Otthagyja a PUBG-t a megalkotója
Eddig 4 hozzászólás
liquid
2019. március 13.
szerda 17:34


Brendan "PlayerUnknown" Greene, a jelenleg is tomboló Battle Royale divathullámot elindító PlayerUnknown's Battlegrounds kiagyalója új kihívásokat keres - de nem magát a PUBG stúdíót hagyja ott, hanem a játékot és Szöult.

Amszertdamaba költözik, ahol egy új stúdiót vezet majd, a PUBG Special Projects-et egyfajta kreatív keltetőbázisnak szánják, ahol új, innovatív ötleteken és projekteken dolgoznak majd.

Greene saját elmondása szerint nagyjából öt éve a PUBG-vel kel és fekszik, és noha nagyon büszke arra, amit elértek, itt az ideje a váltásnak. Sok szerencsét hozzá!

[26] Rotten
márc 14., csütörtök 15:58 #4
Válasz backstab (#1) üzenetére
Az eddigi munkassagat nezve, ez most a 3. vagy 4. alkalom, hogy ezt megirjak. Eddig egyre nagyobb projektekbe vagott mondegyik halalhir utan.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[41] Kuresz
márc 14., csütörtök 13:22 #3
Kb most hallunk rola utoljara...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[57] renz
márc 14., csütörtök 11:29 #2
Kipukkant a lufi, idejében kell lépni a süllyedő hajóról. A régi és új vetélytársak mellett nem igazán van esélye.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[32] backstab
márc 14., csütörtök 0:32 #1
Ugyanúgy fog eltűnni a szakmából, mint Notch.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1419 | [Nyerd meg!] Játékeső - Agents of Mayhem (X)

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ezúttal bolondabbnál bolondabb ügynökök bőrébe bújhatunk bele az Agents of Mayhemben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

15 | A Sony és az MS is felszáll a Direct vonatra

A másik két konzolgyártó megirigyelhette a Nintendo Direct-ek népszerűségét, jövő héten mindketten a saját verziójukkal jelentkeznek.

5 | Remekül fogy a DMC5

Szinte biztos, hogy a széria utóbbi évtizedének legsikeresebb epizódja lesz.

0 | Mortal Kombat 11: zárt ring harcosai

Traileren a közelgő béta tartalma.

11 | Visszatér a Vampire: The Masquerade

Jövőre érkezik a Bloodlines folytatása.

4 | Augusztus végén jön a Control

Kiszivárgott a megjelenési dátum. Ezért bejelentették.