Otthagyja a PUBG-t a megalkotója
Eddig 4 hozzászólás
liquid
2019. március 13.
szerda 17:34


Brendan "PlayerUnknown" Greene, a jelenleg is tomboló Battle Royale divathullámot elindító PlayerUnknown's Battlegrounds kiagyalója új kihívásokat keres - de nem magát a PUBG stúdíót hagyja ott, hanem a játékot és Szöult.

Amszertdamaba költözik, ahol egy új stúdiót vezet majd, a PUBG Special Projects-et egyfajta kreatív keltetőbázisnak szánják, ahol új, innovatív ötleteken és projekteken dolgoznak majd.

Greene saját elmondása szerint nagyjából öt éve a PUBG-vel kel és fekszik, és noha nagyon büszke arra, amit elértek, itt az ideje a váltásnak. Sok szerencsét hozzá!

[27] Rotten
márc 14., csütörtök 15:58 #4
Válasz backstab (#1) üzenetére
Az eddigi munkassagat nezve, ez most a 3. vagy 4. alkalom, hogy ezt megirjak. Eddig egyre nagyobb projektekbe vagott mondegyik halalhir utan.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[41] Kuresz
márc 14., csütörtök 13:22 #3
Kb most hallunk rola utoljara...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[57] renz
márc 14., csütörtök 11:29 #2
Kipukkant a lufi, idejében kell lépni a süllyedő hajóról. A régi és új vetélytársak mellett nem igazán van esélye.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[32] backstab
márc 14., csütörtök 0:32 #1
Ugyanúgy fog eltűnni a szakmából, mint Notch.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Friss videón a Wolfenstein farkasai

A Young Blood egy gameplay trailerrel erősíti a várakozást.

1 | Csúszik a Sonic mozifilm

Nem meglepő módon eltolják a megjelenést.

2 | Bloodstained: infók a megjelenés előtt

DLC-tervek, Iga hátizsákja és első napos frissítések.

2 | Marvel Ultimate Allience 3: itt az X-csapat

Az X-Men banda is felfedi magát a friss trailerben.

0 | Final Fantasy XIV: új DLC a masszív tábornak

Rengetegen regisztráltak az MMO szervereire.