Új Shenmue 3 trailer!
Eddig 27 hozzászólás
liquid
2019. március 09.
szombat 16:47


Friss és ropogós Shenmue 3 trailer a porondon, a megjelenés továbbra is belátható távolban (augusztus huszonhét), mi továbbra sem hisszük el, hogy ez tényleg megtörténik, a kézezres évek elejének mesevilágban élünk!

márc 12., kedd 15:41 #27
Válasz theSickness (#25) üzenetére
A Dreamcast-es Shenmue 1 volt akkor a legdrágább játék a világon a maga 40 millió dolláros költségvetésével. A jelenlegi 3. rész szerintem a 15 milliót sem éri el (de lehet, hogy még a 10-et sem). Nem is várhatjuk el tőle ugyanazt az úttörő színvonalat.
[26] arpi0912
márc 12., kedd 9:31 #26
Válasz theSickness (#25) üzenetére
Ez biztos nem fogja hozni azt amit írsz, de egy korrekt minőséget el fog tudni érni. Feltéve ha mindenki a helyén kezeli. Mert ma már mindent is a fotorealizmushoz hasonlítunk grafikában, a Shenmue 3 meg a maga útját járja e téren. De nem tudnak mást tenni, mert ha nagyon eltérnek az elődtől akkor pont hogy a fanok nem lesznek elégedettek akik miatt létrejöhetett ez a projekt részben.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
márc 12., kedd 0:24 #25
Válasz arpi0912 (#23) üzenetére
Azért a Shenmue a maga idejében megdöbbentően jól festett. Emlékszem, hogy Lan Di ruháján a minta olyan volt, amilyet minőségben sohasem láttunk addig. Na ezzel nem igazán tudják felvenni a versenyt, nem tudják ezt a mindenre kiterjedő, mindenen túlmutató minőséget ma hozni (a látottak alapján), aminek anno azért igen nagy szerepe volt abban, hogy a Shenmue akként van számon tartva, amiként.
márc 11., hétfő 10:55 #24
FaszaFanService lesz.(Remélem)
Táncoltál már valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? PSN:Praterkid. vagy haveroknak csak SKÁLAKOPÉ
[26] arpi0912
márc 11., hétfő 9:27 #23
1-2 furcsa arcot leszámítva full rendben van az egész. Persze nem egy AAA mai trendeknek megfelelő cucc. Olyan mint amilyen a Shenmue mindig is volt, nem tudom mi ezzel a gond. Még a mozgás animáció se vészes, a Yakuzában is hasonló még mindig és mégis mennyien szeretik.
Egy két karakter nagyon műanyag hatású, azon még dolgozhatnak de ez messze van a vállalhatatlantól. Ahogy írjátok is ez teljesen a rajongóknak fog készülni, nem hiszem hogy ezzel akarnának új embereket bevonzani.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[37] playmore
márc 10., vasárnap 23:52 #22
Az animáció borzalmas. A nyilvánvalóan behatárolt első és második rész sokkal jobban néz ki még ma is a lassú és kimért mozdulataival. A karakterek arcával még mindig nem tudok mit kezdeni, az új engine miatt teljesen más kinézete van az egésznek. Ráadásul mintha Ryon, Shenhuán és a gyereken kívül mintha mindenki egyfajta karikatúra lenne. A környezet oké.
Cheers, love! The cavalry's here!
[10] Ryo san
márc 10., vasárnap 16:20 #21
Jó lesz ez barátaim! Örülök hogy megérhetem a megjelenést és befejezhetem Ryo kalandját!
Shenmue3! Találkozunk Japánban... Psn id:RyosanHUN Live id:Ryo sanHUN
[57] renz
márc 10., vasárnap 13:02 #20
Válasz thiefofdarkness (#19) üzenetére
Szerintem még azzal sem. De aki realista, nem is vár mást. Meglepne, ha idén lenne belőle játék, ami nem is feltétlenül baj.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
márc 10., vasárnap 12:58 #19
Mert még csak a játék elejével vannak lehet hogy készen....
[10] kakuto
márc 10., vasárnap 10:45 #18
Sztem nagyon adja, a grafika is nagyon jo, a karaktereket is megszoktam.
Mondjuk eedekes hogy csak a falut mutatja pedig ez csak a jatek eleje lehet
márc 10., vasárnap 10:36 #17
Válasz liquid (#10) üzenetére
Ámen!
Szép dolog, ha egy ennyire várt folytatást végül összeraknak a rajongóknak, de jó lenne, ha a készítőknek lenne jövője is.
[33] Hazuki
márc 10., vasárnap 7:33 #16
Biztos nem hagyom ki akár milyen is lesz, az előző részeket imádtam, de a lelkesedésem ennyi idő után sajna már megkopott...
A pitch black night unfolds with the morning star as its only light, And thus the saga...begins...
márc 09., szombat 23:32 #15
Nagyon kellett már ez a trailer mint egy falat kenyér. Az első két rész nálam a videojátékok csúcsát jelenti a mai napig. Egy álmom valósul meg a harmadik résszel. Emiatt az egy játékért veszek PS4-et amin szerintem más játékom nem is lesz. Hiányoznak azok a Dreamcast-os évek és azon játékok hangulata.
[57] renz
márc 09., szombat 22:52 #14
Az első két részt is szívesen játszottam újra, ezt is várom. Kicsit furcsák ezek a képregényszerű, eltúlzott karakterek, de ez legyen a legnagyobb baj.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
márc 09., szombat 22:48 #13
Ez a rajongóknak szól,így van ez rendjén.Ez a cím úgyse vonzana be szerintem új játékosokat...szóval arra kell fókuszálniuk hogy rajongókat kielégítsék amibe meg azt hiszem lehet bízni.Első napos vétel.
[38] Fieldtom
márc 09., szombat 22:25 #12
Jöhet! Viszi tovább az első két részt minden téren. Amit egyáltalán nem bánok.
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[34] Laza
márc 09., szombat 21:18 #11
Nálam viszi a hype, anno olyat tett le az első két rész, ami örökre beégett ... viszont bármennyire is volt a maga idejében előremutató, ez szimplán full gagyinak tűnik.

De hát Shenmue 3, így egy példány biztosan el fog menni ... remélem azért az árát a helyén kezelik.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
márc 09., szombat 20:42 #10
Válasz theSickness (#9) üzenetére
A szomorú reaéítás az, hogy ez jó eséllyel bukni fog, ha csak nem (remélem így történt) racionálisan lőtték be a büdzsét.

(Őszintén remélem, hogy így tettek)
And since you asked: no. It's massive.
márc 09., szombat 20:03 #9
Válasz liquid (#8) üzenetére
Ezt értem, és nekem is megvannak azok a játékok, amelyeknek szeretnék folytatást, csak a piaci realitását nem látom egy ilyen projektnek. Viccen kívül: örülök, hogy készül, nem egy rajongója akad a közvetlen környezetemben is. Csak remélni merem, hogy:
- lesz olyan, amilyennek a rajongók szeretnék (nem vagyok releváns, de ez most mellékes)
- a rajongók nem hagyják majd cserben a kasszáknál.
márc 09., szombat 19:53 #8
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Nézd, ez egy rétegjáték.

A maga idejében kurvára előremutató volt, és megalapozott annak, ami ma a GTA, az RDR vagy az AC. Pont.

A magam részéről azt szeretném, ha maradna annak a mai szemmel viszonylagszűken foksuzált, "Karate Kid játékban, némileg elengedve" fejlődés-szorinak, aminek számomra indult tizensok éve
And since you asked: no. It's massive.
márc 09., szombat 19:49 #7
Válasz lokolbasz (#6) üzenetére
Le a kalappal, ha presztízs-projektként kezelik, csak ennek van egy anyagi oldala is. Ha jól rémlik, akkor Kickstarteren futtatták, nem is rosszul, szóval ha az a pénz elég volt, akkor már alapból kijöttek nullára, de mintha a Sony is beletolt volna a fejlesztésbe. Vagy rosszul emlékszem? Ha nem, akkor nem lenne rossz, ha termelne. Meg amúgy sem.

Aztán lehet, hogy rosszul látom. Meg lehet, hogy csak én nem érzem a hájpot, ami az "adjatok már nekünk egy folytatást végre" szakaszban megvolt, az nagyon kéne most is neki.
[4] lokolbasz
márc 09., szombat 19:36 #6
Válasz theSickness (#5) üzenetére
Miért lenne kellemetlen helyzetben? Ez a "rajongóknak" fog készülni, akik belettették a pénzt (ami még így is töredéke az előző részek költségvetésének). Ők pedig elégedettek lesznek a komótos játékmenettel. A "mai játékosok" egy Shenmue-hoz már valóban nem elég türelmesek és talán kevésbé igényesek.
márc 09., szombat 19:28 #5
Válasz liquid (#2) üzenetére
Ez is valahol a baj. Hozzáteszem, nálam sosem volt akkora kedvenc, kétszer is valahol a targoncaverseny körül (és nem miatta) hagytam abba. Ma már elképzelni sem tudom, hogy olyanok forduljanak elő egy játékban, hogy mondjuk egész napos játékbeli császkálás után tudom meg, hová kell mennem, aztán mire odaérnék, fellövik a pizsit a karakternek, hogy aztán másnak megint elcaplassak a megfelelő helyre. És akkor nem is beszéltem az alapvető lassúságról, nehézkességről, szöszmötölésről, ami... nekem legalábbis akkor sem annyira, ma már abszolút nem szórakoztató.

Értem és aláírom az előremutató mivoltát, csak nem látom, ma hogyan tudná tartani magát. Ha ragaszkodik az elődökhöz, akkor nem szól a mai játékosoknak, ha modernizál, akkor a rajongók fognak fáklyát és vasvillát. Rohadt kellemetlen helyzetben van a játék.
[15] Joel1970
márc 09., szombat 19:28 #4
Csodálatos érzés lett úrrá rajtam,miközben néztem a trailert.
.
[27] Rotten
márc 09., szombat 19:20 #3
Válasz liquid (#2) üzenetére
Olyan, csak jobb.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
márc 09., szombat 19:13 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Neeee. szerintem teljesen jó, olyan, mint ezeréve.
And since you asked: no. It's massive.
márc 09., szombat 19:08 #1
Direkt akarják az ember kedvét elvenni?
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Friss videón a Wolfenstein farkasai

A Young Blood egy gameplay trailerrel erősíti a várakozást.

1 | Csúszik a Sonic mozifilm

Nem meglepő módon eltolják a megjelenést.

2 | Bloodstained: infók a megjelenés előtt

DLC-tervek, Iga hátizsákja és első napos frissítések.

2 | Marvel Ultimate Allience 3: itt az X-csapat

Az X-Men banda is felfedi magát a friss trailerben.

0 | Final Fantasy XIV: új DLC a masszív tábornak

Rengetegen regisztráltak az MMO szervereire.