesz az END GAME kulcsfigurja.

Nagyon vrs!
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[2] Szivats
mrc 15., pntek 13:16 #31
Vlasz eandre (#30) zenetre
Kit rdekel a like-dislike arny? A sajt vlemnyemet rtam le, nem msokt.
S ln'.
[16] eandre
mrc 15., pntek 13:08 #30
Vlasz Szivats (#20) zenetre
Like Dislike arny nm errl rulkodik egy minimlis csoportnak nm tetszett de bven nm zavarnak semmit.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 12:39 #29
Vlasz liquid (#28) zenetre
A felesleges Pkember filmekre cloztam, mikor azt rtam, szomor. Szerintem lejrattk a karaktert. Mint itt lejjebb utaltam r, sokkal nagyobb fantzit ltok a kpregnyes filmek tern az animciban. Fleg amilyen technika van r manapsg.
S ln'.
mrc 15., pntek 12:29 #28
Vlasz Szivats (#17) zenetre
Nem szomor az, helyben (animciban) maradt a mfaj, gy teljesen rendeben is van, hogy az Into the Spiderverse a legjobb szuperhss film jelenleg.
And since you asked: no. It's massive.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 12:21 #27
Vlasz Dude (#25) zenetre
Nem rtek egyet, de legyen. Viszont a srtds viselkedst adom, az szerintem is gagyi.
S ln'.
[5] tibisan
mrc 15., pntek 12:20 #26
Ugyanolyan semmitmond ez , is mint amilyen az els is volt . Csak most mr megmutattk , hogy Stark valahogy hazajutott a csapathoz . Szval ba..zk meg a gyrtk hogy nem mutatnak a filmbl semmi "ltvny"-t . Eddig a Marvel kapitnynak tudhattuk be hogy nem jtt j Endgame trailer , le is tltttk nemtetszsket ennek fnyben a Marvel Kapitny fel a netes kommentekben a nzk, de ez utn a trailer utn jobb ha mr most kszlnek a sz-rlavinra az Endgame-et rint nzi kritikkra.
[50] Dude
mrc 15., pntek 12:11 #25
Vlasz Szivats (#24) zenetre
Szerintem ez nem gz. A Power Stone azrt nem kis ert ad. Demonstrljk az erejt vele. Szerintem utna inkbb ez a srtds viselkedse volt bnbb megolds.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Szivats
mrc 15., pntek 11:52 #24
Vlasz Dude (#23) zenetre
Akkor sem ilyen egyszer a trtnet. Csak az eltte lv rszben(Ragnarok) jval tbbet kapott a fejre.. Ettl, amit prezentltak itt a film elejn, max felhzta volna magt, jobb esetben.
Pr tssel elintzni olyasvalakit, aki hznv ebben a "sorozatban" hlyesg.
S ln'.
[50] Dude
mrc 15., pntek 11:47 #23
Vlasz Szivats (#22) zenetre
Az Engame-ben benne lesz. Legalbbis szerintem biztosan. Azrt Thanos-nl ott volt a Power Stone, hogy leverje Hulk-ot.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Szivats
mrc 15., pntek 11:41 #22
Vlasz Dude (#21) zenetre
Kit intztek el pr pofonnal a legelejn? Aki minl tbbet kap..
Gyerekkorom ta, ami nem ma volt, az egyik kedvenc Marvel karakterem Hulk.
S ln'.
[50] Dude
mrc 15., pntek 11:37 #21
Vlasz Szivats (#20) zenetre
Ki volt a legkedveltebb?
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Szivats
mrc 15., pntek 11:33 #20
Vlasz Dude (#19) zenetre
Szerintem teljesen rendben van az animcis film. Amgy rgta mondom, hogy kr ezeket e kpregny adaptcikat lszereplsen megcsinlni..
Erre voltak jelek a film vgn.. A msik, ami miatt utlom a Vgtelen Hbort az az, ahogy kirtk belle a szmomra lekedveltebb karaktert. Nem az, hogy kirtk, hanem ahogy.
S ln'.
[50] Dude
mrc 15., pntek 11:25 #19
Vlasz Szivats (#14) zenetre
szintn megmondom szerintem ez mg a jobbik verzi, mint az eredeti szerelmes s Deadpool-val versengs. Azt nehezen emszette volna meg a nzk nagyobb rsze. s sokkal tbb id lett volna felvezetni ezt a trtnetet.
Btw. n is remlem, hogy az Endgame-ben bemutatjk igazbl nem a "jindulat", hanem az rlet vezrelte vgig.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[12] p.jay
mrc 15., pntek 11:17 #18
Joforman egyetlen szuperhosos filmet sem lattam.
Nem ezzel fogom elkezdeni, ugy erzem.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 11:11 #17
Vlasz liquid (#16) zenetre
Pedig ebben az esetben jobban bejtt volna, szerintem. Mert most mitl jobb az, hogy egy alapjban vve csnya-rossz-gonosz karaktert fel akarnak ruhzni egy ideolgival, ami lekorltozdik erre a fldgmbre, amin lnk? Thanos-nak tudtommal sosem voltak jtt ambcii, egyszeren hatalomvgy, mint ahogy az lenni szokott.
Ez az animcis film volt eddig a legjobb, egsz ests prblkozs. Ami valahol szomor. .
S ln'.
mrc 15., pntek 11:01 #16
Vlasz Szivats (#14) zenetre
Nzd, legalbb volt valami motivcija a szoksos "rosszember vagyok, s gonosz dolgokat csinlok, mert csak" indoklson kvl.

Szerencsje, hogy az idei pkemberes film animcis volt, gy nlnl jval kevesebb ember ltta, hogy mikpp kel ezt igazn jl csinlni
And since you asked: no. It's massive.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 9:57 #15
*Mindekzben remnykedem, hogy ez a film nem okoz akkora csaldst. Br elvrsaim mr nincsenek.
S ln'.
[2] Szivats
mrc 15., pntek 9:56 #14
Azon kevesek kz tartozom, akiknek nagyon nem jtt be a Vgtelen Hbor.
Nekem nem tetszett, hogy egy "szerethet antihst" akartak faragni Thanos-bl, aki nem puszta ggbl likvidlja az univerzum npessgnek a felt, hanem a forgatknyvrk ltal elkpzelt vgletes erforrsok miatt. Pfejj.
S ln'.
[50] Dude
mrc 15., pntek 9:16 #13
Vlasz theSickness (#9) zenetre
A Kapitny?
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[1] engine
mrc 15., pntek 8:26 #12
Egyetlen dolgot remlek, hogy Marvel kapitnyt nem toljk tl a filmben. Ez a ksi belp (ami radsul elg felems volt szerintem). nem lenne a tbbiekkel szemben fer.
mrc 14., cstrtk 21:26 #11
Nem birtam ki, hogy ne nezzem meg...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[26] shearer
mrc 14., cstrtk 20:23 #10
Szvsz, borzasztan unalmas s feleslegesen mvsziesked ez az elzetes. De a 123543434 elemzs youtube-on rluk biztos felfednek egy raks apr utalst, amik rdekesek. Vagy legalbbis elemezgetni ket biztosan.
Kimentek a tankok, bejttek a bankok.
mrc 14., cstrtk 16:58 #9
Vlasz bandee23 (#7) zenetre
Persze, mert komikus karakterek.
[11] frg_dnl
mrc 14., cstrtk 16:45 #8
Vgignztem s tetszik.
[22] bandee23
mrc 14., cstrtk 16:37 #7
Vlasz Dude (#4) zenetre
Filmekben nekem is az egyik kedvencem. Kpregnyekben nem szeretem sem t sem Vasembert. Nem tudom mirt de k ketten filmben nekem jobban mkdnek.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
mrc 14., cstrtk 16:31 #6
Vlasz Dude (#4) zenetre
Szerintem nyugodtan megnzheted, bevllaltan csak az els 20 percbl mutatnak dolgokat, a film hrom rs.
And since you asked: no. It's massive.
[47] soliduss
mrc 14., cstrtk 15:49 #5
Vlasz Lacek92 (#3) zenetre
A Ragnarok ta Thor a legnagyobb Fun Fact rgen Tony volt... de "fullba nyomja a kretnt "

Vgtelen Hborbl best of Thor --- "nyomjad Nyuszi "
[50] Dude
mrc 14., cstrtk 15:11 #4
Vlasz gabi1818 (#1) zenetre
Amerika Kapitny az egyik legjobb karakter szvsz. Nem vletlenl szetetik az emberek. Meg a kpregnyes Superman is nagyon j. Nekem a kedvenc DC karakterem. Elsre nekem is ilyennek tnt ez a kt hs. De, ahogy egyre tbb trtnetet olvastam velk, gy kedveltem meg ket egyre jobban.

A trailert meg nem nzem meg. Majd a moziban az egszet. Nem kell elzetes, hogy rohadtul vrjam.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Lacek92
mrc 14., cstrtk 15:09 #3
H de vrom mr! A trailer viszont kiss tlkomolykodja magt, mg j, hogy ott van a vgn Thor beszlsa
[47] soliduss
mrc 14., cstrtk 15:05 #2
Vlasz gabi1818 (#1) zenetre
mert kit tartottl volna meg helyette?? Nla jobban senki se tudja mi mindnet kell felldozni a "gyzelemrt"..
[30] gabi1818
mrc 14., cstrtk 14:53 #1
Istenem hogy mirt Amerika Kapitnyt kellett megtartani... akkora egy FHOS "szuperhs", kb mint Superman.... gyszkenetek.
That's How I Roll!